АВГУСТ 2022 🌸 Летни бебчета 🏖 (ТЕМА 4)

• 28 537
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък тази сутрин се събудих украсена с херпес на устната. Реално не ме притеснява толкова, всяка зима се появява и нямам други неразположения. Започнах да го мажа с мед, попринцип така го "лекувам", ама си отиват 4-5 дни. Ако знаете и вие някои домашни "илачи", споделете 😊

# 91
Неизвестна, да, Димитрова от Фемина. Аз си знам за кофти отношението, щото първата ми ФМ първата бременност беше при нея. Мълчеше почти през цялото време, държеше се студено и резервино. Да ме пита човек защо записах пак при нея Joy Ама се надявам да си разбира от работата, останалото май ще го преглътна Laughing

# 92
Момичета, за кола маска да ви кажа при първата ми бременност си ходих до края, даже гледах около термина преди датата пак да ида, да съм спокойна после. Никакъв дискомфорт не усещах, но аз ходя от много време. И сега не съм се спряла да ходя. Според мен ако сте ходили и преди няма никакъв проблем.

# 93
Барбалена, мен това отношение може просто да ме вбеси и да си тръгна, ненавиждам такива хора😄
M.Angelova, единственото което мога да ти дам като съвет е да не пукаш мехура, минава по-бързо. Аз иначе винаги съм се мазала с ацикловир(фенивир), но не знам по време на бременност как стоят нещата с него. На мен устата ми става меко казано четворна( ако искаш мога да издиря някаква снимка ако ти е инт да ми се посмееш)😂
Редакция: Пилешкия ми или бебешки мозък се сети чак сега, че се мажа с паста за зъби, обаче там хватката е да се маже преди да е избил. Аз си усещам точно кога ще ли излиза, защото започва едно като гъделичкане в устната.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 18:17 от Manoela_

# 94
Записах час при д-р Павлова, обаче е за 18:00, а мразя да излизам в час пик Grin И другото е, че трябва по-рано през деня да ходя да дам кръв за БХС, щото лабораторията им приключва работа в 16:00 ч. Ако искам да ми вземат кръв в Майчин дом, преди или след ФМ трябва да е? Исках наведнъж да мина и двете неща, щото ми е трудно да излизам с дребното, че не искам да го влача насам-натам с този Ковид. И трябва да ангажирам мъжа ми в работно време. Ама каквото такова. Все пак се радвам, че успях да запиша час. Ааа, и последно, каква е цената на прегледа? Simple Smile

Маноела, търпя го аз това отношение Smile ама не ми е приятно, де

# 95
Май в НГЛ взимат до 14ч, но това няма значение, защото ти така или иначе трябва да отидеш с документа който тя ще ти даде.

# 96
Здравейте момичета,
Чета Ви отдавна, тъй като и аз съм с термин Август 2022, но чак днес се престраших да пиша.
В 12г.с. съм, минах ФМ в МЦ “Марковс”, но при проф.Марков, който за съжаление не ми даде диск със снимки, тъй като бебчо беше надолу с главата и не успя да заснеме хубави такива. Като цяло всичко е наред и съм доста доволна от самия преглед, обясни всичко подробно и отговори на всички въпроси. Единственото, което ме притеснява е, че ме прати в Майчин дом за БХС, но аз реших да ида в Петък, заради студа, но дали ще е прекалено късно предвид това, че в Понеделник беше прегледа при проф.Марков?  Реално още няма да съм преминала 13+6 г.с., но все пак сега се замислих и реших да Ви попитам дали и Вие не сте имали такъв интервал между ФМ и БХС.

# 97
Хайде и аз да отпусна душичката (за няколко дни) 🤣 минах днес преглед, доволна съм. Пораснала е шушката. Доктора се заигра доста, пусна ми и 4Д и реална светлина и какво ли още не, голям кеф. Сигурно 15мин ме гледа и си "игра" с ехографа 😂 ей ви един вързоп ❤ Аз май съм последна в списъка - термина ми е 2.09, но тъй като ще съм пак секцио е ясно августинче.
(Бях забравила тази емоция)

# 98
pav19, кръв за БХС се дава до 2 дни след замерите от феталната, за да е достоверно.
Здравейте момичета,
Чета Ви отдавна, тъй като и аз съм с термин Август 2022, но чак днес се престраших да пиша.
В 12г.с. съм, минах ФМ в МЦ “Марковс”, но при проф.Марков, който за съжаление не ми даде диск със снимки, тъй като бебчо беше надолу с главата и не успя да заснеме хубави такива. Като цяло всичко е наред и съм доста доволна от самия преглед, обясни всичко подробно и отговори на всички въпроси. Единственото, което ме притеснява е, че ме прати в Майчин дом за БХС, но аз реших да ида в Петък, заради студа, но дали ще е прекалено късно предвид това, че в Понеделник беше прегледа при проф.Марков?  Реално още няма да съм преминала 13+6 г.с., но все пак сега се замислих и реших да Ви попитам дали и Вие не сте имали такъв интервал между ФМ и БХС.

# 99
Здравейте момичета,
Ще е късно. До 48 часа след ФМ се дава кръв, после замерите не важат.

# 100
  • София
Да, БХС се прави до два дни след прегледа. НГЛ в МД работи от 8:30-14:00ч. Там става бързо, днес минах за около десет минутки.
Барбалена, не можеш преди това да минеш за кръв, трябва да отидеш със замерванията на бебчето. Прегледът е 150лв иначе.

# 101
Момичета,нещо не се чувствам добре.Сутринта като станах имах само кашлица и се обадих на личната,каза ми какво да си купя.Но сега ми се струва ,че вдигам и температура. Може ли да ми кажете какво мога да пия.

# 102
Момичета,нещо не се чувствам добре.Сутринта като станах имах само кашлица и се обадих на личната,каза ми какво да си купя.Но сега ми се струва ,че вдигам и температура. Може ли да ми кажете какво мога да пия.
За температурата можеш да пиеш парацетамол, на мен АГ ми каза максимум 5табл. От 500мг на денонощие.

# 103
За температурата можеш да пиеш парацетамол, на мен АГ ми каза максимум 5табл. От 500мг на денонощие.

Много благодаря !

# 104
  • София
Моят съвет е да си вземеш биозин мама също. Стискам палци за бързо оздравяване.

Общи условия

Активация на акаунт