Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бърнаут

• 9 370
  • 158
  •   1
Отговори
# 150
  • SF
С такова впечатление ли те оставих?

# 151
да. така го разбрах.

# 152
  • SF
Значи добре съм се изразявала.

# 153
  • Melmak
Princess Rosе, бих потърсила ново място.
Забелязала съм подобни случаи като твоя много пъти - дълго време на една работа, която не носи вече удовлетворение или не предоставя развитие. Човекът се решава да напусне и да намери нещо ново. Обаче новото не оправдава очакванията.

Аз не бих се върнала на старото, защото няма смисъл.

Есме, имах един ТЛ, който ни караше на всеки мейл да го слагаме на копие. Имаше си rule и всички мейли от нас отиваха в конкретна папка с името на всеки. И аз мислех, че не ги чете, но тоя ненормалник наистина ги четеше. И особено мен, защото ме беше нарочил, понеже мразя да ме микромениджмънт-ват.

# 154
е не. този яко си е прекарвал времето. да четеш такива глупости и то редовно и то от толкова много хора ... трябва да нямаш никакъв друг живот и това да ти се струва мега. Ужас. Горкия.

# 155
  • Melmak
е не. този яко си е прекарвал времето. да четеш такива глупости и то редовно и то от толкова много хора ... трябва да нямаш никакъв друг живот и това да ти се струва мега. Ужас. Горкия.

То си беше така. Следеше кой колко мейли праща на ден. Следеше разни проблемни случки с клиенти, когато има даден проблем и той дълго време не е решен (не по наша вина), но се пишеха едни дълги мейли кое как и той си четеше човека... наистина нямаше живот.

# 156
ми той за да се забавлява с дълги мейли му направете един темплейт и вътре само попълвате туй онуй.

# 157
Аз също държа да бъда на копие на много мейли. Чета ги. Това ми дава видимост към проекти, в които не участвам пряко, но е важно, ако нещо тръгне да се счупва, да се хване навреме. Случвало се е доста пъти.

# 158
Когато държа връзка с клиента пряко всички мейли от тима автоматично идват при мен - входящи и изходящи, че съм брала срам как 2м никой не  е отговорил на клиент, а клиентите пък много обичат да искат "малки" допълнения,  които ако могат да минат за без пари е добре за тях

Общи условия

Активация на акаунт