Къде в Пловдив - 94???

• 33 592
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Моля, препоръчайте добър съдов хирург

Ако все още е актуален въпросът-д-р Яни Захариев,в клиниката по сърдечно-съдова хирургия(8-ми етаж),хирургиите на Пещерско шосе,УМБАЛ "Свети Георги".

# 451
Няма значение в коя част на града е магазина. Честно казано се колебая дали да е персонализирана или да е чисто бяла.

# 452
  • Пловдив
Къде в център, Мараша, Смирненски ще ми препоръчате да запиша 4г. момиче на пеене? И като цяло този тип школи преустановяват ли работа през лятната ваканция?
Пеещите котенца на Невена Кючукова /0885785544/
Репетициите са в Маркет центъра на "Капитан Райчо".
През лятото почиват, освен ако не готвят някакъв конкурс.

# 453
Може ли мнение за интернета на DCC? Има ли доволни? По стечение на обстоятелствата, никой друг доставчик, освен те и Кулбокс не може да ми предостави тази услуга...

# 454
  • Пловдив
Мисля, че по отношение на интернет, по-добрият вариант е кулбокс.

# 455
Да, но все пак зависи и от сумата, която сте готови да отделите. Ние сме на DCC отдавна,  на два отделни адреса сме и ползвали. На единия при вятър, буря и т.н. прекъсваше, но беше нещо отвън още самото прекарване на кабели е било некакто трябва. На втория адрес сме от 6м., никакъв проблем, доволни сме.

# 456
Кулбокс!

# 457
Кулбокс е не сравним. През всичките доставчици сме минали през годините, но как при всички са се случвали я аварии, (я отрязани кабели - точно ДСС), я глобална липса на сигнал. С Кулбокс никакъв проблем, как една авария, ей така за цвят не се случи поне. С Булсатком, на същия адрес, само ядове. Чакам да изтекат още шест месеца договор и се развеждам с Булсата.

# 458
  • Пловдив
И ние сме на Кулбокс от няколко години. Не сме имали проблем. Няма и договор. Преди това сме били почти на всички доставчици и с всички сме имали проблеми.

# 459
Куулбокс само оптичен интернет ли предлагат?

# 460
Куулбокс само оптичен интернет ли предлагат?
https://www.cooolbox.bg/plovdiv

# 461
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, къде в Пловдив, освен в Метро, мога да намеря 500-гр. суха мая Saf-Instant  - червената опаковка

# 462
Момичета, знаете ли къде могат да поправят чанти във Въстаннически или Смирненски - зашиване, смяна на цип

# 463
Аз нещо не мога да се ориентирам къде да търся цени за услугите....например виждам само една единствена опция за интернет Blush -
cooolNet
1 Gbps интернет
Безсрочен договор
Без инсталационна такса
24.90лв/мес. с ДДС

# 464
  • Пловдив
Кулбокс не предлагат друг интеренет, доколкото знам, само 1GB.

Общи условия

Активация на акаунт