Момичета, вие пишете, че бебетата ви не искат да спят денем, аз моята се чудя как да я държа будна за да може хем да има будно време достатъчно, хем да яде и да не проспи деня, а през нощта да се ококори.. Снощи след последното кърмене заспа в 21ч и я събудих в 3. Хапна за половин час и спа почти до 8
като приплакваше от време на време на време, но пак заспиваше. Обикновено след храненето в 3-4, се буди за още едно към 6...Отделно от това, вече не цока по 10 мин, а по 20-30, като забелязах, че на няколко пъти ми слиза кърмата през това време. Дали така заявява повече количество мляко - дългото сукане?
Иначе и тя ще се присъединява към клуба на неакащите
До преди няколко дни си се изхождаше по 4-5 пъти на ден, но днес все още не е, а снощи забелязах и слуз в памперса, освен че беше зелено акото. Ще поизчакам няколко дни и ще обсъдя с педиатъра ако се задържи слузта. Уж при кърмените бебета било нормално...Марч, Лили има по 4-5 дремки, но аз следя долу-горе през 2ч да я храня и зависи колко и дали будува след хранене. Обикновено я държа час будна и половин час преди следващото хранене ѝ се доспива. Оставям я половин до 1 час макс да спи и я будя. Вчера така я будих почти цял ден и тя плаче като я събудя, но имам чуството че може цял ден да спи и откакто напави 9ч. дневен сън след ваксината минслия месец и заспа в 2 през нощта.. ме е страх да я оставям да спи толкова много.. защото знам че аз няма да спя иначе...
сигурен ли е в думите си .