Отговори
# 195
Е точно де , тя първо се дразни на силната струя после па се дразни че я няма 😂Абе филм е тва с много серии. Нещо като санта барбара .

# 196
Милк, дават го в периода 3,5-5 месеца, като разбира се за всяко бебе е идентично. Аз също много се чудя, понеже току що навършваме 3 месеца и си мисля, че е рано, но пък през нощта вече  от 1 седмица се събужда много често само за да засуче малко/не отваря очи, само хленчи/  и се унася. Аз го приспивам на гърда и явно му е станало асоциация. Пробвах да му дам бибка през нощта единия път - не се получи, дадох му гърда и за 1 мин. се унесе.

# 197
Аз съм в чудене отново за тоя дневен сън... Моето човече има кратка дрямка сутрин и един мноооого дълъг следобеден сън, в идеалния случай в количката, иначе вкъщи гушнат в мен, който е около 3-4 часа. После кратка дрямка към 6-7, но понякога и нея изпуска и в 9 си ляга вече. Тоест често спи само 2 пъти на ден и прави между 4 и 5 часа общо сън. Този режим ми се струва като за дете на 10-12 месеца, хич не ми допада. Другото е, че ако не го държа, просто не спи, а това е убийствено, нищо не мога да свърша. Вместо да си играем когато е буден, аз тогава се мъча да сготвя, простирам, чистя, защото друго време нямам. Потиска ме много тая ситуация. Ако ще спи 3 часа, поне и аз да имам 3 часа. Няма как да му се посветя на 100%, и другите 2 са деца, искат си тяхното, а и трябва да ядем най-малкото. 😕

# 198
Ей хора ще се гръмна чесно , часа п 17:30 мойто дете нее слезнало от гърдата ми . Нее спала дългия си сън и изобщо не знам кво и става днес чесно.
Другото което е утре иска моя да ми натриса баща си , свекр и свекървата и ако пак сме така диретно ще му каза чеиняма никой да идва в нас ебаси.

# 199
Pischi, и моята се буди вече по много пъти и с шъткане я приспивам плюс биберона понякога, но тук фактор изигра рефлуксът, че не можех да я успокоявам на гърда и тя няма вече асоциация с успокоение. Което не значи нищо, защото аз пак се будя и я приспивам, начинът не знам дали има значение.
Bleizi, и моята е така ангажираща докато спи, тя си спи в кошарата, но поради нуждата да я доприспивам на 30-тата минута не мога да подхвана нищо, защото самото доприспиване отнема средно 15-40 минути, след което стоя още време, защото тя спи много повърхностно и я доприспивам сто пъти, за да избута и то дошло време за ставане. Нито мога да сготвя нещо, нито да седна да играя с малкия или да решаваме задачи с големия. Поради тази причина вече не се опитвам да удължа първата й дрямка- като се ококори на 30 Мин я вдигам, то иначе цялата сутрин ще отнеме да я доприспивам, малкият се изнервя, че ме няма, почва да реве, не мога обяд даже да му приготвя. После възлагам на количката да си навакса. Днес имаше ураганен вятър във Варна и не сме излизали, съответно нямаше качествен сън. Ходихме на ваксина с колата и после самата ваксина я успа, сложих я в коридора в количката, защото беше с космонавта- ами не се събуди. Тя помирише ли количка спи чудесно! Е какво е това! Да я приспивам в количката в коридора не искам, че е много силна асоциация.

# 200
Bochi, да не сте в скок? То само това ти липсва - гости при това положение.
Bleizi, около 5 часа май се вписва в нормите за дневен сън.
Това с приспиването е затормозяващо. При нас е същото положение. Днес даже легнах до него следобед на спалнята, но съм задрямала и на 30-тата минута ме събуди.
Ние също не излизахме и имаше накъсан сън. Сега задряма, пък да видим.
Алекс не иска през деня в кошарата. Спи в едно кошче с колелца.

# 201
Минавам само да кажа, че другата седмица ще има лайф с Йоана "Сънят на бебето през първите три месеца", през канала на "Кенгуру". Който иска, може да се включи с въпроси Simple Smile https://www.facebook.com/events/266206892296476/?ref=newsfeed

# 202
Ние минахме още 1 мускулна ваксина и пак ротавирусната. Няма температура отново. Не знам дали е от свещичките Вибуркол, които ни изписват или е до дете. Брат й почти винаги вдигаше.

