Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 35 266
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Малко спам, но да напиша нещо за още един съвсем неизвестен музей в Русе - църковният музей на територията на Метрополията. За разлика от къщата на Калиопа, там попаднах случайно - влезнах да видя църквата и да запаля свещичка, и видях табелата за музея.
А за въпроса за Адел - нямах никакво понятие, не се интересувам от такава музика, но на тези въпроси публиката помага успешно.

# 181
Не ми приличаше на притеснена, ако Дунавски валия и говореше нещо, нямаше да тръгне за Пловдив. В края на краищата той ръководи унищожаването на четата х. Димитър - Стефан Караджа.

# 182
Не е нужно да знаеш за къщата на Калиопа.Мидхат паша е бил виден реформатор и да не знаеш ,че е управлявал в Русе...

# 183
  • София

Стани богат - 31.01.2022

# 184
Днешните някак нелепо отпаднаха или по-скоро така ползваха/не ползваха жокерите.
Момчето звъни на приятел/ка, поредният жокер, който не знае какво да прави, ако са го сложили да рови в Гугъл за отговор. Едва ли някой ще ме избира за жокер, ама поне с човека бива да се разберем предварително какво да се прави при обаждане, какво се пита и как се пита Wink
За ниските въпроси защо не се усещат, че публиката е идеален помощник.
Момчето му се и приказваше, обсъждаше смешните отговори в началото, ама на водещия като че ли му е казано по-бързичко да действат и не му се нрави, когато го правят участниците.

Къщата и аз не я знаех, но вътрешното чувство ми подсказваше, че е Русе, Пв го изкл от раз....Варна звучи абсурдно.

Така де, с една дума въпрос за 10 000 + ще видим само в онлайн играта Simple Smile
Благодаря за линка ♥

# 185
  • тук, на мястото си
Много грозно подсказване на Билалов,  много. Тая сигурно и тя от притеснителните, особено след подсказката от притеснение започна да примигва.
При момчето въпроса за 100-те войводи беше по-труден от въпроса за армиите, а беше за 2000 лв.

# 186
И на мен ми се струва, че някои участници гледат да ги претупат, но може и от монтажа да е.

# 187
  • Велико Търново
При момчето въпроса за 100-те войводи беше по-труден от въпроса за армиите, а беше за 2000 лв.
Вероятно имаш предвид по-лесен?
А за армиите - съвсем наскоро имаше въпрос свързан точно с швейцарските войници - как "нахлували" в Лихтенщайн. Участникът няма как да е знаел, че да иска направо помощ от публиката, макар по принцип да е много по-логично да се тръгне първо с този жокер. Учуди ме обаче, че публиката даде цели 40% на първия отговор - Гренада.

# 188
Добре, че жената на която се обади знаеше отговора и не и трябваше време да мисли или търси, че тя докато го прочете бяха минали повече от 20 секунди.

# 189
  • тук, на мястото си
Да, по-лесен, грешката е моя, не е от клавиатурата. Stuck Out Tongue Winking Eye
За армиите въпроса е по-труден и по-неудобен за жокер особено "обади се на приятел".

# 190
Да, по-лесен, грешката е моя, не е от клавиатурата. Stuck Out Tongue Winking Eye
За армиите въпроса е по-труден и по-неудобен за жокер особено "обади се на приятел".
Напълно съгласна, ако не го знае и трябва да търси в гигъл е неудобен. Колкото и бързо да търси човек участникът трябва да съобразява и въпроса , все пак.... да преценя сам кой жокер е по-подходящ. Въпросът на който отпадна беше подходящ за жокер обади се на приятел.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 22:07 от T.Valcheva

# 191
Ау, днес от първия път станах "милионерка".

Признавам без бой, че използвах и трите си жокера. Grinning

# 192
Не е труден въпросът ако го знаеш. За армиите ми беше лесен, ако се сетиш, че Ватиканът се охранява от швейцарската гвардия няма ка да сбъркаш. За Митхат паша и къщата на Калиопа не го знаех, но инстинктивно изключих другите и се колебаех между Русе и Трявна.

# 193
Вероятно имаш предвид по-лесен?
А за армиите - съвсем наскоро имаше въпрос свързан точно с швейцарските войници - как "нахлували" в Лихтенщайн. Участникът няма как да е знаел, че да иска направо помощ от публиката, макар по принцип да е много по-логично да се тръгне първо с този жокер. Учуди ме обаче, че публиката даде цели 40% на първия отговор - Гренада.

Преди Гренада е имала армия, но след 1983г. тази армия се е трансформирала в полиция. Аз също също си бях м/у Швейцария и Гренада, като повече клонях към Швейцария. Тя винаги е седяла неутрална, също планините са я пазили от окупация. Музикалния въпрос, беше зададен много бавно, но за радост на участника, жокера знаеше верния отговор и веднага го назова. Този въпрос на мен ми беше труден, защото не се интересувам от музика, но за Адел го знаех, още повече, че знам всяка от певиците, как изглежда и да смъкне 40кг. не всяка може да си го позволи.

# 194
Аз пък ако съм жокер предпочитам да ми четат бавно иначе има голям шанс да му изпусна края и въобще да не вдяна какъв е въпросът, все пак и жокерът е малко под напрежение.

Общи условия

Активация на акаунт