Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 095
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
https://www.gecce.com/fotogaleri-hande-ercel-kerem-bursin-aski-bitti-iddiasi/2

Така и не разбрах тези двамата знаят ли че са се разделили

Благодаря ви за съпричасността!
Скрит текст:
Скрит текст:
Но нещата хич не изглеждат добре. Не е само ковид, може би бил само катализатор, явно тумора се е разраснал и е блокирал нерви. Не може даже да седне, лявата половина е почти неизполваема. Така че , след 14 години борба, накрая се стигна до най големия ми кошмар да не може да се оправя сам. Лошото е, че голям мъж и напълно с акъла си, осъзнава и ми е много мъчно. Сега рестарт, ще търся личен асистент, ще разичтам и на свекърва ми донякъде докато съм на работа. А после, каквото стане,нещата са необратими според лекарите. Тежко е, но трябва да се кара някак си, живота не спира, следва своя си ход.

Върнах се и и ви изчетох...,че и аз съм леко настинала тия дни и си зимувам удома.
Скъпааа бъди силна дори и на най-голямата тъмна улица има глътка светлина и изход от даден тунел.
Вярвай в чудеса случват се!  Ще стискам палци и ще се моля за теб...
Усмихни се и вдигни високо главата си нагоре трагедията е голяма за теб както и кошмара ,но ти си силна.
Усеща се и и се вижда ще се справиш и с товааа....

ПП:Каквото такова няма и смисъл да се снимат и лайкват постоянно нали тъй?

# 136
Тази снимка е от когато Ханде и Керем  гледаха Мави

# 137
Има новини от Ханде

Леля и племенница

# 138
  • София
Идвам с една много неприятна новина. Днес, мениджърката на Керем, Гюлфер е потвърдила, че Керем и Ханде са се разделили. Засега не се казва точната причина, но се предполага че конфликтът между двамата е възникнал заради Демет Йоздемир. Подробности засега няма. Това е станало малко преди Рожденият ден на Гамзе. Говорят че Ханде е ревнувала от Демет. Двете са в една агенция и е назрял конфликт. Двамата не дават информация. Тази новина е потвърдена от трети човек, който е личен приятел на Гюлфер и тя днес е казала че наистина са разделени.
Много ми е тъжно. Дано да намерят начин да се помирят.

# 139
Много не ми се вярва да са се разделили заради Демет... или изобщо да са се разделили.

# 140
  • София
Много жалко, ако е вярна новината за К и Х. Cry Около тях се мътят лоши новини още от преди Коледа,  около представянето на Ханде за лице на бижутата Atasay. Дано да е фалшива новина!

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 18:58 от Dilemi

# 141
Това е станало малко преди Рожденият ден на Гамзе. Говорят че Ханде е ревнувала от Демет.

Да се направим на будали и да го приемем за истина… разделят се Керем и Ханде преди рождения ден на Гамзе. Ок. След това Керем ще пише по снимките от рд-то, че само него го няма и каквото беше там. Окей, ние сме все още будали, нали… Гамзе и мъжът й да не са осиновили Керем и той вече да е част от семейството им, въпреки раздялата с Ханде?
Нека да измислят нещо по-достоверно, поне да може да му повярваме.
Все едно да кажат - Ханде и Керем са разделени от Септември, миналата година, но не го съобщават. Ханде ревнувала от Хектор, че е от повече време с Керем, а Керем ревнувал от мъжа на Гамзе 😵💫
Приказки под шипковия храст.

Преди, когато Ханде ходеше още с онзи, чието име нЕма да напиша, да не би да сме виждали потоянно постове с тях двамата? Аз поне не съм. Така че…

# 142
  • София
Новината е подета от всички сайтове. В един от сайтовете пише, че проблемът е тръгнал от Демет. Първо Демет се е отписала от Ханде в Инстаграма. След това Ханде е разбрала от пресата, че Керем ще участва в общ проект с Демет. Керем се е опитал да се разбере с Ханде, като е твърдял, че и той не е знаел. Но Ханде е била категорична. Приближени на Керем твърдят, че той е мобилизирал всички свои близки, за да се опита да се помири с Ханде. Засега обаче тя е непреклонна. Смята че е предадена от Керем.

