Къде в Пловдив - 94???

• 33 631
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Търся мнение за проф.Федя Николов, кардиолог в хирургиите...или някой добър диагностик по възможност в отделение, за да направи изследвания за евент.сърдечна недостатъчност.

# 376
  • Пловдив
Къде в хранителните магазини или други мога да открия утре тайлоза на прах. Също така къде освен в Тракия има магазин за сладкарски консумативи който да работи утре?

# 377
Къде в хранителните магазини или други мога да открия утре тайлоза на прах. Също така къде освен в Тракия има магазин за сладкарски консумативи който да работи утре?
гр.Пловдив, ул.Павел Калплакчиев 40 – Магазин за сладкарски консумативи DЕCOSHOP
https://decoshop.bg/produkt/%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%ba%d0%b0 … 0%be%d0%b7%d0%b0/

точно пък утре Simple Smile Нямам идея...

# 378
Ако някой може да ми препоръча човек или фирма за почистване на вход в малка кооперация( 4 етажа) в Кичук Париж( района на Камела), ще съм изключително благодарна!

# 379
Знаете ли някъде да поправят хлебопекарни? Спря да върти перката, иначе електрониката е наред. Благодаря предварително!
Първо пусни машината без казанчето, ако отдолу се въртят и двете джаджи, проблем ти е самото казанче, а не хлебопекарната. Казанчета се купуват. Пиши ако не намираш за твоя модел.

# 380
  • Пловдив
Търся мнение за проф.Федя Николов, кардиолог в хирургиите...или някой добър диагностик по възможност в отделение, за да направи изследвания за евент.сърдечна недостатъчност.
Др Любов Чочкова /работи в детска клиника има и кабинет/.

# 381
Мистик търси кардиолог за възрастни. Чочкова работи само с деца.

# 382
  • Пловдив
Аз да питам за ресторант с музика, абе за кръчма с оркестър честно казано.
Ще имам гости за Агра, та се чудя какво да им предложа хем да хапнат, хем да потанцуват.

# 383
  • Пловдив
Мистик търси кардиолог за възрастни. Чочкова работи само с деца.
И в кабинета ли?

# 384
Да. Винаги. Тя е педиатър. При деца патологиите са различни от тези, при възрастни пациенти.

# 385
  • Пловдив
Разкошна е иначе, не бях запозната с различията в патологиите при деца и възрастни. Знам, че има почти пълнолетни пациенти затова се заблудих.

# 386
Тези почти пълнолетни пациенти тя ги следи от години. После се прехвърлят при други лекари. С ендокринолозите е същото.

# 387
  • Пловдив
Ясно, благодаря за инфото.

# 388
Здравейте, търся определена прежда, но не намерих в магазина за прежди до подлеза на понеделник пазара.
Къде в центъра има магазин за прежда?

Такава, като на снимката търся

# 389
Здравейте, търся определена прежда, но не намерих в магазина за прежди до подлеза на понеделник пазара.
Къде в центъра има магазин за прежда?

Такава,
Скрит текст:
като на снимката търся
Магазин за прежди има на Заимов, срещу младоженския дом и на бул. Васил Априлов, срещу Медлайн.
Аз да питам за ресторант с музика, абе за кръчма с оркестър честно казано.
Ще имам гости за Агра, та се чудя какво да им предложа хем да хапнат, хем да потанцуват.
Хитър Петър

Общи условия

Активация на акаунт