Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 35 280
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Дори само да знаеш как изглеждат певиците, можеш да заключиш коя е била толкова пълна, че да отслабне.

# 166
  • Пловдив
Много много зле. Ще отпадне.

# 167
  • Пловдив
А видя ли по колко тъп начин изброяваше отговорите на жокера ? Отговор А... Отговор Б... Трябва да си много прост да го правиш.

# 168
Разсъжденията обаче ме съсипват... Иначе и Марая Кери е доста шишкавка напоследък, ама 40 кг са си много...

# 169
И аз ѝ се зарадвах, очаквах повече.
И съвсем искрено ѝ завидях, че изглежда толкова млада като за майка с голяма вече дъщеря.

А видя ли по колко тъп начин изброяваше отговорите на жокера ? Отговор А... Отговор Б... Трябва да си много прост да го правиш.

Да, това беше пример как НЕ трябва да се чете въпросът на жокера.

# 170
Жалко за момичето. Русенци сме горди хора и много ни заболява когато някой не е запознат с нещо много характерно и известно от историята на града и при това нещо което го има включено във всяка една туристическа обиколка на града или в известни любопитни факти. А Мидхат Паша е бил доста сериозен реформатор за времето си.

# 171
Тя отпадна сега, отговорът е грешен.

# 172
Ами само от историята ако знаеш нещо,  примерно кой е Мидхат паша...

# 173
  • Пловдив
Жалко за момичето. Русенци сме горди хора и много ни заболява когато някой не е запознат с нещо много характерно и известно от историята на града и при това нещо което го има включено във всяка една туристическа обиколка на града или любопитни факти.
Ох, не знам . Аз обикалям много България,  в Русе съм била повече от веднъж, но не го знаех . Сега прочетох и ще отида да я видя къщата другия път.

# 174
Тя нямаше ли още един жокер или се бъркам?
Евала за смелостта - нямаше много късмет с въпросите, ама твърдо не искаше да заключи сума. Доста тъпа игра. Маркира Пловдив защото било приятно и къщите били красиви, значи това е Joy

# 175
  • София
Много хубава жена, но за съжаление мъжът ѝ правилно я е определил като дървен философ. Много повърхностна. Не е задължително да знае за къщата на Калиопа, разбира се, но поне да си беше използвала последния жокер.

# 176
Нямам нищо общо с Русе, но къщата на Калиопа в момента е музей на градския бит. Аз не пропускам никаква етнографска сбирка и за мене музеят е уникален. При това бях само аз там и уредничката с огромно желание разказваше всичко. Къщата е много различна от стандартните възрожденски къщи, има уникална вградена камина.
Не събирам печати, но наистина трябва да се види.

# 177
  • Велико Търново
И момчето го прочете по същия начин.
Да, не трябва да се губи излишно време, но все пак това "прост" ми звучи доста грубичко. Че и "много"... Rolling Eyes

Веселина че не знаеше за къщата на Калиопа, не знаеше, но някак излишно фаворизираше Южна България. А реално всички знаем, че Русе е град, който е бил доста напред в развитието си. Не ми хареса това неглижиране и на Русе, и на Трявна.

# 178
Не бих казала, че е неглижирала Трявна и Русе - направи разбор на архитектурния стил на градовете и то правилен. Русе, дали е в бароков стил или арт нуво, е друг въпрос. Просто трябваше да заключи сума предварително и да ползва последния си жокер. Не разбирам такива хора - трябва да си много самоуверен в познанията си по всякакви възможни въпроси и всякакви сфери на знанието. А и нейните въпроси не бяха чак толкова трудни, освен това Билалов и помогна малко с Адел.

# 179
Билалов през цялото време много и' помагаше. Той ако не помагаше, тя и 500 лв. дали щеше да има?

И тук ли вече започна да се трие!

Общи условия

Активация на акаунт