Къде в Пловдив - 94???

• 33 453
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Е, говорим за работеща лаборатория в неделя. Бодимед не работи. На Селена резултатите от хормоните, е важно да са точни и адекватни, заради ин витро процедурите.

# 676
  • Пловдив
Здравейте.Моля за идеи за магазини за ученически раници като за третокласник.

# 677
Здравейте.Моля за идеи за магазини за ученически раници като за третокласник.
Вижте на Габол. На Естил в магазините също има хубавки.

# 678
И аз споделям мнение за Естил. Освен, че са с приличен дизайн, са ужасно здрави. Моето дете я носи вече 6 години и няма никакви повреди по нея. Другото ми дете имаше Габол, издържа до 4.клас. Сега е с Пулс - тя се протърка на дръжката и ластиците се разпуснаха, но раницата е все така "желязна".
Габол има в много книжарници.
Естил имат магазини в Илиянци, мол Марково тепе, по главната.
Има много гъзарски раници в книжарница Джулия на Антим I.

Аз исках да попитам - някой може ли да препоръча фризьор, който може да ми помогне със съвети за бели коси.

# 679
  • Пловдив
Благодаря за отговорите.Купихме раница Естил от Илиянци.

# 680
Познат има юбилей. Знам' че ще се зарадва на рибарски принадлежности и масаж. Ваучери има ли за такива услуги?

# 681
За риболовни принадлежности има няколко добри магазина в града. Може да се разбереш според мен с управителя на някой от тях да заплатиш предварително определена сума, а посте юбиляра да избира на воля. Нали е това смисъла на ваучера, пращаш предварително стоки или услуга, обикновено за някой друг. Така бяхме подарили "ваучер" на запален ловец, да си избере, като мери и харесва панталони, яке и полар. Цените им са толкова уау, че не става да купиш и да не стане.

# 682
Добро утро, приятели
Да попитам всяка неделя ли има тържествена литургия в "Св.Петка"?
Гледам в сайта на православната църква на Пловдив - днес ще има тържествена литургия в св.Марина.
Само там ли ще има, или просто тази в св.Петка не я споменават защото е задължителна?

# 683
В сайта споменават къде ще води литургия дядо Николай. Сиреч Архиерейска света литургия ще има в Света Марина, което е нормално. Тя е митрополитския храм.
Във всеки православен храм ще има в неделя, празник било. Трета неделя на Светия пост - Кръстопреклонна.

# 684
Ох, благодаря, гледам и спя, явно още. 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
А знае ли се отколко часа? От 9 или от 10 е в св.Петка?

# 685
  • под тепетата
В Декатлон има рибарски отдел, както и ваучери за подарък. Аз в този магазин винаги има какво да си избера , не рибарско де:wink:

# 686
Къде в Кючука или около гарата има хубави дамски чанти, с прилични качество и цена?
Търся си цветна, голяма, с повече отделения и джобове.
Благодаря.

# 687
  • Пловдив
Къде в Кючука или около гарата има хубави дамски чанти, с прилични качество и цена?
Търся си цветна, голяма, с повече отделения и джобове.
Благодаря.

чанти съм си купувала от едно малко магазинче до Събота пазара, като идваш от църквата редицата в дясно
има рибарски магазин, домашни потреби и разни други малки магазинчета
но какво предлагат в момента като цветове на мога да кажа

# 688
Момичета, къде Пловдив мога да открия хубаво българско или друго качествено бельо( Венера, Сиа, Бужу..), не китайско?

# 689
  • Пловдив
Има едно магазинче в Гранда на първия етаж, до обувки Ривас. От много години са там и имат хубави неща.
Също харесвам и магазинчето за бельо в уличката от дясната страна на Халите (като си с лице към тях). Те са 2 магазина един до друг на едни собственици - единият е за бельо, другия за чорапи.

Общи условия

Активация на акаунт