Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 196
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
За мен е нормално, че ще го търсят в отражения, в сенките и къде ли не. Всичко е нормално до един момент, а след това - бум, разделени, скарани, Демет и сие.. феновете в небрано лозе, искат доказателства, че това не е вярно. Керем не лайква, Керем не е активен, къде е Керем?

Преди беше същото, но въпросът беше - заедно ли са? Керем ли е там? Кой снима… чия е тази ръка, онази глава… колелото се върти просто, но не мисля, че някой го търси с лоши цели. Феновете на ХанКер искат да го видят, за да се успокоят, че нещата са наред. Нищо повече.

# 511
Вярно, че и преди беше същото - голямо дебнене падна заедно ли са, не са ли; после пък като свърши сериала дойде ли и краят на любовта в реала...

Ще се чуе... Дано все пак новините са добри.

# 512
Магийка, честита да е рожбата ти! Да е здраво бебчето и се радва на щастливо детство! А на теб бързо възстановяване!

Славенка, много се радвам, че са наред нещата при вас!

Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 513
Мексиканските фенове са изпратили букет на Керем по случай 10 милиона

# 514
  • София
Феновете твърдят, че това е отражението на Керем.

# 515
Линде, ние твърдяхме същото, но ти на нас не вярваш нещо 🧐🤨😅

# 516
  • София
Линде, ние твърдяхме същото, но ти на нас не вярваш нещо 🧐🤨😅
Аз искам да вярвам, ама чакам и други да го потвърдят       

До преди да качи Ханде тези снимки, всички папараци се бяха изпокрили. И веднага след, като ги постна в инстаграма отново се активираха. Ето затова говорехме. Чакат нещо, за което да се закачат и да почнат да коментират. Ако толкова са информирани, да бяха казали какво са научили, а не да чакат снимките. И веднага се започна едно гадаене по картинки. Един човек им казал на ушенце, че нещата започвали да се подобряват. Имало сближанаве и т.н. Смешници.

# 517
Първото ми любовно разочарование беше , когато Дженифър Анистън и Брат Пит се разделиха. Joy
Второто, когато Дженифър Лопес се раздели с Марк Антъни. Joy
Добре, че съм щастливо омъжена, иначе раздялата на Ханде и Керем щеше да убие напълно вярата ми в любовта. Joy
Сега сериозно, когато започнахме заедно тази тема изобщо не ми пукаше за личния живот на актьорите. Заедно ли са , не са ли , все едно ми беше , обаче вие тук ме хванахте във вашата магия и сега падането от високо си боли. Stuck Out Tongue Winking Eye Права е Налбантова, че с тези лайвове ни разглезиха много, допуснаха ни до тях, без филтри, без интервюта, в които знаят въпросите придварително. Усетихме ги много близки така и сега се вълнуваме какво се случва, мисля че е нормално. Заедно или разделени, животът продължава, и нашият , и техният, така си е, но повечето от нас няма да подминат с безраличие това...

# 518
  • София
Привет! Heart Eyes

От известно време си мисляThinking

Какво толкова? Какво ме касае, че някаква актриса се скарала или не с някакъв актьор?
So what! Какво ме засяга това?! Защо съм толкова тревожна и неспокойна?! Rolling Eyes
Ами поне за мен те бяха и все още са светлият лъч на хубавата, щастливата страна на живота! Искаме или все още ги отъждествяваме с Еда и Серкан, с тяхната борба с трудностите, които се изпречиха на пътя им към желаното щастие и любов. И тяхната победа! Това усещане се затвърди още повече, когато се разбра, че историята на ГГ се е пренесла и в реалния живот. Heart Eyes
Много от момичетата тук писаха, че са се срещнали с SCK в труден период от живота си, и са намерили в него надежда и оптимизъм и за собствения си живот. Същото чета и в много постове на фенове от целия свят! Затова ги усещаме толкова близки, затова се тревожим за тях! Flushed
Затова ни пука, затова не ни е все едно, защото такава е човешката природа – съпреживяваш с другите човешки същества техните болки, страдания, тяхната любов, тяхното щастие или нещастие! И добре, че ни пука, иначе щяхме да сме жалки, безчуствени зомбита! Nerd
Много, ама много ми се иска скоро отново да видим заедно нашите любимци. Но каквото и да се случва с Х и К, лично аз им пожелавам да продължат напред по пътя си, да правят нещата, които искат и с когото искат, да са доволни от себе си и да са много щастливи!
Revolving Hearts

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 18:46 от Dilemi

# 519
  • София
Момичета, сага прочетох от арабите, че Ханде и Керем са заедно. Не искам все още да се радвам, но те винаги са били с най-достоверната информация. Категорично потвърдиха тази новина, че са заедно. Те също така съобщиха и че знаят, кой е дал фалшивата новина. Остава да чакаме и от другаде да излезе това потвърждение. Сега очаквам всичките жълтурковци да започнат да се надпреварват кой по-първи да го съобщи. .

# 520
Аз също си мисля че това е Керем. Силно се надявам това да е така
Надявам се към 14.02 да ни изненадат приятно тогава да ги видя жълтите клюки дето приказват само лъжи.

Чакам с нетърпение да ги видя така заедно.

Прекрасната Мая

# 521
https://mobile.twitter.com/beINIZTV/status/1488129878943744007
Утре в 22,15 ще излъчат това предаване с Ханде.

А списанието Елле утре ли излизаше или в сряда?

# 522

Къде ще го излъчат? В ютуб?

# 523

Къде ще го излъчат? В ютуб?

Азизия, не. Това е платен канал beINIZ TV. Но сигурно ще бъде свалено

Микиполи, мисля, че на 2-ри трябва да излезе

# 524
Bell Хайде и моята теория за случващото се.
1. След няколо дни излиза филмът с Керем. Той би искал да се говори за него. Чака 2 години премиерата си.
2. Излиза и сериалът с Ханде. Айде, няма нужда да се пише за любовта им. Нека се говори за таланта им.
3. Излиза списание, участие в предаване.
4. Излезе интервюто с Керем, рекламата за BMW.
5. Пазарът се пренасища с техни снимки. Те осъзнават, че са една от най-коментираните светски двойки и...се спряха. Сами. Вероятно след "семееен съвет". Керем все пак е "водил" страници на известни в САЩ.
6. Пропускаме и нещо важно - Гамзе и Джанер са доста обрани от няколко дни, а ние знаем, че качват с "килограми".
7. Журналистите винаги могат да ги проследят, но няма за какво да се хванат. Едва ли се придвижват с каруци, за да не бъдат разпознати. Пък и след ковида им се иска да си покажат носа навън.
8. И двамата мълчат, но те са актьори, при това амбициозни. Предстоят им нови проекти и всички ги чакат с нетърпение.
9. Всички, които ще снимат за платформи сякащ замлъкнаха. Минали са в нелегалност.
10. Какво ни остава на нас - да налучкваме. Аз лично заменям валидола и валериана с алкохол. Зима е, студено е. Наздраве на всички.
11. Очаквам скоро бум, че ми писна, но скачам в разследващата журналистика от разстояние. Все пак не мога да им вися пред вратите. Не за друго, не съм в Истанбул.
12. А тази мухоморка Бирсен ми идва да я кача на Мусала и да поразговарям малко с нея. Наруши ми/ни спокойствието. Е, мога да взема и вас за подкрепа.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 20:43 от st_ina

Общи условия

Активация на акаунт