Къде в Пловдив - 94???

• 33 518
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Търся празно шише за наливен парфюм обаче никъде не откривам. Проверих в Рефан (продават го само с наливен парфюм), също и останалите магазини, които са и по моловете за наливна парфюмерия не продават празно шише. Някой ако знае къде мога да открия, ще съм благодарна да сподели.
Празни стъклени шишенца с пулверизатор купувам от едно магазинче до нас. Намира се под блока зад спирката на ул. Победа, която е преди спирката на гара Филипово. (т.е на предната спирка преди Филипово. Ако се идва от Руски например, пада се веднага след кръстовището с бул. Дунав след ресторант Джоана).

# 616
Момичета, къде в Кършияка има магазин за чанти, търся да купя чантичка тип банан за детето, че му се скъса лошо старата.

# 617
  • Пловдив
В базар Илиянци има много чанти, може там да погледнете.
На Пешеходния мост със сигурност има чанти също.

# 618
  • Пловдив
За Бодимед, може да пробвате и от задната страна на блока, понякога има места.

# 619
  • Пловдив
Здравейте, търся магазин за мъжки дънки големи размери /много големи/. За предпочитане в Тракия. Благодаря ви предварително.
В Стайлър съм виждала големи размери, на околовръстното на Тракия са, най-добре попитайте по телефона https://shop.styler.bg/bg/jeans/page-1?gclid=Cj0KCQjw5-WRBhCKARI … QCCYaAg0GEALw_wcB

# 620
  • Пловдив
Здравейте.От къде мога да купя тъмен калпак за народна носия ?

# 621
Здравейте.От къде мога да купя тъмен калпак за народна носия ?
https://www.pensiluet.com/contacts

# 622
Не е в Тракия, но на бул. 6ти Септември срещу 2ро ДКЦ или малко по-надолу се пада, има магазин за ХХЛ размери. Видях на витрината, че пише до 8ХХЛ, не знам дали е достатъчно.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 15:11 от Хоп-Троп!

# 623
  • под тепетата
Преди време ги бистрихме тези сладки. Къде мога да намеря от гръцките сладки в станиол - Сакис? Трябват ми определен вид.

# 624
Зад четвъртък пазара(улицата, която излиза на една бензиностанция) има едно магазинче за сладки и солени неща.
Миналата седмица видях и в м-нче на кръстовището В.Априлов и Пещерско, пада се по В. Априлов с/у кафето Микел. На прима виста толкова.

# 625
  • под тепетата
Благодаря, Г-жа Шантал! Знам го това магазинче, май има сладки от Кричим, или поне по-рано беше така. Ще го посетя!

# 626
Здравейте,искам да попитам някой дали може да ме ориентира горе долу какви са цените на роклите в campari Moda?

# 627
  • Пловдив
Гръцко магазинче има и срещу индийския ресторант, който е в близост до Пешеходния мост. Може там да има такива сладки.

# 628
Чанти от производител предлагат в ъгловия магазин, под първия блок на колелото на Панаира, посока колелото на бул. Дунав. Но дали ще има тип банан, нямам представа.

# 629
Момичетата, това е най-активната група, затова питам тук. Колко време след Парацетамакс мога да дам течен аналгин. Дъщеря ми е почти на 13 и температурата й гони 39.2

Общи условия

Активация на акаунт