Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите за дискусия във форума и какви са някои от обсъжданите теми?
Какво е съдържанието на публикациите във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите за дискусия във форума и какви са някои от обсъжданите теми?
Темите за дискусия във форума включват лични преживявания с бременност и бебеправене, споделяне на медицински изследвания и резултати, както и обсъждане на методи за зачеване и подкрепа в трудни моменти. Някои от темите, които се обсъждат във форума, включват лични истории за бременност и бебеправене, споделяне на резултати от медицински изследвания, съвети за зачеване и подкрепа в трудни моменти.
-
Какво е съдържанието на публикациите във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са причините за повишаване на температурата след овулацията?
-
Какво представлява Inofolic и за какво се използва?
На новите - добре дошли !

@nabell@ 

AloveUnreal
Yvka: М - 11.01; О - 22.01; T - 05.02

То стана от първия път, както се казва. То преобърна живота ни на 180°. Носи ни безкрайно щастие.
Още ми е много тежко, когато се сетя колко плаках и си задавах хиляди въпроси, защо на нас, с какво сме го заслужили?! И добре, че беше детето ми, благодарение на него се справих с мъката, както и благодарение на прекрасния ми съпруг, който ми даваше сили, за да продължа напред, а той тихичко си страдаше, само за да не ме натъжава допълнително. Дълго време не бях готова и не исках да мисля за нова бременност. И така до февруари миналата година, когато разбрах, че съм бременна, но всичко приключи, още преди да е започнало, защото се оказа биохимична бременност. И малко след това се озовах в темата. Тук се запознах с историите на много от вас. Всеки път очите ми се пълнеха със сълзи, когато някоя от вас споделяше болката си. Друг път пък се радвах, когато видех положителен тест за бременност и вече знаех, какво щастие и вълнение изпитвате от това. И така ден след ден...

Благодаря за темата, rave!
обмислям да ходя да пусна едни женски утре, да видя как са