Къде в Пловдив - 94???

• 33 510
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Мисля, че 4 часа. Обаче аналгинът не е ли за по-големи?
Пробвайте да свалите температурата като намажете китките и глезените със суров белтък. При дъщеря ми имаше огромен ефект след като температурата не се повлияваше от друго. Няколко пъти съм го пробвала при темп. 40 градуса.

# 631
Повечето температуро понижаващи са през четири часа, но има максимален брой пъти в денонощие, които може да даваш лекарството (обикновено са три или четири). Аз бих редувала Нурофен след Парацетамол. Не съм фен на Аналгин, Хексалгин и подобни. Течния аналгин си е болкоуспокояващо за мен, не толкова температуро понижаващо средство, въпреки, че много бързо го прави, не знам колко е добре това.
Бързо оздравяване на дъщеря ти, дано пика вече е отминал и сте поспали малко през нощта.

# 632
  • под тепетата
Чудих се къде , в родителския не намерих подходяща тема, затова ще питам тук. Търся тестове от предходни години за математическо състезание за предучилищна възраст 6г "Бързо, лесно, точно" . Досега рових в нета, но намерих само един стар от 2015г. Моля,ако някой има такъв, да ми го прати на лично съобщение. Благодаря!

# 633
Чудих се къде , в родителския не намерих подходяща тема, затова ще питам тук. Търся тестове от предходни години за математическо състезание за предучилищна възраст 6г "Бързо, лесно, точно" . Досега рових в нета, но намерих само един стар от 2015г. Моля,ако някой има такъв, да ми го прати на лично съобщение. Благодаря!
Има тема за математически състезания. Може да попитате там.

# 634
  • Пловдив
Имам незаконен въпрос.

Скрит текст:
Да знаете някой да продава медицински бележки. Не е нужно да са редовни може от малките зелените.

# 635
Имам незаконен въпрос.

Скрит текст:
Да знаете някой да продава медицински бележки. Не е нужно да са редовни може от малките зелените.
джипито може да издаде винаги

# 636
  • Пловдив
Имам незаконен въпрос.

Скрит текст:
джипито може да издаде винаги

Знам, ама вече ми е неудобно.

# 637
  • Пловдив
Търсим логопед за 5-годишно момченце в Кършияка, живеем до новотела. Моля, ако знаете да ми препоръчате!

# 638
ЗлаВещица, значи е дошъл моментът младежа/девойката сами да застанат пред кабинета на ЛЛ и да кажат за какво са там. Плюс да си платят сами таксата. След това рязко ще намалеят ситуациите, изискващи бележка.

# 639
  • Пловдив
Да, така е, и накрая опираме до дилемата - дали една майка е толкова принципна, че да остави да накажат инатото ѝ  отроче справедливо с доста неприятни последствия. Не го пожелавам на никого Simple Smile

# 640
Минах през това с голямата, на малката ѝ е още рано /надявам се/, но рано или късно ще го изживея отново. Особено ако си в тази сфера, познават се, нарушава респекта към теб самата.

# 641
  • под тепетата
Г-жа Шантал, свърших си работа днес в магазинчето зад пазара. Благодаря!
tara 2, рових там, но няма подходяща тема.

# 642
tara 2, рових там, но няма подходяща тема.
Опитвам за пети път да сложа линк и не ми се получава. Темата Математически турнири 1-4 клас. Сигурна съм, че все някой там ще има информация и за ПГ.

# 643
  • под тепетата
Да, аз я видях, но понеже пише 1 клас и се въздържах да питам.

# 644
Здравейте, знаете ли къде в Пловдив може да се изучава Чешки език? Пловдивски университет предлага ли някакви курсове за частни лица (не студенти)?

Общи условия

Активация на акаунт