Къде в Пловдив - 94???

  • 33 558
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • Мнения: 4 859
Попимони са отврат.. И като вкус, и като състав. Кое точно им е върхът?
Говоря за щанда им в Кауфланд Тракия. Вярно е, че точно 5 пъти в годината купувам торти, но винаги са били пресни и вкусни. Единствено вчера ми се стори, че нямат избор голям за разлика от преди... Ама след като не открих друга работеща сладкарница в близост, си купих Гараш. Ами хареса ми. Последно съм купувала преди 3 месеца торта с тирамису - и тя ми хареса, включително и на рожденичката се хареса.  Така, че може би проблемът е локален на другите щандове 🤔

# 196
  • Мнения: 12 914
Вики, това че ги има на много места и се продават, защото биват откъм цени, не значи че са хубави. Базата им е една и съща, само пласмента е в различни обекти, няма разлика. Това че пише Тирамису, Гараш или Сахер, изобщо не ги правят такива - супер далече са от рецептата...
Сладкарнаджийските блатове със сметана изобщо не са ми еталон за торта, макар да го докарват на фасон.
+децата харесват всичко сладко, особено когато е с фръц визия.
Попимони и Чочко като кажеш хубави, все едно да си вземеш имитиращо сирене и да обясняваш колко е вкусно.
Това със торите го дъвчем на периоди 😁 - но на пазара си има за всеки вкус и джоб... Такова е.
Аз торти не купувам, винаги си правя вкъщи, за РД или без повод.

# 197
  • Мнения: 14 408
Отдавна не съм купувала торти, но ми допада една малка кършиакалийска сладкарничка. Торино, цехът е отзад, вкусът е приемлив, Гараш я докарват и до сега не е имало инциденти с черупки от орехи. Единственият недостатък е, че не работи в неделя.

# 198
  • Пловдив
  • Мнения: 16 254
Торти съм взимала от Лекси на Марица - винаги са били пресни.
В Изгрев има една сладкарничка също сме доволни. Нико са ми вкусни, за рождения ден на малкия поръчах от една жена от групата на майките беше направена чудесно, та за в бъдеще за поводи ще поръчвам на нея.

# 199
  • София
  • Мнения: 3 315
За мен разликата между пресни и вкусни е от значение. Трябва да са изпълнени и двете условия едновременно. Рядко има серийно производство с топ качество, затова или си правя сама, или внимателно подбирам друг вариант.

# 200
  • Мнения: 14 408
Дали има днес, в неделя, някъде работещ обущар. Трябва да ми се пробият още дупки на един кожен колан.
Не е нещо спешно, но през седмицата никога не ми стига времето. Обкновено ателиетата рано затварят.

# 201
  • Пловдив
  • Мнения: 16 254
Аз знам какво обичам като вкус: силно шоколадово и когато е пресен продуктът ми харесва. Не ям всеки ден торти и притенции относно "най-качествени" продукти нямам. Вкъщи правя една единствена с нутела, маскарпоне, прясно мляко и бисквити Закуска та също не е топ от към качество. Всичко е въпрос на вкус. Има хора държат да е подходяща за деца, да няма туй-онуй в състава и т.н. Като цяло из града има бая сладкарници.

# 202
  • София
  • Мнения: 3 315
Дали има днес, в неделя, някъде работещ обущар. Трябва да ми се пробият още дупки на един кожен колан.
Не е нещо спешно, но през седмицата никога не ми стига времето. Обкновено ателиетата рано затварят.
Можеш в делничен ден да си купиш клещи - замба от първата железария и така ще си решиш кардинално проблема за постоянно. А иначе днес може да видиш къде има работещ магазин за кожени изделия, например Арт, и да ги помолиш да ти направят някоя дупка, имат нужния инструмент и никога не са ми отказвали.

# 203
  • Пловдив
  • Мнения: 3 964
Не знам къде ще ти е удобно, но в Гранд-а, в магазина за чанти имат въпросните клещи и пробиват колани.
В Мол Марково тепе -  в магазин Арт също.
В ТЦ Форум - ъгловия магазин за колани.
На тези места лично съм изпробвала услугите им. Заплашането е символично. (май не е регламентирана тази услуга, просто питаш)

# 204
  • Мнения: 14 408
Благодаря. Тогава ще опитам през обедната почивка в Арт, в Халите утре. Не бях помислила въобще за този вариант. В краен случай ще взема замба от железарията в Капана.
Хубава неделя на всички!

# 205
  • Мнения: 2 475
На Лекси витрината с торти въобще не ми е по вкуса...Пълни са с имитиращи продукти.

# 206
  • Пловдив
  • Мнения: 4 148
На Лекси витрината с торти въобще не ми е по вкуса...Пълни са с имитиращи продукти.
И точно те създават илюзоята за “прясно”.

За всеки влак си има пътници и за всяка торта клиент.

# 207
  • Мнения: 2 664
Да, за съжаление разликата между пресен и качествен продукт е огромна. Всички изброени сладкарници, включително и Нико работят с имитиращи продукти. За мен са си откровено невкусни. Онзи ден за повод взех 2 торти от сладкарницата, която се намира на Джумаята. Гръцка е уж, но не се сещам как се кава. Ами не са им никак евтини тортите, но не са и нещо невероятно. Честно казано понеже правя торти вкъщи имам идея реално колко би струвала торта с качествен шоколад, масло, маскарпоне и т.н. очаквах малко повече. В никакъв случай не бяха лоши, но не мога да ги препоръчам. В крайна сметка всеки сам си преценя Grinning

# 208
  • Пловдив
  • Мнения: 208
Дали има днес, в неделя, някъде работещ обущар. Трябва да ми се пробият още дупки на един кожен колан.
Не е нещо спешно, но през седмицата никога не ми стига времето. Обкновено ателиетата рано затварят.
  Не съм сигурна дали в момента работи, защото не съм ходила скоро, но преди работеше в неделя обущаря в ТЦ Сани в Тракия.

# 209
  • Пловдив
  • Мнения: 4 807
В последно време сме пристрастени към шведската бадемова торта от Долче Фелини. Дано скоро ни омръзне, защото хич не се отразява добре на гардероба. Аз, по принцип, торти с блатове от пандишпан, не харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт