Истеричен рев имаше затова, че дремна само 20 мин., а си играех на приспиване час и нещо... Излязохме навън поне да спи в количката.
Имам чувството, че психясвам, вместо да се наслаждавам на бебенцето, но как като го виждам, че му се спинка.
само това ми липсва.Аз сега давам за последно и приключвам вече с тия пробиотици и да взех сега и инулина който забравям да давам и общо взето трябва да почна да го сипвам в нощното и мляко защото за момента тогава пие от шише.
напоследък кърменето е кошмар почти всеки път, суче интензивно три до пет минути на едната гърда и почва да се гърчи, лапа-пуска ,често без да смукне, давам другата, същата работа. Реве с отворена уста на гърдата.
и т.н. всичко наведнъж
, че знам ли го кога ще иска да цока.
и тя пуска, търси, пак засуква, пак пуска, хленчи, реве, то едното кърмене ми беше останало, за да използвам да поседна малко и вече и на кърменето се разхождам права и люшкам да се разсейва и да суче. Я кажете някъде срещали ли сте информация регресията на 4-тия месец кога е точно- на 3 навършени и след това в четвъртия? Или на 4 навършени? Чудя се тя дали е в регресия в момента, много ми се буди нощем