Родени през месец април 2021 - Тема 7

• 13 637
  • 369
  •   1
Отговори
# 270
При нас АМ вече е само вечер. Вечеря супа към 19.30 ч и после към 24ч се пробужда за АМ, следващото хранене е направо закуска в 8.30ч. Тък като спи си го пие от шише с биберон.
Вода пие от обикновена силиконова или пластмасова чашка, а когато сме навън - шише със сламка. Най-накрая разбра как става пиенето със сламка.
Каква слънцезащита ползвате за дечица та? Ние започваме да се оглеждаме за дестинация за море вече.

# 271
  • София
Мами, каква слънцезащита ще ползвате за децата тази година? След 2 седмици заминаваме на море в Гърция, малчо ще топне дупе в морето, че миналата година пропуснахме.

# 272
миналата седмица взех на биодерма. промокомплект спрей бебешка слънцезащита + крем за след слънце. от крема им за 'атопична' кожа съм доволна. щях да взема слънцезащита на мустела, но в магазина, където ходих, нямаше.

# 273
Ние миналата година не пропуснахме топване. Като се замисля беше много малък, но още края на юни го топнахме за първи път. Ползвах миналата година на Адерма и тази година също такова взех. Запазихме за Кранево юни месец, миналата година много ни хареса, разхождахме се по пътеките, сега ще взема тротинетката, малко по-пролетно море да е, по-малко хора. Ще запазим едно и за вергос Гърция, иначе още от преди това имаме за рд на майка ми кроиз в Гърция, август. Още две морета ни се очертават. И това ще бъде, до година ще ни бъде трудно.

# 274
Аз използвам слънцезащита на wooden spoon. Педиатърката ни препоръча да не го мажем с нищо, което доста ме озадачи.
Пие от чаша със сламка Avent и Nuk first choice шише за сок, вкъщи понякога му давам от шотче.

# 275
нашият педиатър отново ни предупреди задължително да е покрита с шапка с голяма козирка И добра слънцезащита, защото е много светличка. явно си зависи...

# 276
Момичета аз от известно време исках да ви споделя нещо, но изчаквах още малко време да мине.
Андри ще си има братче💙💙💙

# 277
Еха страхотно Hug Браво, че сте се решили толкова скоро Simple Smile Лека бременност Blush

# 278
Ами то бебчето само реши, ние още не искахме, поне аз, мо вече съм на вълна бебе❤

# 279
иси, честито!!! лека, спокойна (но и пълна със забавления) бременност

на алегра също май не съм честитила Wink.. ( дано не греша де, но май също някъде беше споменала, че ще си има още едно бебче...)

# 280
Даа, и при мен така се получи като при Иси. Съвсем неочаквано. ние ще си имаме сестричка Grinning

Честито, Иси!

# 281
Алегра страхотно! Аз исках момиченце, но и момченце ме радва. Живо и здраво да е!

# 282
Момичета, честито! Лека бременност! Героини!
Аз искам още две деца, но мисля, че не съм готова психически все още.

# 283
Хееей,поздравления и от мен,момичета!
Наистина сте героини! Heart

Аз не искам повече деца Grin

Предложете ми рецепти,предимно за следобедна закуска нещо,което да не е каша,но пък и да става за беззъби бебета и страхливи майки. Grinning
А,и начин да накарам да му хареса киселото мляко?С бисквитки, с плод,в някаква манджа,не ще и не ще..

# 284
Аз за следобедна закуска правя кексчета, пайове, бисквитки…

Общи условия

Активация на акаунт