Къде в Пловдив - 94???

• 33 625
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Аз ще помоля за отзив за м-н за велоаксесоари-разни кошнички и т.н. глупости за детско колело. В Декатлон съм проверила и не ми върши работа.

# 361
  • Пловдив
Някой знае ли къде продават тави за паеля. В интернет има, ама ми се иска да ги видя на живо. В метро примерно дали има? Hug
Няма в Метро, нито в реален магазин в Пловдив. В Лидл отвреме-навреме пускат едни, които стават, но са доста малки /за 2-3 човека/. Ние поръчахме от нета за 6 човека, реално като количество са за макс 4. Хубаво чети отзивите, защото първата, която поръчахме, яко ръждясваше и я хвърлихме.

# 362
Някой знае ли къде продават тави за паеля. В интернет има, ама ми се иска да ги видя на живо. В метро примерно дали има? Hug
Няма в Метро, нито в реален магазин в Пловдив. В Лидл отвреме-навреме пускат едни, които стават, но са доста малки /за 2-3 човека/. Ние поръчахме от нета за 6 човека, реално като количество са за макс 4. Хубаво чети отзивите, защото първата, която поръчахме, яко ръждясваше и я хвърлихме.

Дали ще може линк за вашите, ако си спомняте от къде са. Притеснявам се точно да не купя някоя като тенекия. 😅

# 363
  • Пловдив
Не помня сайта, но изглеждаше така и със същото описание /стоманена/:
https://www.emag.bg/tigan-za-paelja-was-germanija-40-sm-grafit-2 … 400/pd/D1580VBBM/

# 364
Аз ще помоля за отзив за м-н за велоаксесоари-разни кошнички и т.н. глупости за детско колело. В Декатлон съм проверила и не ми върши работа.
Ами няма много избор. Ако искаш да е шукарно и розово - джъмбо и евентуално макском. За кошницата специално провери колко тежи и как се закрепя - аз лично моята я свалих въпреки че си вървеше с колелото. Пречеше ми. Пък за малко кормило на детско колело трябва да е наистина много лека и символична. В лидл пускат на пролет детски вело аксесоари, но е късмет какво ще има.

# 365
Някой знае ли работното време на магазина за спално бельо на Мария Луиза?
Знам, че работи в събота. Вечер, ако не се лъжа е до 18 часа.

# 366
Silver Blade, мерси. Зорът е точно, че не искам да е розово и шукарно Grinning
Тя ще е по-скоро с декоративен х-р-обикновена бяла пластмасова кошница за някоя плюшка.

# 367
Харесвате си кошница за щипки и със стяжки тип "свински опашки" го захващате за колелото. Мъжът ми така направи след дългото мрънкане от страна на щерката 😆

# 368
Ужасни са тия кошници. И аз ги махах по колелата на децата, не знам за какво ти е Simple Smile Simple Smile
Ето бяла:
https://promoclub.bg/product/byala-velo-koshnitsa-za-detski-velosiped-plastmasova

# 369
  • Тра-ла-ла
Знаете ли от къде мога да купя дървен масажор за стъпалата на крака. От тези с топчета, които са.
М-н Самоздрав на ул.Иван Вазов...ако все още е там
https://www.samozdrav.bg/darveni-masajori

# 370
За велосипед звънец, фар и някаква електорнна джаджа мъжът ми взе на детето от магазина за велосипеди на бул. България.

# 371
  • Пловдив
Има един велосипеден магазин на ул. Победа, на кръстовището с Полк. Сава Муткуров - мисля, че се казва Вело М. Там също съм виждала велосипедни аксесоари.

# 372
  • София
В Пловдив освен магазини дали няма някъде и като пазар за такива аксесоари. В София е на паркинга на националния стадион, моята кошница е от там. Зимата продават ски оборудване, от пролетта нататък са колела и всякакви аксесоари за тях.

# 373
  • Пловдив
Освен на Руския пазар да се провери - там има всичко.
Междудругото на входа на пазара има магазин за велосипеди, но не си спомням, дали продават аксесоари.

# 374
  • Пловдив
Знаете ли някъде да поправят хлебопекарни? Спря да върти перката, иначе електрониката е наред. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт