Кайма със сирена

  • 1 061
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 12
Здравейте! Сготвих тази рецепта https://ricette.giallozafferano.it/Peperoni-ripieni-di-carne-e-salsiccia.html, но ми остана доста плънка. Имам кори за баница, но се чудя, след като каймата и сирената са омешани как да подходя. Дайте идеи! Имам спанак, праз и много замразени зеленчуци. Помогнете!

# 1
  • София
  • Мнения: 35 097
Тънко плънка върху подмазана кора, сгъвате на плик и печете, тип гюзлема.
Или корите режете на квадрати, навивате пури с плънката и пържите, може да напълните и изпечете друг зеленчук.

# 2
  • Мнения: 12
Благодаря! Ще пробвам.

# 3
  • Мнения: 19
Това изглежда наистина интересно. Ще се пробва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт