АВГУСТ 2022 🌸 Летни бебчета 🏖 (ТЕМА 4)

• 28 150
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Не мисля да ходя на втори, освен ако нещо не е ок на втората ФМ.

# 496
В Марковс бащите само със сертификат за ваксина ли влизат или може и тест?

# 497
И моя преглед мина. Всичко е наред Heart Обачеееееееее, на миналия преглед док ми каза, че му прилича на момиченце, а днес ми казаха момченце... Scream Исках пак момиченце, момченцата хич не са ми на сърце Smile Имаше ли и други "разочаровани" 😂 Обаче...да е живо и здраво, няма по-важно от това. Другото са глезотии и лиготии... И на моменти ми е гузно, че реагирам така. После се успокоявам, че е "човешко" Simple Smile

В Марковс казаха "зелен сертификат". За тест май пак се дава сертификат?

# 498
И моя преглед мина. Всичко е наред Heart Обачеееееееее, на миналия преглед док ми каза, че му прилича на момиченце, а днес ми казаха момченце... Scream Исках пак момиченце, момченцата хич не са ми на сърце Smile Имаше ли и други "разочаровани" 😂 Обаче...да е живо и здраво, няма по-важно от това. Другото са глезотии и лиготии... И на моменти ми е гузно, че реагирам така. После се успокоявам, че е "човешко" Simple Smile

В Марковс казаха "зелен сертификат". За тест май пак се дава сертификат?

Аз бях така с първата ми бременност. Казаха ми момче и после цял месец ходих супер разочарована. И в 20та седмица го смениха на момиче. Ти на ФМ или стандартен преглед си била?

# 499
  • София
Барбалена, хареса ли ти Павлова?

Иначе и аз също искам момиче, но се настройвам да съм мъжка майка. Това ми е предчувствието, пък ще видим. ММ и той иска женско и ми се стори и че в неговите очи видях разочарование, докато гледахме снимките от ФМ (на него му прилича на момче), ама каквото дойде. На тия неща няма рекламация Joy

# 500
Радва се за хубавите новини момичета. А да питам Барбалена и desk  коя седмица сте, питам защото са ви потвърдили пола. Попринцип повечето  тук са сигурни от пола заради кръвните изслесвания май. Та интересно ми е на мен дали ще кажат на ФМ другата седмица.

# 501
Аз съм в 12+5 г.с. Надявам се да е станала грешка Joy В 11 г.с АГ каза момиче. Но днес Павлова беше доста уверена, че е момче. И ние ще правим пренатален тест, но резултатите излизат за 10 работни дни Scream

Амели, много готино при вас. Ама пък тъкмо си свикнал с идеята и шок Joy Днешният преглед беше ФМ.

Неизвестна, хареса ми д-р Павлова. Радвам се, че отказах часа при Димитрова и ви благодаря, че я споменахте в темата! И ММ остана много доволен, че обяснява всичко Simple Smile И най-вече, че за момента всичко с бебчо е наред. За него няма значение полът Simple Smile Стисмам палци този път да сте с момиченце Heart

# 502
Ако имаш хубава снимка виж в нета има как да различиш половете. ,😁не че ще разберем повече от докторите но все пак...

# 503
  • Пловдив
И аз бях тъжна,че ще е момче синът ми,а сега толкова го обичам,че не мога да дишам без него ❤Като го гушнеш и вдичко се забравя❤Аз второ мъжко не искам ,моля се за момиче ..Но и мъжко да е ,пак ще го обичам 💖

# 504
Аз съм в 12+5 г.с. Надявам се да е станала грешка Joy В 11 г.с АГ каза момиче. Но днес Павлова беше доста уверена, че е момче. И ние ще правим пренатален тест, но резултатите излизат за 10 работни дни Scream

Амели, много готино при вас. Ама пък тъкмо си свикнал с идеята и шок Joy Днешният преглед беше ФМ.

Неизвестна, хареса ми д-р Павлова. Радвам се, че отказах часа при Димитрова и ви благодаря, че я споменахте в темата! И ММ остана много доволен, че обяснява всичко Simple Smile И най-вече, че за момента всичко с бебчо е наред. За него няма значение полът Simple Smile Стисмам палци този път да сте с момиченце Heart

Ооо, аз така и не свикнах. Бях убедена, че ще е момиче и си чаках чинно морфологията в 20та, за да ми потвърдят смяната Grinning

# 505
Аз когато попитах на моя преглед, 12+3 бях, докторката направо спря да гледа бебчо, не отиде повече към крачетата. Да не бях питала. Нали са им казали 20седмица да казват, та 20с... Англичани, нямам думи... Но аз си запазих час за 14 февруари на частно и ще разберем тогава   Simple Smile не ми се чака до 20с пък и самия преглед ми се струва далеч като цяло.
Имаме опция да си вземем конфета, торта, или балони без да ни казват и после да направим парти Grinning и така да разберем.. Но мъжа ми отказа, толкова му е свито сърчицето за момче, то и моето де. И ще искаме веднага да кажат, без такова Напрежение, аз ще гръмна  конфетата в колата какво парти Grinning

# 506
Ехааа много се радвам за всички ви с прекрасните новини, които споделяте!!!🥰🥰🥰
Galq, и на мен ми казаха на ФМ пола. Най-вероятно и ти ще го разбереш.
Барбалена, каза ли ти проценти или директно си каза момче? И пита ли я за пренаталните?💙
Меджик, направо се вбесявам като разправяте такива неща от чужбина. Какво ще и стане ако каже и защо пък ще го отразява на качеството на прегледа, нямам думи…

# 507
Manoela_  всебесявам се, какво да кажа, спазват "процедури" навсякъде, коне с капаци... И другото което чух скоро, но незнам колко е вярно.
Тъй като населението е доста голямо и има всякакви хора, всякакви религии и всякакви луди..
В някои религии твърдо държат първото да е момче например или момиче, даже незнам в кои и защо, казвам какво чух. И ако не им хареса пола правят аборти... Та това уж е една от причините. Другото най вероятно е да са по сигурни.

# 508
Привет, момичета. Чета ви редовно, но не пиша много Simple Smile Вълнувам се с всяка една от Вас. Аз съм на биохимичен скрининг на 15.02. В момента съм в 10 седмица. Миналата седмица в 9 г.с. си пуснах пренатест на моя глава тъй като карам 39 години. Исках да видя резултатите. Моята докторка не знае все още, и вече ме беше записала за БХС. Така че, ще правя и него:)) Резултатите от пренаталния тест са добри и във връзка с тези, които са разочаровани от пола по-горе да кажа : изобщо не се отчавайте, може и по-зле да бъде 😀😀😀 Аз ще имам 3 - то МОМЧЕ! 🙈❤💞

# 509
Привет, момичета. Чета ви редовно, но не пиша много Simple Smile Вълнувам се с всяка една от Вас. Аз съм на биохимичен скрининг на 15.02. В момента съм в 10 седмица. Миналата седмица в 9 г.с. си пуснах пренатест на моя глава тъй като карам 39 години. Исках да видя резултатите. Моята докторка не знае все още, и вече ме беше записала за БХС. Така че, ще правя и него:)) Резултатите от пренаталния тест са добри и във връзка с тези, които са разочаровани от пола по-горе да кажа : изобщо не се отчавайте, може и по-зле да бъде 😀😀😀 Аз ще имам 3 - то МОМЧЕ! 🙈❤💞

Oххх Grinning Aми, здрави нерви мога само да ти пожелая!

Общи условия

Активация на акаунт