Имам си една мечта, подарък в коремчето да имам аз сега ! ~бебеправене 401~

• 33 268
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
Честито, Карамел и Анабел! Пазете се, и до успешен финал! Супер!

# 166
Здравейте, момичета!
Нова съм тук, досега само съм чела, но днес по препоръка на една дама, която много ви похвали, се престраших да се регистрирам и да споделя своята история.
В момента съм на 29 години, през лятото на  2020година с мъжът ми, с когото сме заедно вече 10 години и половина, решихме да започнем с опитите за бебче. Само да уточня, че работата на мъжът ми е извън БГ, 10 дни го няма и 5 дни си е тук. Не знам защо винаги съм си мислела, че ще стане бързо, да не кажа веднага и дотогава не му позволявах дори да "пробваме". Такаа, минаха 3-4 месеца с неуспехи и нещата в моята глава започнаха с мрачните фантасмагории. Реших да не губя ценно време и да отида на гинеколог за мое успокоение. Взеха ми всичко, което можеше да се изследва и АГ ме изпрати на ендокринолог. За 1ви път в живота си отидох на такъв специалист просто така. От там изследвания, резултати и хоп ТСХ-15... Започнахме терапия с хормон, промяна в храненето и движението и нещага уж вървяха добре  ТСХ спадаше бавно, но спадаше. Тогава реших да отида на още 1 АГ за 2ро мнение, дали пък 1я нещо не е пропуснал- имах си О, МЦ е редовен, изпрати ме да изследвам тромбофилия, НК клетки и хормони. Оказа се, че имам тромбофилия и ме насочи към имунолог. Тръгнах на прегледи при имуноложката- изписа ми витД, В12, метафолиева к-на, Mg и Zn по схема и след изследвания, също и Аспирин протект 10 дни в месеца х1 вечер пак по схема. Изпрати ме в нейната криника на ендокринолог и гинеколог, за да е сигурна в изследванията и резултатите, и мъжът ми трябваше да си пусне спермограма. Когато излезе и неговия резултат се оказа че има влошена морфология, изписаха му Профертил да 3 месеца. Пак спермограма пак същото... Пратиха го на андролог, който каза че всичко му е наред, няма проблем, единствено морфологията, която се влияе най вече от храна, начин на живот и вредни навици. Ние не пием и не пушим цигари, аз обаче започнах IQOS, тъй като не издържах в 1 момент... както и да е, казаха ни че тяма смисъл той да пие каквото и да е, както и че нищо оперативно не се налага и при 2та. Аз през това цялото време си ходя всеки месец на ендокринолог, през 3 месеца на имунолог и регулираме терапии, хапчета, дози и т.н. Миналата 2021година Ноември имуноложката ме изпрати при гинеколог отново да повторим всички изследваниа, тъй като те губят дивността и достоверността си. Отидох, уж всичко наред, ама за 1ви път този АГ ми каза че матката ми е леко двурога, но нищо страшно, няма нужда от операция, щяло да стане по зле, сраствания и пак операции... Добре, прати ме на изследвания, хормони всичко 6, АМХ- 1.56 и аз се шокирах. Помислих че вече животът на яйчниците ми свършва... Човекът уж ме успокои, ама аз пак се депресирам... дойде 22рия ден от МЦ и отидох за Прогестерон, излезе 77... Аг каза че бременните са със 79 и ми даде голяма надежда, която аз приех като пълен шаран и нещеш ли МЦ цъфна и хайде пак депресия и рев...
И сега вече ми казаха да си направя Цветна снимка за проходимост на тръбите, която пък за мое нещастие нали съм от Бургас и тук няма нищо и никакни специалисти, пак се чуда къде и кога ще я направя... И така това е нашата история, която все още е с незавършен край, с надежда да видя 2 чертички скоро... но времето си минава и докато през 2020 бях на 27, вече съм на 29 и все повече ми става ясно че това, което искам най-много няма да стане когато ние искаме, ами някога...
Ако някой може да даде съвет как да спра да мисля за това нещо, е добре дошъл, аз ще започвам с йога, иначе работя в книжарница и добре, че поне там съм ангажирана с друго. Надявам се постът да е разбираем и да не е прекалено дълъг, ако е така- Извинявам се. Хубава вечер от мен, момичета и Успех на всяка една в сбъдването на тази така бленувана мечта! ❤

