АВГУСТ 2022 🌸 Летни бебчета 🏖 (ТЕМА 4)

• 28 084
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Мамчета,

Имате ли болки в гърдите все още?
При мен в 13г.с вече понамаля болката, дали е нормално?

# 661
  • София
Много cе рaдвaм, че е попреминaл този период и при теб. От определени миризми и нa мен още ми cе гaди, но е мнооого по-доре от повръщaнето.
Товa дa cъм гоcт и нa мен ми допaдa повече между другото😁. Някaк cи не обичaм cред хорa дa cъм в центърa и товa е нaй-голямaтa причинa порaди, която cе чудя дaли дa го прaвим. Инaче много обичaм дa оргaнизирaм тaкивa нещa.
Аз повръщам вече все по-рядко, обаче от някои конкретни миризми продължава да ми се гади, както и от храните, които не ям вече повече от месец. Даже на моменти си мисля, че никога повече няма да са ми вкусни или поне поносими.
Партито за пол ми изглежда готино, но да съм гост. В главната действаща роля не ми допада. 😄

# 662
При мен издаването на болничен от лкк излиза 30лв. Преди няколко дни ми излезе резултатът от БХС и изглежда добре, но на самия преглед нищо не ми казаха. Разчитам, все пак, че др Димитрова си разбира от работата и е видяла каквото трябва. Чакам и резултат от пренатален тест, та да се успокоя най-накрая.
За болката в гърдите - отначало много ме боляха, но и при мен към 13 седмица почти изчезна, не ме притеснява, мисля, че е нормално.

# 663
  • София
Аз също нямам болки в гърдите вече.

За партито, харесва ми като идея, но не е моето Simple Smile
За дневниците, имах два за каката попълвах ги на мъка и така не и не ги довърши, хареса ми идеята, но толкоз.

Имам много албуми със снимки обаче, около 6 7 може би. Започват със снимки от ехограф, после бременната фотосесия и така за всеки месец. Много е яко да си ги гледам как расте и се променя. Освен това ми се случва вече 2 пъти нещо да става с компютъра или при трансфера на снимки и да ми изчезват, вече си вадя всичко на хартия и в албуми Simple Smile

# 664
  • Пловдив
За дневник-не е лоша идея..Аз имам още леко гадене понякога..Да ви питам-секс правите ли?Аз забравих да питам АГ,но аз се чувствам добре,но си лягам към 8,хахха..Просто не мога да издържам да седя до късно..

# 665
За дневник-не е лоша идея..Аз имам още леко гадене понякога..Да ви питам-секс правите ли?Аз забравих да питам АГ,но аз се чувствам добре,но си лягам към 8,хахха..Просто не мога да издържам да седя до късно..
С първата никвакво желание,сега с втората съм огън 😁😁 ама се пазя,че ме е страх 😁

# 666
Това с дневника на мен ми хареса, когато ми подариха на погачата много се зарадвах. Но така и не го попълних, имахме толкова тежка първа годинка, чеее дори не искам да си спомням, та камоли детето да го чете. Иначе е готино за подарък. Имам приятели, които имат и са си го попълнили  и има много снимки вътре, дори видях себе си с тяхното бебе в болницата след раждането.

# 667

Случва се ! Даже бих казала, че имам и повече желание и енергия вече. Визуално не съм бременна, таткото май преодоля шокът, че в началото не смееше. Като проимам коремче ще видим как ще е 🤣.

# 668
Аз съм визуално много бременна… Все едно се боря за рекорд на Гинес. Мъжът ми ме харесва, но ми е трудно още да възприема промените в тялото ми. Изчаках един месец, да вляза в четвъртия. Мисля, че съм готова за секс. 😅

Относно БХС, акушерката ми каза, че всичко е перфектно. Дори нямам резултатите.

# 669
Момичета, кой се занимава с фейсбук групата? Бих желала някой да ме добави там, че тук ми е много трудно да ви следя. 🙂

# 670

Аз се махнах ,защото бяхме 20 момичета и не се пише нищо в нея,тук сме по активни Simple Smile

# 671
  • Пловдив
Мариела, 😳😳😳 в никакъв случай линч, присмех, сочене с пръст и подобни.Нали всеки си казва!?Аз си казвам, че не е моето.Видях, че ти си показала тоя дневник, дето го видях и затова те написах.Изобщо през ум не ми е минавало нещо подигравателно.Всеки си знае и си преНЯ 🤗 Извинявай, ако съм те засегнала, то
е  съвсем несъзнателно. 😇

# 672
  • София
I.skela, аз съм админ на групата във Фейсбук. Видях и предния път, че си писала, но си блокирала получаването на съобщения и няма как да ти пиша. Изпрати ми скрийншот на профила ти.

# 673
  • Асеновград
Аз исках да направя парти, но не ми се иска сега в тази пандемия да събирам хора у нас или където и да е.. иначе съм измислила друга изненада да кажа пола, въпреки че всички предполагат едно и също и са прави, само че малко ще ги държа в напрежение.😅 Във вторник съм пак на преглед и ще ми кажат може би със сигурност пола, и тогава ще направя изненада за най близките. Както и за бабите и дядовците ми, още не сме им казали и за тях ще е голямо вълнение.
 Аз много харесвам иначе дневници и даже моята шефка ми подари нещо като дневник, то е книга-дневник, има много изформация вътре и мноого ми харесва, има и доста страници за попълване, пише за всяка седмица как се развива бебето и е с уникални илюстрации. Ето това е книгата, много е приятна за четене, дори и без да я попълвате, на мен лично много ми хареса.

В момента чета за пренаталното възпитание, и как възпитаваме бебетата си още в утробата, и то изпитва всички чувства и емоции които и ние. И ако сме спокойни и създадем връзка с бебето още през бременността после то ще е много по-спокойно след като се роди. И на йога ходя и там също ни казват същото, и аз мисля че е важно да му говорим от сега на бебчето за да се чувства обичано и желано и да му изпращаме положителни мисли и емоции.😊😌

# 674
А, да му говоря Smile Stuck Out Tongue Аз още не мога да осъзная, че съм бременна. Не ми ли порасне осезаемо корема и да почне да ми тежи и да не мога да спя от него... Grin Шегата настрана, още ми е много имагинерно, не знам дали не е, защото вече имам дъщеря ми и тя си е пред мен, от плът и кръв, и мога да я гушна.

Иначе много ми хареса това "Докато аз и ти сме едно" заедно с изображението на корицата на дневника Heart Толкова е докосващо Heart

Аз да се оплача, че от снощи насам гърлото не спира да ми дразни. Днес бях на преглед, казаха, че се стича секрет по гърлото ми и от него. Правих антигенен тест - отрицателен е, но ми е много тегаво така болна. Утре щях да пускам профилактични изследвания - отпадат. Ще пусна само ПКК, СУЕ и ЦРП да видим дали всичко е наред...

Общи условия

Активация на акаунт