# 143
  • Плевен / София
Новината е подета от всички сайтове. В един от сайтовете пише, че проблемът е тръгнал от Демет. Първо Демет се е отписала от Ханде в Инстаграма. След това Ханде е разбрала от пресата, че Керем ще участва в общ проект с Демет. Керем се е опитал да се разбере с Ханде, като е твърдял, че и той не е знаел. Но Ханде е била категорична. Приближени на Керем твърдят, че той е мобилизирал всички свои близки, за да се опита да се помири с Ханде. Засега обаче тя е непреклонна. Смята че е предадена от Керем.
Мислех да си замълча, но все пак ще го напиша...И с какво я е предал....? Ясно е, че ще имат нови проекти с други партньори....Защо да не е Демет? В една любов намеси ли се ревността, а една връзка да я спасяват приятели....пиши я бегала....

Славена,
Скрит текст:
пожелавам ти силата и оптимизма да са с теб и да стигнете до най благоприятен резултат....Стискам палци...и се надявам...

# 144
  • София
Мислех да си замълча, но все пак ще го напиша...И с какво я е предал....? Ясно е, че ще имат нови проекти с други партньори....Защо да не е Демет? В една любов намеси ли се ревността, а една връзка да я спасяват приятели....пиши я бегала....

Славена,
Скрит текст:
пожелавам ти силата и оптимизма да са с теб и да стигнете до най благоприятен резултат....Стискам палци...и се надявам...
Гости с това че тя го е научила от пресата, а не от него.

# 145
Изобщо не мисля, че това е истина. Не се връзвайте на такива пишман журналистчета. Този от видеото по-долу даже не мога и журналист да го нарека, както и половината от "колегите" му.🙃 Седнал пред камерата и говори без да има някакви доказателства. То и аз мога да постна видео в Ютюб, да дрънкам празни приказки и да кажа, че е от достоверен източник. Гюнфер пък силно се съмнявам да разправя наляво-надясно, че ХанКер са разделени заради Демет. Същото се отнася и за приятелите им, които уж твърдяли някакви неща.
Пак казвам, не им се връзвайте на такива новини. Целта е да си навъртят трафик. И понеже ХанКер са едни от най-обсъжданите в Турция, се възползват от популярността им.
И двамата са достатъчно интелигентни хора. Надали ще тръгнат да се разделят, само защото единият от двамата ще има нов екранен партньор. Ма Ханде се чувствала предадена, непреклонна била и какво ли още не. Глупости.
Ще повярвам едва, когато някой от двамата го потвърди лично.😉

# 146
Аз доколкото съм чела никога Ханде не е следяла в инстаграм Демет и обратно - Демет не е следяла Ханде, че да се отписват една от друга.
А дали е възможно да е нещо като рекламен трик - нали трябва да излезе всеки момент фраг на новия филм с участието на Керем. Днес в повечето държави ХанКер са в тенденция.

# 147
  • Плевен / София
Скрит текст:

Славена,
Скрит текст:
Гости с това че тя го е научила от пресата, а не от него.
Следя кариерата на Демет и никъде не съм прочела да е потвърдила, че ще си партнира с Керем...

# 148
Да , новината за раздяла  хич не е приятна. Но не вярвам да са се разделили особено пък заради Демет..
Та те са професионалисти и това е работата им , да участват в нови проекти и да имат различни партньори...
Ако все пак има някакъв спор между тях едва ли е заради Демет, по-скоро нещо друго...Ханде да е толкова ревнива към любимия си , и има ли сериозни основания ? Може би не знаем всички обстоятелства..
Лично аз ще почакам търпеливо, за да стане ясно със сигурност какво се случва. Да не се повтори отново историята като например провокативното облекло на Ханде малко след края на сериала...
Ще поживеем и ще видим какво става  с любимата ни двойка. Дано няма някаква интрига и ако действително има конфликт между тях бързо да се разреши.Предпочитам да не съдя прибързано , надявам се истината да излезе наяве ....

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 19:11 от akvamarin007

# 149
Бамбини, сряда вечер е, време за парти  Wine Glass

Ето линк с бг.суб. на еп. 20
https://ok.ru/video/2105491786423
И да спазим традицията - стартираме в 20:00 часа Movie Camera

Не се филмирайте. Не са разделени, просто на някой хора много им се иска, ама няма да им се получи Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз вярвам на 1000 % че са си заедно и гледат "журналистите" докъде ще стигнат с глупостите си.
Бамби не случайно публикува снимката с Мави (забелязала съм, че при тях нищо не е случайно).

Общи условия

Активация на акаунт