Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 35 262
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Тина Търнър. Не знам да концертрира, мисля, че е пенсионерка.

# 226
Пламена ще стигне високо. Go go НГДЕК.

# 227
  • Бургас
Търсачката ми даде, че от 2013 е избрала да живее там, за да е заедно с приятеля.

# 228
Според гугъл - морзов код. Но някои въпроси бяха много кофти.

# 229
Ех, яд ме е за Пламена...защо не се довери на себе си. Sad
Момъкът преди нея утрепа публиката с "О,соле, мио".....и продължавам да се нервя на "приятели/жокери", които не могат да цъкат на клавиатурата.

# 230
Жалко за тази жена, хареса ми как играе.

# 231
И мен ме хвана яд за Пламена.
Пфуу. Знаеше верния отговор, но не посмя да рискува. Много ми допадна участието и. Очертаваше се и беше добър играч.

# 232
  • Велико Търново
А за армиите - съвсем наскоро имаше въпрос свързан точно с швейцарските войници - как "нахлували" в Лихтенщайн. Участникът няма как да е знаел, че да иска направо помощ от публиката, макар по принцип да е много по-логично да се тръгне първо с този жокер. Учуди ме обаче, че публиката даде цели 40% на първия отговор - Гренада.
Преди Гренада е имала армия, но след 1983г. тази армия се е трансформирала в полиция. Аз също също си бях м/у Швейцария и Гренада, като повече клонях към Швейцария.
Имах предвид това, което сега съм болднала. Като гледам хората от публиката, те са едни и същи, така че няма как да не са присъствали на предишния въпрос.

Тина Търнър от 2013-та е швейцарски граданин, иначе живее там от 1995-та.

За Пламена - не само, че не се довери на себе си, ами и с отговора на този въпрос нищо не губеше. Нали това беше въпрос за 10 хиляди, а тя заключи 5-те?

# 233

За Пламена - не само, че не се довери на себе си, ами и с отговора на този въпрос нищо не губеше. Нали това беше въпрос за 10 хиляди, а тя заключи 5-те?
Това го проспах, верно ли??? Ако е така не би ли трябвало водещият да я Посъветва да играе Scream , а не да подсказва на разни за по 200 лв, които се чудят кое е...

# 234
Той й подсказа да играе, каза й че има трети вариант да стреля. Не беше заключила 5 хиляди, преди това заключи . Тя самата щеше да играе, ако беше така...

# 235
  • Велико Търново
А, ето - това пък аз съм го проспала. Помислих, че е заключила 5000. Така вече може. Не че не знаеше отговора, де, ама пусти страх... Иначе Билалов ѝ каза, че има и трети вариант, да.

# 236
Мисля, че 2000лв заключи Пламена.

# 237
Пламена  се отказа т. е. взе последната сума от 5000 лв.Жалко ,че не продължи,беше добър играч.

# 238
  • София

Стани богат - 01.02.2022

# 239
  • Русе
Не всеки знае от дете, в тази тема адски много се обобщава. Един знае едно, друг знае друго и това не означава, че някой е по-глупав.

Аз лично само Верди изключих, но за останалите трима не знаех дали нямат и тримата недовършени симфонии. Това, че за един е известно, че има такава, не означава, че и другите не са започнали нещо.

Бах и Верди не са писали симфонии. Миналата година беше "Година на Бетовен" по случай 250 години от рождението му. Вероятно в тази връзка е имало новина и около недовършената му симфония.

Общи условия

Активация на акаунт