# 167
Йееее, Анабел ❤️ Честитооо! Много се радвам 🥰 И твоето тестче е от дълго чаканите. Лека бременност до гушлив финал! 🍀
Честито и на Карамел! 🍀
Аз съм много развълнувана покрай процедурата, но и много притеснена. Всеки ден обслужвам по няколко болни с Ковид....вместо да изпратят близък, предпочитат направо на място да дойдат. Голяма част и не съобщават в РЗИ. Много ме е страх 😔 Болничен ще си взема чак като зачестят прегледите, защото над 800км на ден ми идват много и отделно да работя. Надявам се всичко да е наред.
 Дано всички да сме живи и здрави! Пазете се! ❤️

# 168
Мимс, прочетох ти историята. Хубаво си направила да се интересуваш и да потърсиш проблема!  Браво за упоритостта!  Аз съм от Поморие и моя  приятелка е правили цветна снимка при д-р Попов в Поморие. Аз лично му нямам доверие, след като каза на сестра ми като беше на 16 че трудно ще забременее, а тя взе че забременя без опити дори🤣🤣🤣. Но всички други мои приятелки и познати ходят при него и са страшно доволни. Може да потърсиш още мнения. Само знам че му е пълен постоянно графика, но може да пробваш. Успех ще стане работата

# 169
Здравейте,нова съм и аз.Следя Ви от близо година,вече се престраших и да пиша.На 27 години съм с доказана поликистоза.От близо година вече правим серизони опити,но все неуспешни.За 3 годинини,никога не сме се пазили и резултат няма.Съкрушена съм на моменти.Обещахме си да си дадем време до края на лятото,тъй като и сватба гласим тогава.Поликистозата ми е установена още на 14 години,изпила съм не знам колко вида хапчета за тези години.Сега съм спряла абсолютно всичко,опитвам се да сваля кг,като съм в калориен дефицит и съм изключила сладкото и тестените храни.Моля се да не стигаме до инвитро.Постоянно някой ме подпидва и разпитва,а толкова много ми тежи,че дори не ми се говори с близките на тази тема.Съжалителните им погледи още повече ме тормозят.
П.П И аз сънувам постоянно как имам дете и го прегръщам и целувам. 😭

# 170
  • На изток от Ада
Хайде ще се запиша макар че...
Ние се пазим, уж ще правим тест.
Аз пък никога не съм сънувала, че имам дете.. Може би защото с Мм не го виждам, честно казано.
Добре дошли на новите момичета!

# 171
@n@bell, честито! Радвам се, че сподели с нас и ти пожелавам лека бременност и до пухкав финал! People Baby
Записала ли си си вече час за първи преглед?

Карамелче, честито! Чакането явно си е заслужавало!

Winter, грабя си с шепи от прашеца! Пиши някой ред как си и как върви при теб, ако намериш време Simple Smile

m-angel, страхотни новини от прегледа! Пожелавам ти фоликула да се е пукнал и след 2 седмици да се похвалиш с две плътни черти! Nature Star2

Кактус, на кой етап от процедурата сте вече? Стискам ти палци за успешен финал! Flowers Four Leaf Clover

MimsdreamS, добре дошла си, радвам се, че си се престрашила да ни пишеш!
Дълъг път сте изминали за тази година и половина, пожелавам ви скоро да сбъднете мечтата си! Nature Star2

Missurpris, добре дошла и на теб! Честито за предстоящата сватба!
Пожелавам ти да се изненадате приятно и на сватбата ви вече да си бременна! People Bride With Veil

# 172
Winter, и аз си взимам от прашеца 🥰🥰🥰
Добре дошли на новите попълнения и ви пожелавам скоро да сбъднете мечтата си!
Кактусче, много ти стискам палци, мила! 💖💖💖
Прегръдки на всички и много хубав и усмихнат ден ви пожелавам!

