Манго тема - 18

• 85 086
  • 963
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Дори без кутийки бяха 2 от тях.... Преди месец дойдоха с калъф, както винаги досега.  Много пъти съм поръчвала,  защото са супер за подарък.

# 106
Скрит текст:
Обикновено всичко отнема около 2-3 седмици максимум - от пращането до връщането на парите. Досега не съм имала проблем. Не пращат потвърждение, че са получили нещото. Директно ще видите сумата по сметката си, когато я преведат. Не е нужно да се изтерясва според мен.

Пращат, поне мен ме уведомиха за пристигането на пратката с отделен мейл. Говоря за сайт Манго основен. После имах втори мейл,  за преведени пари към моята сметка. Уведомлението дойде на 5-ти февруари, парите ги няма никакви и  днес. Ще изчакам търпеливо 12 работни дни и ще изтерясам..

# 107
Момичета, къде пишете на манго с искане да възстановят транспортните разходи? Ни вест, ни кост от 30-те лева, които платих, за да върна дефектното палто. 😡

# 108
# 109
Януари взех поръчка, очилата бяха с кожени калъфи и кърпичка.

ОТ днес има до  85% намаление  https://www.mangooutlet.com/bg/women

Аз още не съм си взела пратката, май вече не искам нещата, които са вътре.

# 110
Доста от цените бяха по-ниски преди настоящото намаление. Излагат се Манго.

# 111
  • Варна
Някой има ли отзиви за тази пола? Дали е прозрачна много?

# 112
Момичета, къде пишете на манго с искане да възстановят транспортните разходи? Ни вест, ни кост от 30-те лева, които платих, за да върна дефектното палто. 😡
И моите транспортни ги няма. Преди повече от седмица ми възстановиха парите за дефектното яке. Писах им, но нямам отговор.

# 113
Пак им писах. Ще звънна, ако нямам отговор. Абсурдно е. Не виждам защо ние да плащаме безумното връщане за стока, която трябва да се бракува.

# 114
Край,приключвам с Манго.Наистина имат добри попадения на хубави цени,но и изцепките им станаха много.Току що получих рокля, която няма нищо общо с поръчаната.Иначе реф.номер на етикета отговаря на поръчана.Сега не мога да я върна,пък и като гледам вашите проблеми ,направо ми се отщява да се занимавам.Преди това имах една тотално объркана поръчка,от друга поръчка блуза с бримка .Направо си е тото с тях.Преориентирам се към други сайтове.

# 115
Пак им писах. Ще звънна, ако нямам отговор. Абсурдно е. Не виждам защо ние да плащаме безумното връщане за стока, която трябва да се бракува.
На мен ми отговориха, че ще ми възстановят сумата и да очаквам превод през следващите дни.

# 116
  • Русе
Някой с мнение за тези обувки? Манго понякога правят много твърди обувки за носете и затова се притеснявам. Simple Smile

https://www.mangooutlet.com/bg/women/shoes/croc-effect-heeled-sh … html?c=99&n=1

# 117
  • Sofia
Всички обувки на манго, които имам са с твърда подметка, тези дори не са кожени.  Ще са твърди и от горе.

# 118
  • Бургас
И аз не съм впечатлена от обувките им. Като за 20-30 лв биват, но не ѝ повече. Не могат да се сравняват, като удобство с Clarks, Тамарис, Geox и т.н.

# 119
  • Sofia
Някой има ли отзиви за тази пола? Дали е прозрачна много?
Много е прозрачна и материята е супер изкуствена на пипане, изобщо не е 75% памук. Чудя се моята какво да я правя, с подплата не мисля, че ще ок. Не си заслужава изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт