Къде в Пловдив - 94???

• 33 623
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
hint, сайтовете на двата препоръчани ти м-ни са hobiyarn.com и pleta.bg. От твойта прежда има само във втория, имаха магазин и в Капана, но от няколко месеца не съм минавала и не знам стои ли си.

# 391
  • Пловдив
Магазин за прежди има на Васил Априлов. Малко преди колелото на В.Априлов и Любен Каравелов, ако идвате от Гарата, от страната на гинназията.

# 392
Той е посочен, срещу Медлайн.

# 393
Аз мисля, че магазинът се казва "Стенли"...🙂

# 394
# 395
  • Пловдив
Търся учител по математика за бъдещ седмокласник.

# 396
Някой знае ли работното време на магазина за спално бельо на Мария Луиза?
Знам, че работи в събота. Вечер, ако не се лъжа е до 18 часа.

# 397
  • Пловдив
Припомнете ми, моля, дали трябва медицинско за подмяна на шофьорска книжка и може ли вече да се плаща за документи в районното? Искам да съм максимално подготвена и да приключа за половин ден, ама надали.

# 398
Припомнете ми, моля, дали трябва медицинско за подмяна на шофьорска книжка и може ли вече да се плаща за документи в районното?
Трябва медицинско и аз наскоро платих с карта в РПУ за издаване на документи.

# 399
  • под тепетата
Талон и копие от него също трябват.

# 400
На едно гише, независимо в коя РПУ подаваш за ЛК, шофьорска книжка и паспорт. Ако си категория В, заверка на медицинско само от личен лекар, ако си с професионална - С и нагоре, пет заверки от специалисти. Да подшушна, в трето връщаха да носиш ксерокопие на книжката и талона. А най-близкия ксерокс е далече. Картата с която плащаш трябва да е на твое име, ако не е, лично притежателят ѝ трябва да е с теб.

И проверяват дали нямаш неплатени глоби и актове.

# 401
  • Пловдив
Благодаря! За ксерокопието и от друг източник го чух. Какво ли още ще измислят 🤦♀!? За актове ще си проверя предварително, така или иначе го правя профилактично.

# 402
Винаги може да изскочи или нещо много старо, а понякога и отдавна платено, или някоя камера от последните седмици. За съжаление обаче, излезе ли, ще трябва да се разкарваш до КАТ. Техният ПОС терминал е само за издаване на документи. Иначе, банков превод, но таксите не са за подценяване.

# 403
През epay също могат да се плащат глоби към КАТ и моментално се отразяват в системата като платени.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 22:03 от Medika

# 404
Може ли да ми препоръчате шивачка, от която сте доволни в района на центъра.
Трябва да се стесни официална риза на мъжа ми.

Общи условия

Активация на акаунт