Бочи, не знам как издържаш толкова часове на гърда. Аз щях да съм изцедила и дала от шише. Защо не пробваш 10-15 мин от теб и после додаване изцедена кърма, ако проблема е в количеството. Може би търси успокоение просто, залепена за теб.

Моето както уж суче кратко по 5-10 минути от мен или от шише пие 50-90мл (7 пъти дневно) и сега на контрола излезе +800гр. и +5см. Как става с тоя малък прием на мляко, не знам. А акото й от както направи 3 месеца стана 1 път дневно и по-гъсто и жълто.

# 203
А моята суче много кратко, 6 пъти на ден, повръща огромни количества, ака веднъж на 3-4 дена и е наддала 1 кг и 4 см за един месец 😳 представям си ако не повръщаше колко щеше да качва. Тя също вчера мина ротавирусната и 6 валентната и не вдигна темп, големият й батко беше така навремето за разлика от малкия, който вдигаше по над 39 градуса. Обаче след ротавирусната повърна леко, защото беше сукала скоро и не знам дали прие цялото количество.

# 204
Здравейте момичета.
При мен вече 10 дена е ад.. буди се през час нощем. Почнах да в храня през час тогава обаче тя суче 3 Мин и заспива. Тръгвам да я слагам на леглото и или на нашето само и само някъде да заспи. Тя се буди и мрънка пак преспиване и така 30мин си играем в които тя спи и мрънка накрая заспива и след 30 пак се буди. Преди 2 дена се опитахме таткото да я приспива и аз да я кърмя само след 2.5-3ч нощем. Ами стана явно не е гладна.. Обаче какво друго се случи.
- тя вече видимо гледа по друг начин. Следи кои къде ходи, дали е сама в стаята. Като я сложа в ерго раницата и е супер спокойна преди не и харесваше. Сега се кокори гледа, спинка въртре. Абе много и харесва.
- другото което е от няколко разходки когато се събуди в количката не изпада в истерия, а отново си гледа, смее се гука, понякога писка но от щастие не е да реве. Преди само като отвори очите и почва да реве докато не заспи пак.
- жиравчето Софи. Любимото нещо! От около седмица и го подавам, тя му хваща някой от краката или за вратлето и почва да го яде, я по дупето, я по някоя ухо. Голяма игра 30мин с него. И се ядосва като го изтърве.
- и най прекрасното нещо ❤ Вчера се засмя с глас ама не е просто да се измре ами както я бях съблякла да я къпем и и викам “ГУ ги ГУ ги ГУ ги” и и се лигавя и я Мачкам както обикновенно в момента в който почнах да я целувам по коремчето тя почна да писка и на всяко целуване тя се съсипваше от смях с глас. Това продължи около 2мин общо взето през цялото време когато я целувах. Беше вълшебно.

И понеже всичките тези промени ми костват съня последните две седмици се замислям дали скока в растежа не е целия трети месец 😀

# 205
И аз вече се чудя дали тоя скок нее повече от седмица 😂Вчера и се появиха пъпки от претопляне. Въпрос от къде като няма температура, в нас е 21-22 гр тя к облечена с ромпър и тънка памучна жилетка.
Аз до сега нали това правих цедя и давам ама вчера вечерта вече се предадох защото тя пак искаше да суче ама то тия цици не могат да и смогнат и размразих пликче кърма да се наяде.
Някой ползва ли кокуна бейби ? Ние още спим в него а ония ден стана на 3 месеца де, та не мога да зацепя до кога може щот в сайта им пише до 3 месеца или докато бебето не почне да се върти , та тва мож и на 4 месеца да стане при нас като гледам .

# 206
Ползвай го докато решиш. Една позната го почва почти 6м под надзор разбира се.

# 207
уау как се побирало там толкова време 😳

# 208
И аз се замислям да взема малкото жирафче Софи да го пробвам.

# 209
Да вземи малкото аз и него съм поръчала. Иначе имахме като подарък голямото и сега му суче дупето, ушите и устата.

Общи условия

Активация на акаунт