Къде в Пловдив - 94???

• 33 619
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • Пловдив
Аптеката срещу ТЦ Хали до колко работи днес? Спешно ми трябва аптека, която прави грамаж/хапче. Готов продукт не ми върши работа, че грамажа е нестандартен. Има една в Кючука, но е била до 14ч днес.

# 407
Здравейте, някъде в околността дали има кукери на Сирни Заговезни (утре)?
Благодаря!

# 408
  • Пловдив
Благодаря!
Днес има в с. Залтитрап.

# 409
  • Пловдив
Знам за утре по обяд в кв.Коматево.

# 410
  • Пловдив
Благодаря!
Днес има в с. Залтитрап.

Също и в три села до Панагюрище. Запомних само Попинци, но според мен, вече е свършило..

# 411
И в Първенец май имаше кукери.

# 412
Аптеката срещу ТЦ Хали до колко работи днес? Спешно ми трябва аптека, която прави грамаж/хапче. Готов продукт не ми върши работа, че грамажа е нестандартен. Има една в Кючука, но е била до 14ч днес.
Ако става въпрос за изработка на лекарства по рецепта, в 36.6 на събота пазара правят. Не знам дали още работят, но мисля, че и в неделя са отворени. Срещу Халите не знам къде има аптека. На главната принципно работят без почивен ден, до късно вечер.

# 413
  • Пловдив
За същата в Кючука става въпрос, не работи утре. Взехме медикамента, ще стривам на ръка, ще се чуя с кардиоложката за грамажа, че няма да мога точно да го докарам.

# 414
Явно говорим за различни. Днес е до 21 часа, а утре до 19. Да не би да говориш за другата на пазара, срещу входа на ДКЦ-то

# 415
  • Пловдив
Търси се мъж-танцьор за моминско парти 🤣

# 416
Ако някой е получил по-точна информация за кукерите,  моля да сподели Simple Smile

# 417
В групата "Забелязано в Пловдив" също са питали за кукери.Отговорите са Първенец и Коматево.За Коматево дама е писала,че ще има шествие,което ще започне в 13:00ч.А за Първенец са писала за 10:00 часа.Разровете из фейсбук групите може да намерите още информация.

# 418
Аз в групата на Коматево във фейсбук видях следната информация.. Blush

# 419
  • Пловдив
💙 Clo 💙, да, за тази срещу ДКЦ. А къде е другата? Ще отидем утре да проверим, поне да е точен грамажът.

В Долно сахране, чух че утре ще има кукери.

Общи условия

Активация на акаунт