Къде в Пловдив - 94???

• 33 562
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Знаете ли къде може да се смени цип на чанта?

# 496
  • Пловдив
На Гладстоун на кръстовището с Мол Марково тепе има обущар, пишеше на витрината, че отремонтира и ципове. Не съм го ползвала.

# 497
Дами, ще бъда кръстница скоро и искам да купя кръстче на детенцето. Препоръчайте къде да разгледам, а също и хавлийка ще търся.
+1 за Сара Трейд при избор на злато

# 498
Съдове на Хром Силистра виждали ли сте някъде?
В Лекси на Марица има различни размери правоъгълни и кръгли техни тави.

# 499
  • София
Ето още една възможност за хавлия с бродерия:
https://textura.bg/textura-broderiya

# 500
С Делонги кафемашина сме вкъщи. От магазина във високия блок на кръстовището на Ресторант стадиона взимаме това прахче за почистване прави чудеса.

Кой точно блок, извинявай! И как се казва магазинът, че ми е близо, а не мога да се ориентирам.

# 501
  • Пловдив
Аз съм се заблудила в блоковете. Блокът срещу 2 районно.

# 502
Някой знае ли как се движат цените на сурови  бадеми и лешници в Бахарика?

# 503
Някой знае ли как се движат цените на сурови  бадеми и лешници в Бахарика?
https://baharika.bg/category/qdki

# 504
Благодаря!

# 505
  • Пловдив
Съдове на Хром Силистра виждали ли сте някъде?
На Брезовска на търговиите, в едно магазинче продават руски тенджери и тави на Хром Силистра. 3-4 техни тави имам. Обаче не съм ходила от 2020 година и идея си нямам дали работят още.

# 506
Благодаря ви, аз искам тенджера, но понеже се колея м/у два размера, искам да си избера на живо. В Рила има тави и тенджери, но не и от тези с трислойно дъно, каквато искам.

# 507
Ако не е с трислойно дъно не си заслужава. Вариант е да погледнеш в диаметър по-обикновените им. Същите са като трислойните, само дъното е различно.

Шантал, сега като се замисля, попитай ги в Рила, дали не плануват зареждане от тенджерите с трислойно дъно.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 09:56 от 💙 Clo 💙

# 508
  • София
И аз имам една тяхна тенджера, топ са наистина, но е купувана от магазин в Хасково.

# 509
В Хасково също ме устройва 😄 пиши на лично от къде по-точно, ако нямаш против.
Аз имам две тенджери с трислойно от тези с най-изчистените форми-толкова ги обичам. Много е трудно човек да загори нещо в тях(е, аз съм с талант) и се чистят страшно лесно. За хладно оръжие също стават 😆
Ще питам и в Рила, благодаря отново на всички.

Общи условия

Активация на акаунт