АВГУСТ 2022 🌸 Летни бебчета 🏖 (ТЕМА 4)

• 28 531
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Досега всички мои прегледи повреме на бременността са били коремни.

# 76

Момичета, моля ви кажете ми добре ли са изследванията, понеже уж в началото добре обаче вторите изчисления ме притесняват? Каква е разликата между вашият и възрастовият риск, нещо много се притесних за Даун..

# 77

Момичета, моля ви кажете ми добре ли са изследванията, понеже уж в началото добре обаче вторите изчисления ме притесняват? Каква е разликата между вашият и възрастовият риск, нещо много се притесних за Даун..
На мен ми изглеждат добре. Не можеш ли да ги изпратиш на гинеколога си по вайпър.

# 78

На мен ми изглеждат добре. Не можеш ли да ги изпратиш на гинеколога си по вайпър.

Изпратих ги, но той отиде на почивка извън България и не знам кога ще ги види, а се притесних.

# 79
На мен ми беше вагинален Sad

# 80

И аз мисля, че са нормални. На етърва ми преди няколко години й излезе доста по-кофти число (двуцифрено), прави допълнителни изследвания и въпреки това всичко беше наред.

# 81
  • София
И според мен е ОК. Моя близка беше с риск 1:около 300 за Даун и и правиха амниоцентеза.

# 82
Moni_9797, гледа се единствено комбинираният риск, т.е. при теб е 1:100000, което е изключително хубав резултат, който трябва да те успокоява, а не да те притеснява.

# 83
Благодаря момичета, моят АГ още не е видял съобщението. Просто в началото нали като видях 1:100000 се зарадвах, но на вторите изчисления се притесних, но явно това е колко често се среща при жени на моята възраст, поне такова инфо намерих в интернет.

# 84
  • Асеновград
Ох и на мен ми липсва кола маската, аз ходих години наред само на кола маска на триъгълника, и след извънматочната и лапароскопията ми се наложи да се обръсна няколко пъти и от тогава се бръсна, само веднъж бях на кола но при друга козметичка и много ме боля, направо беше по зле от първия път, а при старата ми козметичка така и не отидох за интим защото преди работех в този салон и ме познават всички и не исках да казвам за извънматочната, а белезите от лапарото си личат...
Но съм си обещала след като родя и спра да кърмя отивам на лазерна епилация един път завинаги.. аз тъкмо се бях навила и разбрах че съм бременна. Повече няма да се мъча с тия коли и бръсначки, ужас е. Имам и домашен фотоепилатор, но той почти нищо не прави. А и сега не мога да го ползвам.
Иначе секс сме правили 4-5 пъти след положителния тест, но не е същото за мен поне.

# 85
Неизвестна, благодаря! Чак ме хвана яд, ще не записах и аз при Павлова. Димитрова ще видим колко крива ще е... Joy Освен да се обадя за час, може да имам късмет Grin

# 86
Привет момичета! Моята ФМ мина днес, прегледът беше с коремен ехограф. Според лекарката всичко изглежда наред. Няма отклонения. Но за всеки случай пуснахме и едни кръвни - касата поема част от сумата и защо пък не.
Също не искаше да каже пола, но след като настойчиво я " помолих" Blush каза, че според нея макар и все още рано ще е момиче Heartpulse
Каката подскача от радост!
Също отбеляза, че съм имала доста спокойно бебе, но кой знае....като знам дъщерята още в корема какво диване беше, че си и остана Sweat Smile

# 87
Moni_9797, гледа се биохимичен риск за Даун и комбинирания риск отгоре, резултатите са ти перфектни, няма какво да те притеснява. Моите числа са по-малки дори от твоите, а резултата отново е перфектен.
Барбалена, пробвай наистина няма да съжаляваш, тази жена на 6см бебе не можеш да си представиш колко малки структури вижда, направо е нечовешка аз съм безкрайно впечатлена.
ancho_82, много се радвам, че всичко е наред и добре дошла в розовия клуб💕💕💕🤗🥰
Аз преди малко бях при моя АГ и той държеше да огледа подробно буболечката преди 14с. Първо беше много спокойна, както на ФМ, но докато го кажа и той вика споко те са 20мин кротки после 20 мин щуреят и след това като започна едно подмятане, едни танци много се смяхме и ММ го гледах как са му светнали очите и пуска в гащите направо от щастие 😂😂😂беше доста забавен преглед, посмяхме си се доста. Бях си решила да не му казвам какво е казала Павлова за пола и да го подпитам тактично и той какво вижда и той каза, че не виждал нищо да стърчи и най-вероятно е момиче. Мери и главата, бедрата какво ли не, гледахме пръстчетата на ръцете(докато беше кротка, после нищо не успяхме да видим), каза че тежи 78гр. Той си твърди, че изобщо не е сбъркал предния път и за това мереше толкова много, за да си провери дали наистина не е сгрешил и си излиза, че съм 13+2 и 01.08 термин. Каквото ще да е най-вероятно няма да се роди на термин така или иначе и 4 дни не са от значение. Абее щура работа, много интересни започват да стават прегледите.😁

# 88
  • София
Да, техниката сякаш е напреднала.
Барбалена, ти при Димитрова във Фемина ли записа час? Писах си с една приятелка и каза, че се е държала кофти на прегледа, ама да не те настройвам де.

# 89
Аз не съм забелязала лоша миризма или цвят в урината , а слагам утрогестан.Напротив - даже ми е прозрачна и бистра урината , но и доста вода пия.
Аз за сега се епилирам с епилатор , гледам само да е по - начесто за  да не ме боли много.Не съм забелязала да ми предизвиква дискомфорт или спазми , така че за сега продължавам.

Общи условия

Активация на акаунт