Отговори
# 255
Съгласна съм с Милк. Преди не допусках, че ще го вземаме в спалнята при нас. Сега не помня кога последно спинка цяла вечер в кошарката. Друго си е до мама и тати ;D
На майка ми много й е чудно как така иска през 2ч.,1,30 ч. да цока през нощта... Вика, че аз и брат ми сме заспивали в 20 ч., цокали сме в 23-24 и оттам нататък чак в 6ч. Grinning

Вчера Алекс следобед спинка 40 мин. /към 15,30/, но се събуди с усмивка и не се опитвах да удължавам дрямката. Преди това имаше 1,30 ч. сън преди обяд и 2 ч. в количката /12-14ч./. Към 18 ч. направи 30 мин. дрямка. Този път се съобразих с края на последната му дрямка /18,40/ Изкъпахме го към 19 и нещо, накърмих го и в 20 и нещо вече беше заспал за нощен сън. Цокаше в 23,30ч., 2,30ч., около 4,30-5ч. и от 5 нататък в 6 колкото да лапне цицка и да заспи отново. Събуди се в 7,15ч. Като цяло доста по-добре, понеже му се удължи с 1 час нощния сън.
Само ми е чудно защо понякога плаче, преди да се събуди, а в момента, в който отвори очички, се усмихва...?

# 256
Само ми е чудно защо понякога плаче, преди да се събуди, а в момента, в който отвори очички, се усмихва...?

Може да сънува.

# 257
Алекс пък вчера през деня спа 30 мин сутринта, 2 часа навън и 30 мин следобед. Не можах да го доприспя за дремките вкъщи, т. е. той заспиваше отново, но нещо го будеше постоянно, мърдаше с ръчички и накрая просто го вдигнахме. Вечерта заспа в 19.00-19.30 със сукане и после се събуди чак в 2.00,близо 7 часа пауза не ни се беше случвало. После сука чак в 6.30. Абе не мога да му хвана спатиите още и всеки ден е различен.

# 258
На мен вече 30 Мин дрямка ми се струват отлични, тя от два дена спи сутрин 15 Мин, то даже не заспива добре, стряска се с ръцете и няма унасяне, нито удължаване. Съответно е свръх крива след това. Бебешки неволи 😄 то от толкова таблици, правила, това как, онова как, ама кое било добре и кое не- не мога да й се зарадвам. Все мисля сега защо не спа, какво сбърках, чакай да вляза в график, то не мога да се насладя на бебешките й месеци

# 259
Мами, аз да попитам някоя беше качила таблица със скоковете на растежа? От два дена Беба вечер иска само на ръце, не иска да суче повече от 5 минути и трудно заспива, та си мисля това да е?

# 260

Ето я таблицата. Може да е скок - да. То направо ако питаш мен 3ти месец е целия един скок 😀
Pischi и моята госпожица го прави това и то даже и навън преди да се събуди окончателно от сън почва да реве. Вадя я гушвам я, спира и се ококорва и смее. Ама нещо много се мръщи когато и блесне слънцето в очите 😀

# 261
Вики започна да се обръща по корем от вчера официално... Още му тежи дупето,но се бори постоянно да се завърта,сега гледам,че тъкмо е в 15-та седмица(3++) Спи ужасно и си търси и той гърдата през 2 часа,като я изпусне и нямам търпение да стане на 4м,че да се поотпусна и да видя как да вкарам някакъв ритъм с всичко,че не става.

# 262
Марч, благодаря ти! Ние сме 16тс седмица, та до края на месеца дупе да ни е яко!

# 263
Milk-choc, това точно трябваше да чуя! Как бях забравила, че освен смотаните таблици за сън, има и консултанти по кърмене и според тях всичко това е нормално 🤪 Замислих се, че и второто дете заспиваше все на гърда, а си е съвсем ок и не ми е създавала никакви проблеми със съня, въпреки порочния метод. Ами имам надежда вече, това е Simple Smile И спирам да чета, и без това с хубавото време навън не остава кога.

# 264
Аз въобще не искам да правим по-рано банята и нощния сън. Идва лято и ние сме все пред блока до 9 часа. Някак не ми се ляга по светло, а аз за да я приспя горе долу си лягам с нея.

Напоследък Мила все иска да заспива с ръката ми. Гушка я, пробвах да я сменя с кърпичка, но не познава я и иска ръка. Вашите така ли са?

# 265
При нас положението от легло Некст ту ми стана “В леглото ми “ та се изнесохме с бебешката стая добре че разумния ми мозък остави леглото кушетка от икея и не го махна.
Спи като морска звезда мойта принцеса. 90% минах аз на схемата с цеденето и отделно суче и спи поне 1-2 пъти на ден супер дълго и то веднага след ядене. В нас е магазин за биберони. Нито една не е уважена от принцесата.
Регресията е мата хари. Нон стоп се буди и е тегавня.Лошото е че за момента абсолюно никакви разнични методи от типа “Заспи сама “ не работят ама каквото такова ебати.
Почна да се лигави активно. Но за сега няма намеци да се обърне. Само се мести като гъсеница с дупарата.
Другата седмица ще сложим втора доза ротарикс и първа игла.
Някой мислил ли е за силиконови цицки ? Моите гърди изглеждат ужасно

# 266
Бочи, знам че след края на кърменето има период на възстановяване на мастно съдържание в гърдите. Не губи надежда, че ще са все така. И така и така си пробвала всички биберони, на Lovi имаш ли? Аз имам тях, на Nuk и на Томитипи, но само Lovi се приемат. И брат й много си ги харесваше техните.

# 267
само тази и на бибс липсват в колекцията 😂ще взема и нея

# 268
И аз много много не искам да заспива в 19 ч нощен сън точно лятото, пък зимата ми разказваше играта със заспиване в 00 ч, обаче големия батко така го натискахме лятото да го разхождаме в количката до 22-23 ч вечер и няма да ви казвам колко некачествен сън имаше, аз бях не като зомби, ами не знам като какво. Изнервяше се много, че го будим да го къпем и местим, нощем ставаше по сто пъти, сутрин окончателно в 5:30, луда ме правеше! Та Мила мисля да не я тровя така, най-много някои вечери да я оставям в количката и при първо разбуждане да я местя. Тя започна регресията и снощи на всеки час се буди, търси биберон, друго не признава! Суче си все така веднъж нощем. Но аз вече не издържам физически, защото денем нямам кога да спя, тя не спи вкъщи добре, само навън и освен това будува когато малкия батко спи и това не мога да го променя Sad май ще вадя пак шоколадите за енергия. Също ми търси ръката напоследък да я гушка, много им е тегаво и на тях едновременно в регресия и един от най-тежките растежни скокове, горкичките, човек лесно не се става! Бочи, ако един ден отбиването стане плавно и постепено, гърдите връщат горе-долу предишния си вид.

# 269
Момичета наясно ли сте колко примерно може да се отложи ваксината на втория месец. Нашата докторка беше болна когато направихме два месеца а сега в събота правим три месеца и още не сме правили нищо от изписването. Притеснявам се да не се обърка нещо. А и ние изкарахме ковида
Колкото до бибероните залъгалки си харесахме на Авент.

Общи условия

Активация на акаунт