Къде в Пловдив - 94???

• 33 545
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
На нас в Плаза ни скенираха сертификата.

# 181
На мен в Плаза ми сканират, в Марково тепе само го погледнаха.

# 182
  • Пловдив
В Марково тепе откъм паркинга си влизаш спокойно без нищо. Няма кой да те провери.

# 183
В Тракия, някъде зад Аремаг имало сладкарница. Дали все още я има и къде е точно? Че ММ ще ме убие вече....
П.с. открих я - блок 93 Wink
П.с.

# 184
Благодаря за препоръките за магазини за пердета.
Пердетата от мироксдекор са наистина хубави, но тези които си харесах в чужбина, цялата колекция се вписва идеално на избрания дизайн и нищо, което видях не се доближава до тях.
Затова вариантът ми е да си ги поръчам и да търся тук да ги шият.
Оказва се че никой не иска да шие пердета, всички шият само закупени от тях платове.
Затова въпросът ми е има ли шивачка, която шие много качествено пердета?

# 185
В Тракия има шивачка с много голям опит. Бих я препоръчала тъй като при нея съм си шила доста неща ( и по мой дизайн - за дома, и по неин с мой плат - имам рокля, за която в последният случай липсваше идейност у мен 🤪). 
Доволна съм, разбира си от работата. Студиото ѝ се намира срещу кметство Тракия, зад ЧилиАут кафенето... бл.190 се води, вх Г май.

# 186
В Тракия има шивачка с много голям опит. Бих я препоръчала тъй като при нея съм си шила доста неща ( и по мой дизайн - за дома, и по неин с мой плат - имам рокля, за която в последният случай липсваше идейност у мен 🤪). 
Доволна съм, разбира си от работата. Студиото ѝ се намира срещу кметство Тракия, зад ЧилиАут кафенето... бл.190 се води, вх Г май.
благодаря
а има ли опит с пердета?

# 187
Да. Много пъти пред мен се е уговоряла даже дали тя ще купи или клиентката ще купува пердилика, освен плата... 🤪 И цените са доста поносими 😃
Има смисъл да ходя при нея вече 4 години 😃

# 188
А да попитам в Плаза имали място,в което правят антигенни тестове

# 189
  • Пловдив
А да попитам в Плаза имали място,в което правят антигенни тестове
Има да.

# 190
Има, на входа вдясно.

# 191
Значи ако ви трябват торти в Тракия, Попимони са върхът. Все още. Малката Ида в блок 93 не успях да пробвам.
Но до края на месеца имам много празници за празнуване, така че ще изпробвам и други сладкарници 🤪

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 23:00 от Vicky_P

# 192
Ако не се лъжа на щанда в Лекси продават разни неща/пасти и т.н./ на Попимони и ние лично не бихме повторили.

# 193
Попимони са отврат.. И като вкус, и като състав. Кое точно им е върхът?

# 194
И в Кауфланд на Пещерско мисля, че има сладкарница Попимони. Отдавна съм опитвала техни неща, но не помня повечето да са били чак топ /за състава не знам/.
Харесвам тортите от сладкарница Мон шери.

Общи условия

Активация на акаунт