Имам си една мечта, подарък в коремчето да имам аз сега ! ~бебеправене 401~

• 33 187
  • 770
  •   1
Отговори
# 15
inferiya много ми допадна това: - В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче

Добра идея да пуснеш изследвания, виж как е положението, стискам ти палци Purple Heart

Jasmin, ти кога ще правиш процедурата? Стискам палци и на теб, всичко да е добре и после наистина да се върнем тук с най-хубавите новини.

# 16
Да се запиша и аз в новата тема с благодарности към Rave и Miss. От самото начало струи толкова позитивна енергия. Имах нужда след днешните ми моменти на отчаяние. Благодаря ви, момичета!
За статистиката: М 11.01, О 22.01 (днес), тест 05.02 (ужасно много време е дотогава)...

# 17
Много хубаво си го измислила Инферия това с минзухара и кокичето! 😍
Аз ако трябва да предлагам заглавие и съдя по времето днес в Ст.Загора трябва да е-"Сняг вали,слънце пече-чертичките на теста ми са две" 😂 Днес минаха 3 сезона през града 🤦😅

Скрит текст:
"Зимата е още тука, а в коремчето ми сърчице затупка"
"Февруари-месец на любовта,донесе ми втората черта"
"В тези слънчево-студени дни,втората черта се появи"
"Пролетта след зимата дойде,и донесе ми чертички две"
"Сутрин рано тест ще правя,стискайте ми палци вече да съм МАМА"
"Сняг навън вали,а в мен нов живот се породи" [spoiler\]

# 18
Честита да ни е новата тема!♥️♥️♥️
Прекрасна е благодаря и аз на Рейвчето за създаването,и на Мис за прексрасното орисване!Дано е пълна само с плюсчета и положителни емоции за всички ни!
При мен днес е 18 ден от цикъла, преди два дни имах положителен тест за О,поработихме по въпроса и сега.... голямото чакане

# 19
Запис и сърдечни благодарности и от мен! Simple Smile

# 20
Записвам се и аз в най-вълшебната темичка 🥰
Рейвчеее, благодаря за старанието и чакам скоро добри новини от теб! 😘❤️
Мис, много ме докоснаха думите ти! Толкова чисто, искрено и вълнуващо! Пожелавам ти леко бременеене до здрав пухкав финал! ❤️🍀🍀
Дай Боже, да се похваля след тази процедура, както всяка една от тези, които се застояхме в темата. На новите пожелавам изобщо да не разбират какво е да се бориш за дете.💟
Успех на всички! Мери, чакам да откриеш + в темата 😘

# 21
Здравейте и от мен! Чета ви отдавна и се радвам с вас! На 25 години съм и от скоро опитваме- август 2021г. Засега безуспешно и напоследък го изживявам тежко. Мислех, че като сме млади ще стане от раз, ама не. Днес най-близката ми приятелка ми сподели, че е заченала от един единствен опит този месец. Аз вместо да се зарадвам, се разплаках и се почувствах зле, че не се зарадвах... абе ужас и най-гадното е, че съм детски рехабилитатор и постоянно съм с бебета, а нямам свое. Е, оплаках се и аз ❤

# 22
Не мога да се похваля.4 дни преди М-отрицателен.Ще си я чакам,пък дано не дойде.
Блонди ще стане.Не се отчайвай.Правили ли сте някакви изследвания?

# 23
Merryhristowa, дано просто да е много рано, да не идва и да се похвалиш скоро.

Blondy23, съжалявам за начина, по който се чувстваш. Нормално е да ти е тъжно, искаш нещо много силно, а трябва да си търпелива. И при мен се случи така - моя много близка приятелка забременя от първия месец, а аз се опитвам над година и все изниква нещо...За твое успокоение - млада си! Рано си започнала с опитите и това е страхотно предимство. Много от нас са започнали по-късно и съответно времето малко повече ни притиска. Успокой се и вярвам, че скоро ще се случи чудото при вас.

# 24
Цоп и аз в новата ни темичка!
Благодарности на rave и Miss Heart
Силно стиснати палци за всички! Flowers Four Leaf Clover
Блонди, добре дошла и за кратко!

# 25
Blondy23, здравей и да не се задържаш много тук! Simple Smile Напълно те разбирам, сигурно на повечето момичета в групата им се е случвало да изпитат подобни чувства, поне на мен - със сигурност. Присъединявам се към това, което So close каза.

Merryhristowa, има време, спокойно може и да не дойде! Simple Smile

Аз навлизам в периода на самовнушенията. Ех... Всеки път си казвам, че този път няма да се настройвам, че няма да ловя сигнали, че ще изчакам закъснение, преди да правя тестове, и абсолютно всеки път с наближаването на М започвам да се чувствам "по-особено", да правя рано тестове, да се взирам в тях няма да ви казвам колко дълго и под какви ъгли... Да ги осветявам... Признавам си и това, последното, защото четох, че и други осветяват... Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 15:12 от Bellflower

# 26
  • Nederland
Благодаря Рейв ❤
Записвам се и грабя син прашец и да отчета , най-вероятно е било БХ този месец , днес е деня на цикъла , имам симптоми за него уж , ако не цъфне хубаво , утре ще направя последен тест . Имах точка зацапване кафяво , по принцип не ми идва така тихо и цапащо, ще се разбере днес 🤷♀ Ще се борим за скорпионче този месец ❤
    [/list]

# 27
    inferiya много ми допадна това: - В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче

Добра идея да пуснеш изследвания, виж как е положението, стискам ти палци Purple Heart

Jasmin, ти кога ще правиш процедурата? Стискам палци и на теб, всичко да е добре и после наистина да се върнем тук с най-хубавите новини.
    So close , на 31-ви в Надежда . ( двурога матка )
    При теб ?

# 28
    • Замък сред облаците
    Мишелинка, има нещо там, дано тоя път се закрепи!

# 29
    Мерси за темата Рейв, мерси и на мис Индепендънт за океражаващите думи,които ме разплакаха. Благодаря и на всички момичета за подкрепата! Темата ми дава сили да продължавам напред.

Блонди, много момичета сме така. Аз също го изпитах наскоро,когато забременя моя приятелка спкоято си споделяхме неудпешните опити месеци наред. Толкова се зарадвах за нея, но пък после рухнах, осъзнавайки,че вече около мен само аз останах. От тогава ме е обвзела страшна апатия.
    Стискам палци на всички не/чакащи така и да не дочакат М. 🤞🤞🤞

Момичета, знаете ли горе долу за колко време излиза микробиология на еякулат из софийските лаборатории?(казвам софийски от гледна точка на това,че не се препращат до друг град).

Общи условия

Активация на акаунт