Манго тема - 18

• 85 012
  • 963
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Няма мито. Поръчките се изпращат от Испания.

# 931
  • Шумен
Благодаря Simple Smile
Няма мито. Поръчките се изпращат от Испания.

# 932
  • Варна
И аз приятно се изненадах с днешното намаление и спретнах една поръчка с рокли предимно.

Искам да питам за този модел боти . Някой има ли отзиви? Може да не са конкретно тези, но подобен модел, Манго имат няколко такива. Струва ми се, че ще притискат пръстите, и като че ли кожата е много мека май.

# 933
  • БГ
Здравейте, как са като размер мъжките тениски сравнени с тези на ХМ? На мъжа ми от хм вземам ХЛ, тук се чудя между хл и ххл.

# 934
Дамските спортни долнища, тип анцунг, как са като номерация, нося S и поръчах S, дано не са уголемени?

# 935
Здравейте, как са като размер мъжките тениски сравнени с тези на ХМ? На мъжа ми от хм вземам ХЛ, тук се чудя между хл и ххл.

За моя мъж вземам един и същ номер от Манго и НМ.

# 936
За колко време идват поръчките? За първи път днес поръчах.

# 937
6-7 работни дни от датата на изпращане.

# 938
  • Стара Загора
Момичета, знам, че е обсъждано, но бързам да пусна поръчка. Спиди или Еконт ги разнасят?

# 939
# 940
  • sofia
Имате ли тази рокля и дали е уголемена?

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/mango/r … ya-romera-7684823

# 941
  • София
Имате ли тази рокля и дали е уголемена?

Оправете си линка, за някаква апликация а не за сайта на манго е.

# 942
И аз пуснах днес едни якета и палта за родителите. В потвърдителния имейл пишеше доставка от 8 до 10 работни дни и накрая с по-малки букви, че в периоди на разпродажби и промоции доставката може да отнеме повече време от обикновено.

# 943
Привет Simple Smile
Няколко страници по-назад една потребителка беше попитала относно канселирането на поръчка и дали е възможно? Разбрах, че ако е с наложен платеж няма драма, ама аз глупавата вече платих с карта.. а пък размислих за 3-4 артикула

# 944
Привет Simple Smile
Няколко страници по-назад една потребителка беше попитала относно канселирането на поръчка и дали е възможно? Разбрах, че ако е с наложен платеж няма драма, ама аз глупавата вече платих с карта.. а пък размислих за 3-4 артикула

Не плащайте с карта на Манго, случва се да ви пишат за изчерпан артикул и намаляват стойността на поръчката, а с карта можете да платите на куриера. За съжаление дори да е възможно канселиране, в период на промоции ще е още по-трудно свързването с тях. Можете да пуснете в групата за размени излишните неща, а ако са по-скъпи може да ги върнете обратно, но невинаги си струва упражнението.

Общи условия

Активация на акаунт