На майка ми много й е чудно как така иска през 2ч.,1,30 ч. да цока през нощта... Вика, че аз и брат ми сме заспивали в 20 ч., цокали сме в 23-24 и оттам нататък чак в 6ч.

Вчера Алекс следобед спинка 40 мин. /към 15,30/, но се събуди с усмивка и не се опитвах да удължавам дрямката. Преди това имаше 1,30 ч. сън преди обяд и 2 ч. в количката /12-14ч./. Към 18 ч. направи 30 мин. дрямка. Този път се съобразих с края на последната му дрямка /18,40/ Изкъпахме го към 19 и нещо, накърмих го и в 20 и нещо вече беше заспал за нощен сън. Цокаше в 23,30ч., 2,30ч., около 4,30-5ч. и от 5 нататък в 6 колкото да лапне цицка и да заспи отново. Събуди се в 7,15ч. Като цяло доста по-добре, понеже му се удължи с 1 час нощния сън.
Само ми е чудно защо понякога плаче, преди да се събуди, а в момента, в който отвори очички, се усмихва...?

И спирам да чета, и без това с хубавото време навън не остава кога.

май ще вадя пак шоколадите за енергия. Също ми търси ръката напоследък да я гушка, много им е тегаво и на тях едновременно в регресия и един от най-тежките растежни скокове, горкичките, човек лесно не се става! Бочи, ако един ден отбиването стане плавно и постепено, гърдите връщат горе-долу предишния си вид.