Къде в Пловдив - 94???

• 33 574
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Във военна болница имаха отделение за палиативни грижи, но не знам подробности.

# 526
Някой знае ли как се движат цените на сурови  бадеми и лешници в Бахарика?
Вчера си купих сушени плодове от тях, предупредиха ме, че цените не отговарят на етикетните - от 2 дни били с нови и още не бяха успели да ги актуализират. Може би и в сайта все още не са.

# 527
Преди време тук беше препоръчана адв. Елдърова, някой има ли актуални координати?

# 528
  • Пловдив
Търся читав диетолог в Пловдив.

Благодаря!

# 529
Бенджи, тук имаше препоръка за Дарина Ангелова.
https://m.bg-mamma.com/?topic=379850.9900

# 530
Здравейте, момичета! Има ли около Пловдив ферма, в която децата могат да погалят пиленца, козленца и други малки сладки животинки?

# 531
Във военна болница имаха отделение за палиативни грижи, но не знам подробности.

И аз за там знам.

Бенджи, виж темата за Инсулиновата резистентност. Според мен е по-полезна от диетолог.

# 532
  • Пловдив
Питахме във Военна болница, не взимали такива тежки случаи.
Благодаря все пак за насоките!

# 533
  • Пловдив
Лили, не да те отчайвам, но май вероятността клони към нула някъде да намериш място.

# 534
  • Пловдив
Да, и аз така мисля. Намерили са мед.сестра, която се грижи за такива болни и е отишла тази вечер - поне е някаква помощ.

# 535
Не е така. Търсете хоспис, а не палиативни грижи. Палиативни грижи са когато има надежда за подобряване на състоянието на пациента. Има множество частни хосписи в околностите на града. Трябва да се въоръжите с търпение и да направите проучване по телефона. Така е най-добре. Без да спестявате какво е обективното състояние на пациента. Места се освобождават, за радост на едни или за съжаление за други, твърде често.

# 536
Преди години имаше хоспис до Транспортна болница. Не знам дали го има, отдавна беше.

# 537
  • Пловдив
Много благодаря на всички за насоките! Тази нощ леля ми си отиде и няма да се налага да търсим повече.

# 538
Съболезнования...

# 539
  • Пловдив
Съболезнования Sad

Общи условия

Активация на акаунт