Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 35 271
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Има новинарски въпроси, може да не ги знае всеки, но примерно  за Бетовен не е въпрос, който хората знаят само ако се интересуват от класическа музика, защото това беше новина през последните години. Тоест човек ако малко се интересува от света около него може да го знае, това не го прави задължително, но е общоизвестен факт, също и от обща култура, както и Лунната му соната.
Ако участваш се очаква не да знаеш всичко, но да имаш широка обща култура. Виждаме, че за повечето участници това не е валидно.
С това "малко да се интересува" отново се изкарват хората, които не го знаят, като неинтересуващи се. Аз работя в медия и на ден ми минават десетки новини и пак това съм го пропуснала.
Въпросът е интересен, научихме нещо ново, тези, които не сме го знаели.

# 211
Имах професор, чиято най-тежка обида беше-"имаш журналистически знания". Та това да знаеш кой отслабнал, например, аз лично не го слагам към обща култура. Това е някаква информираност без каквото и да е значение,освен за състезание от този тип.

# 212
Имах професор, чиято най-тежка обида беше-"имаш журналистически знания". Та това да знаеш кой отслабнал, например, аз лично не го слагам към обща култура. Това е някаква информираност без каквото и да е значение,освен за състезание от този тип.
Това с отслабването на Адел е така, да. Никой не е каза, че това е обща култура.

# 213
Точно Вие пишете, че за да участва човек, трябва да има широка обща култура. Това е така. Аз пък казах, че не мога да сложа въроса за килограмите на Адел в графа "обща култура". Не виждам противоречие.

# 214
За дописването на симфонията на Бетовен от AI, се е заговорило от 2019г., но от 06.10 - 12.10.2021 се финализира симфонията и от тогава е пика на новините, че е завършена.

https://nova.bg/news/view/2021/10/09/342400/%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D … 0%B2%D0%B5%D0%BD/

За Адел и смъкването на 40 кг. се е тиражирало от Февруари 2020 до Ноември 2021г. от тук следва, че за Адел, шанса да си чул нещо е в пъти по-голям от колкото за Бетовен.

# 215
Е, този ме уби с жокер за такъв елементарен въпрос! 😬

# 216
Точно Вие пишете, че за да участва човек, трябва да има широка обща култура. Това е така. Аз пък казах, че не мога да сложа въроса за килограмите на Адел в графа "обща култура". Не виждам противоречие.
Да да Simple Smile Разбрахме се

Това момче не се ли е върнало от Франция? Тоест знае френски, но не му помогна за въпроса... и използва жокер уау
Сега и за нар, ако използва..

Ох, объркала съм се, не е Франция, от къде казаха , че се връща? Все пак сигурно знае някакъв романски език...

# 217
# 218
Май Германия каза.

# 219
Аз пък нарът си го знаех, но не знаех отговора на въпроса за футболния съдия.
За Адел беше голям скандал, защото тлъстите й фенове се почувстваха обидени, че тя е отслабнала, а те не могат. Тя официално им отговори, че си е нейна работа.

# 220
Май не е четири, а едно.
А момчето е учило в Германия и Холандия.

# 221
Гугъл ми казва, че са четири

# 222
  • Далечният изток
Две завъртания трябва да са. Машинният инженер дали не се изложи....
Пък може и аз да се излагам Simple Smile

# 223
Е как да кажеш добро нещо за участник, който не знае елементарни неща, но ни обяснява как всичкото ниво "там" било по-високо от тук!?

# 224
Добре......

Общи условия

Активация на акаунт