Косопад - 22

• 64 837
  • 781
  •   1
Отговори
# 255
Ако не ви идва скъп приорина, не го сменяйте. Точно тази пантотенова киселина прави баланс с биотина за да не се стига до акне. Ако ще взема само биотин, ще трябва и Б5 отделно. Но в какви дози, не съм на ясно. Трябва да попитате.

# 256
Аз приемах Биотин 5 000 мг 1×2 на ден.
На третия месец ми спря косопада, но сега като се замислих, през този период ми излизаха много дебели гадни пъпки които от нищо не минаваха. Стояха по две седмици, че и петна ми останаха от тях. Чудех се на какво се дължат а то явно е от Биотина. Сега не го пия и лицето ми е чисто.

# 257
Ще прикача снимка какъв биотин приемах. Уж много хубав, ефект никакъв. Аз не бях много редовна де, понякога забравях да го пръскам. Обаче като се замисля бях нон стоп с подкожни циреи, които не изчезваха със седмици. Всъщност те тези пъпки откакто съм забременяла не изчезнаха и сега се прибрахме с 2 седмици в България и лицето ми се изчисти.. май е от храната.
Отделно в пренаталните ми витамини имаше биотин също.
Момичета, възможно ли е да ми стане лошо от Приорина? Изпих второто хапче, но час след хранене, а не веднага и ми стана лошо..
Толкова различни витамини пробвах и резултат нулев, та сега се надявам тези поне да помогнат 🤞.

# 258
От къде си поръчвате приорин и на каква цена?

# 259
Откъдето е най-евтино… пиша в търсачката “приорин цена”, разглеждам 20-тина аптеки и избирам. И вие може да проверите…

# 260
От къде си поръчвате приорин и на каква цена?

От sopharmacy.bg, цената беше 56 лв за 60 капсули

# 261
  • Бургас
това е най-евтиното, което аз намирам 50 лева за 60 бр. и 85лв. за 120 бр.,  безплатна доставка над 80  лева

https://turski-lekarstva.com/bg/products?query=%D0%BF%D1%80%D0%B … D1%80%D0%B8%D0%BD

# 262
След като родих и косата ми опада/оредя и самия косъм ми стана по-тънък. Пробвала съм от бабините илачи, до всякакви химии и фокуси от "златната рибка" / https://www.zlatnaribka.com/protiv-kosopad /. Сега дйствително не пада, както едно време ...но нито се сгъсти, нито косъмът ми се оправи.

# 263
  • София
Ако не ви идва скъп приорина, не го сменяйте. Точно тази пантотенова киселина прави баланс с биотина за да не се стига до акне. Ако ще взема само биотин, ще трябва и Б5 отделно. Но в какви дози, не съм на ясно. Трябва да попитате.
Не е до парите, въпрос е да действа
Ако купя 5000 Биотин и отделно приема около 500 мг- вит В5( което е пантеона киселина) като пари ще е същото, но да има ефект.
Около 5 месеца пие по две табл Приорин на ден, но супер ефект не виждам .
Може ли някой да препоръча дерматолог за косата в София

# 264
Вече няколко месеца ползвам добавките на Ревалид с усилена формула. Погледнах състава, никак не е лош и не отстъпва на Приорина. Съдържа биотин, пантотенова киселина, мед, цинк, желязо, цистин и др. Като количество също не е малко.

# 265
VNDВие на младежа пускахте ли му изследвания някакви, че
не помня?

# 266
Шампоаните на Ревалид също никак не са лоши по принцип за коса без особени проблеми.
За мазен пърхот Биодерма Node DS+ !

# 267
  • София
не помня?
Да всичко беше нормално

# 268
не помня?
Да всичко беше нормално
Показвала ли си ги в темата, че нормално не значи наред( бг лекари са много назад в някои аспекти)

# 269
  • София
Не съм- ще ги потърся и ще ги кача,че ги оставих на личната лекарка.
По спомени имаше леко завишени нива на тестостерон

Общи условия

Активация на акаунт