Къде в Пловдив - 94???

• 33 524
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,искам да попитам дали случайно знаете къде има магазини за официални рокли?

# 601
Здравейте,искам да попитам дали случайно знаете къде има магазини за официални рокли?
Сещам се за един на централната улица след цветния надпис Plovdiv и Мильо, пада се 2ри или 3ти магазин.

# 602
  • Майничка
Срещу Дома на младоженците.

# 603
Не, аз имах предвид самата пекарна. Че там ми е известна само аптеката 36.6, на друго не съм обръщала внимание.
Между аптеката и входа на Т маркет. Цялата страна на Короната по ул. Орфей е с магазинчета.

# 604
  • Пловдив
Здравейте, можете ли да ме насочите към някой добър майстор или работилница, която може да ни оправи проблема с аломиниевата плъзгаща врата в стаята. Благодаря много предварително Simple Smile

# 605
  • Пловдив
На място могат ли да се вземат етерични масла от фирма Rivana? Търся две, но не откривам в търговската мрежа, а те са в Пловдив и не ми се плаща доставка.

# 606
Търся празно шише за наливен парфюм обаче никъде не откривам. Проверих в Рефан (продават го само с наливен парфюм), също и останалите магазини, които са и по моловете за наливна парфюмерия не продават празно шише. Някой ако знае къде мога да открия, ще съм благодарна да сподели.

# 607
Ако имаш предвид пластмасово шишенце с пулверизатор отгоре, в Джъмбо има различни милилитри. Не съм обръщала внимание в какви опаковки продават наливните парфюмерии.

# 608
На място могат ли да се вземат етерични масла от фирма Rivana? Търся две, но не откривам в търговската мрежа, а те са в Пловдив и не ми се плаща доставка.
https://galen.bg/brands/rivana
Пловдив, бул. "България" 186
Пловдив, бул. "Пещерско шосе" 133, комплекс "Корона"

например...

# 609
  • Пловдив
duhi_puhi, влязох в две други аптеки и реших, че в Гален няма да влизам. Благодаря ти!

# 610

Има ги и в голямото Лекси до р.Марица

# 611
Здравейте, има ли къде да се спре на или в близост до лабораторията бодимед на 6ти септември?

# 612
  • под тепетата
Мъжът ми спира пред блоковете на кръстовището с "Васил Априлов". Там има много място за живеещите в блоковете.

# 613
Здравейте, има ли къде да се спре на или в близост до лабораторията бодимед на 6ти септември?
На Младежка, зад областна управа.

# 614
Здравейте, търся магазин за мъжки дънки големи размери /много големи/. За предпочитане в Тракия. Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт