Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 35 260
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • тук, на мястото си
Изгорях рано - рано, още на 500 лв при първия участник. Не съм виждала съдия да прави такива знаци, ама и футбол не съм гледала сигурно вече 10 години, но и Билалов не ми подсказа. Stuck Out Tongue Winking Eye
На въпроса за вала ударихме един спор с ММ, той ми беше жокер и взе, че позна.
Много приятно ми беше да гледам Пламена,  премерена, точна, без лигавене, без гримаси, отговаряне кратко, ясно.

# 241
Страхотно предаване!!!

# 242
А за армиите - съвсем наскоро имаше въпрос свързан точно с швейцарските войници - как "нахлували" в Лихтенщайн.
Точно за този въпрос си спомних и аз

# 243
  • Русе
Интересно, писала съм в 17.12, но съвсем друго. Цитираният текст не е мой. Въобще не ми е в речника "уау". А и в този час предаването още не беше започнало. Как се е получила тази компилация? Моля евпетра да си корегира поста.

Цитирала съм този пост, но съм изтрила началото за краткост. Ако с нещо някого съм засегнала, ще го премахна, но аз просто съм взела повод от него, за да изкажа мнение  за участника, а не за форумците.

"Цитат на: W в вт, 01 фев 2022, 17:12
Точно Вие пишете, че за да участва човек, трябва да има широка обща култура. Това е така. Аз пък казах, че не мога да сложа въроса за килограмите на Адел в графа "обща култура". Не виждам противоречие.
Да да Simple Smile Разбрахме се

Това момче не се ли е върнало от Франция? Тоест знае френски, но не му помогна за въпроса... и използва жокер уау
Сега и за нар, ако използва..

Ох, объркала съм се, не е Франция, от къде казаха , че се връща? Все пак сигурно знае някакъв романски език..."

# 244
Да си призная не обръщах много внимание на сумата, която заключват, но всъщност се оказа, че има много голямо значение коя точно плаваща сума заключват като втора сигурна.
В случая с Пламена, ако не беше избързала да заключи сумата от 2000лв., а беше устискала да заключи 5000лв., тя преспокойно щеше да рискува на въпроса за 10 000лв. и щеше да достигне въпрос за 20 000лв. Там вече дали щеше да рискува, божа работа, но едва ли, ако не е сигурна в отговора, но щеше да е дръпнала напред с въпросите и достигнала една прилична сума, а и можеше да се окаже, че знае отговора.
Определено беше добър играч с много добро екранно поведение, просто избърза със заключването на сумата и това предопредели играта и. Искам да гледам такива играчи, ясни, точни, обрани откъм поведение, без излишни разсъждения и точене на безкрайни и безсмислени локуми. Да, искам да чуя логиката по която достигат до отговора на смислените въпроси на които се колебаят, но извън това няма нужда от излишен пълнеж.

# 245
Да, Пламена беше играч, който всички искаме да гледаме, но въобще не беше от т.нар. рискови играчи. Хора с мнооого по-малки знания рискуват и не искат да заключват, а тя избърза, дори знаеше отговора на въпроса, но не се довери нито на баща си (защото той не беше 100% сигурен), нито на себе си. Много ми хареса това, че тя с разсъждения и логика стига до верния отговор, тоест на база на други нейни знания разбираше верния отговор. Не говореше глупости, личи си че е участвала в много quiz-и, както я представиха в началото. Поне една визитка да се покрива с реалността и да има защо да участва, а не просто ей така да се пробва.

Повечето заключват 2 хил, или се стремят поне това, а тези на които са им останали жокери 3 хил, но рядко по-нагоре някой да посмее.

# 246
  • тук, на мястото си
За сега от началото на сезона само тримата - Деян, доктора и Пламена са ми направили много приятно впечатление. Но двамата не вземаха  големи суми, само  Деян.

# 247
За мен най-добър дотук във всички аспекти си остава доктора – хем знаещ човек, хем разсъждаващ, хем леко рисков. Пламена бих я поставил на второ място – малко кураж не ѝ достигна, вървеше доста добре (дефиса ѝ се опря, но хайде, все пак не се е занимавала с езици). Имаше един професор, който се представи стабилно (все пак професор). Младши-сержантката също. Една дама от Балчик по-отдавна също беше от знаещите. И тук малко странно поставям Деян, не защото не е умен, а защото имаше огромен късмет на въпроси за високи суми да му се падат лесни въпроси. Някак мисленето му остана на заден план (а при въпроса за Гоя тотално го нямаше). И не ми беше интересно без голям напън и риск да вземе най-високата сума дотук.

# 248
Имаше и един (един от всичките) адвокат, който игра добре. Май взе 5 000, след като отпадна на въпрос за 20 000.

# 249
Забравяте и момчето с жабата, не му помня името, беше забавен с чувство за хумор и много умен

# 250
  • тук, на мястото си
Да, забравих го това симпатично момче!

# 251
И едно момиче със синя коса по време на  коледните празници. Тогава в две последователни вечери бяха двама силни играчи, тя и един младеж.

# 252
За мен сумата, която ще заключи човек трябва да дойде, когато за съответния въпрос има 1 жокер (публика или в по-добрия случай приятелско обаждане), за да може спокойно да рискува и да се надява на помощ. На 2 000, ако си с 2 жокера примерно, няма смисъл от заключване, караш докато имаш нещо "сигурно", а после на късмет нагоре.

# 253
  • София
Яд ме е за Пламена. Много добър играч. Според мен най-добрата жена участник за този сезон.
Този предния да си се връща в Нидерландия или там където е бил. Поредното парвеню, които иска да става политик и да ни управлява, а елементарни познания няма.

# 254
Много искам да видя участник, който ще устиска и ще заключи втора сигурна на 10 хил. Ама освен знания и смелост трябва явно, повечето бързат да заключат на 2-3.

Общи условия

Активация на акаунт