# 173
Благодаря, но вероятността е много малка. Първо имахме само един опит понеделник вечерта, а тази сутрин яко ме опъва левия яйчник. Имам чувството, че днес ще е О. Не съм сигурна, че ще успеем да сме си близки Stuck Out Tongue Winking Eye днес.
Като сложа и лошата спермограма, шанса е нищожен.
Да не звуча отчаяно, но с годините и опита в тази сфера се научих да съм реалист, а не летящ в облаците оптимист.
Winter, радвам се че писа Heart

По принцип и аз не съм привърженик на първи пост в темата с положителен тест, но написаното от Карамел, може само да даде енергия и лъч надежда на всяка от нас, загубила се по пътя, така че я приветствам още веднъж.
На новите момичета по елавам бърз успех.
Кактусче, стискам ти палци. Един съвет мога само да ти дам. Всичко е в ръцете на съдбата, Господ, звездите (или както искаш го приеми), от теб единственото е, че трябва да си спокойна и положително настроена. Каквото има да става, ще стане. Положителните мисли и енергия само могат да помогнат Hug

# 174
Благодаря ви за положителната енергия, прекрасни! 😘🥰💖💟💓
Файонче, имам поставена блокираща инжекция, живот и здраве на 2ри започва същинската стимулация 🥰 Микробиологията, имунологичната биопсия са добри и имаме зелена светлина за процедурата. Единствено цитонамазката не е много добре, но тя няма отношение към самото инвитро. Все пак ще ходя да ме видят с колпоскоп.
Уинтърчеее 😍💖💓💟😘

# 175
Излязоха ми изследванията за тромбофилия, всичко е в норма, освен ACE I/d хетерозиготен носител, генотип I/D, което май не е проблем. Пуснах днес хламидия и мисля да се спра с изследванията за някакво време, изморих се, нямам сили. Ще пътя мъжа ми на андролог заради морфологията 4,5% и това е …

# 176
Не знаех, че са забранени снимките на тестове, много жалко преди 3 г. не бяха и честно казано точно това ме зареждаше с положителна енергия като отворя темата и видя толкова мн успехи и това ме мотивираше, че и аз ще видя двете черти жалко.

# 177
  • Замък сред облаците
Всички членове на темата са добре дошли да споделят своите тестове. Но някоя, чиито първи пост в темата е, за да се похвали на фона на тук членуващи с години загуби или неуспехи, просто за да си го сподели не е ОК - нито е част от обществото ни, нито ще се вясне повече след 1-2 поста. Има си правила всяка тема във форума и ги пише в първия пост - в тази е записано това ограничение.
За тестове си има други теми, който иска да ходи в Бледа втора черта или ЧХГ стойности. Тук сме общество, не прехвърчащи пеперудки.

# 178
Не са забранени снимките на положителни тестове.Просто някой от момичетата сме тук в темата по 1-2 години,че някой и повече,и се борим с неуспехите всеки месец.И изведнъж се включва някой и изплясква един тест и става малко кофти.Въпреки нали,че и той се е борил дълго време,но конкретно в случая изглежда все едно се включва само да покаже,че е успял.
Реално темата е за съпорт,и се включват хора,при които няма успех.Даваме си съвети,споделяме си през какво МИНАВАМЕ/не през какво сме минали и хоп вече с теста.
Просто наситина е нужно да се чете първи пост в темата..Не не е нужно,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е!
Иначе да,радваме се на успехите на другите жени,не е от завист.Просто не е редно така,спрямо останалите членове в темата.Независимо през какъв път са минали,и какви са им историите...Нашите са не по-малко такива.

# 179
И аз това щях да кажа. Темата се разводнЯва с тези първи постове с положителен тест. Има си други теми, подходящи за това.

Момичета, остават ми 2-3 дни до евентуално закъснение, ръцете ме сърбят за тест, но знам, че е раничко. Надявам се да не ми дойде този път.

Общи условия

Активация на акаунт