Къде в Пловдив - 94???

• 33 513
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Момичетата, търся препоръки за Шрот терапевт в Пловдив. За лечение на сколиоза за дъщеря ми.

# 136
Къде се изхвърлят неработещи телевизори? Знам, че въпросът  ми  е безумен, но наистина нямам идея Sad

И да попитам дали някой се сеща за една лекарка, много беше популярна, не знам дали в момента все още работи, но кабинетът й беше до Пловдивския университет. Делеше кабинет с майка си, тя беше гастро май. Оф, ама и аз едно обяснение дадох. Ходих преди при нея да си следя на ехограф гърдите и бях супер доволна. Но ме нямаше известно време и даже името й забравих. Мисля, че и в онкодиспансера работеше. Дано някой може да помогне поне с име.

# 137
  • Пловдив
Ние имахме два телевизора за изхвърляне. Свалихме единия до казаните и след като се върнахме с втория, първият вече беше отнесен. За втория попита една бабичка има ли дистанционно и след като отговорихме положително изчака да ѝ го донесем и извика някой да ѝ помогне да го вземат.

# 138
  • Пловдив
Момичетата, търся препоръки за Шрот терапевт в Пловдив. За лечение на сколиоза за дъщеря ми.
Вижте в темата за сколиоза скоро ги дискутираха, те са двама, трима.
Къде се изхвърлят неработещи телевизори? Знам, че въпросът  ми  е безумен, но наистина нямам идея Sad

И да попитам дали някой се сеща за една лекарка, много беше популярна, не знам дали в момента все още работи, но кабинетът й беше до Пловдивския университет. Делеше кабинет с майка си, тя беше гастро май. Оф, ама и аз едно обяснение дадох. Ходих преди при нея да си следя на ехограф гърдите и бях супер доволна. Но ме нямаше известно време и даже името й забравих. Мисля, че и в онкодиспансера работеше. Дано някой може да помогне поне с име.
Д-р Балева, но не мога да помогна с контакти, още си е там кабинетът й.

# 139
  • Пловдив
0887943756 д-р Ваня Балева

# 140
  • София
Има много и различни фирми, които се занимават с рециклиране на стари уреди и идват да ги вземат директно от дома ви. Ето един пример: https://makmetal.eu/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%B8%D … wMuAaAp3bEALw_wcB
Ползвала съм подобна услуга за развален фритюрник например, софийска беше фирма, но по заявка и в определени дни идваха в различни градове в България. Дадоха ми дори приемо - предавателен протокол. За мен не е редно да се оставят на контейнерите. По същия начин рециклирам и стари лекарства, има си фирми, график, които се занимават с тази дейност.

# 141
И аз звъня на горната фирма, като имам стари ел.уреди за изхвърляне. Ползвала съм ги няколко пъти. Обаждаш се по телефона да направиш заявка и идват до едно-две седмици.

# 142
Много ви благодаря! Нямах идея, че и телевизор може да се даде на такава фирма. Ще им звънна и аз.
И за името и телефона на д-р Балева благодаря! Точно за нея питах.

# 143
Само да допълня, че Чистота си имат площадки за големи боклуци,като основната е в Кючюк Париж до Брилянт. Не извозват, но поне човек има къде да ги остави /денонощно/ ако не може да чака да му ги вземе друга фирма.
А скоро публикуваха и информация, че е желателно ако все пак гражданите нямат възможност да ги транспортират до площадките, да ги оставят до кошовете в края на деня, за да може сутрин да се вдигат и да не стоят цял ден на тротоарите.

# 144
да ги оставят до кошовете в края на деня, за да може сутрин да се вдигат и да не стоят цял ден на тротоарите.
Не знам за вечерта..
При нас изчезва всичко за 15 мин. Постоянно обикалят с колела. А чистачките звънят и докладват къде какво има, ако трябва по-така превоз. И с бусове идват, товарят и си ги прибират.... Бойлери, перални, дивани - редовно сервират до казаните. Разхождам кучето и на обратно няма никой вече...

# 145
Останахме доволни от първото, изцяло диагностично посещение при д-р Илиев. По стечение на обстоятелствата не успяхме до този момент да направим пълен курс.

# 146
Дами, в търсене съм на такава поставка или подобна за торта. Къде да гледам, в магазините тип Пепко или КИК дали сте виждали?

# 147
Добро утро,препоръчайте ми моля лаборатория за изследвания след Ковид или къде мога да отида да ме прегледат цялостно без записване?

# 148
  • София
Дами, в търсене съм на такава поставка или подобна за торта. Къде да гледам, в магазините тип Пепко или КИК дали сте виждали?
Може и в Евроланд, може и онлайн в Аромас хаус или Змееборец.

# 149
Аз съм купувала от Джъмбо, в Пепко също съм виждала .

Общи условия

Активация на акаунт