Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 35 021
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Много неуверена жена. Изхаби два жокера на лесни въпроси, язък.
Билалов пак помагаше яко.

Този участник в момента ми харесва, стискам палци.

# 661
Не следя редовно играта.Снощи гледах Билалов в ролята на Джаро и днес очаквах да реагира като него.Rolling Eyes Не ми бяха интересни участниците тази вечер.

# 662
  • София

Стани богат - 09.02.2022

# 663
  • Велико Търново
Отделно че като ти блеснат телевизионните прожектори ти се стряскат мозъчните клетки, пък и си притиснат за време.
То поне това му е хубавото, че няма ограничение във времето за отговор. За разлика от онлайн версията.

# 664
  • тук, на мястото си
Как хубаво и подсказа Билалов за сиренето,  но тя не го разбра.
Защо не подсказа и на момчето за името?
Това не харесвам на Билалов - като види някоя млада жена и подсказките готови.

# 665
  • Русе
Поради малките размери на България и предимно селския произход на населението, тук все още е насаден комплексът "да не се изложа". А както хубаво ни е описал Радой Ралин, тук сме предимно злобнички, дребнотемни, префърцунени и завистливички. 🙃🤣🙃
Да сме живи и здрави!
...
Не ми скачай така, моля! Както писах, Радой Ралин така е описал популацията:
Срещнали се на полянка,
прабългарин и славянка.
Цуни-гуни, вади-тури,
Народили чукундури.
Хем ебливи, хем крадливи,
но най-вече завистливи.”
Макар да става ясно за коя нация иде реч в стихчето, и себе си съм сложила в кюпа ("да СМЕ живи и здрави") , защото в България живея, любя, тача и милея!

Какви ли не глупости се приписват на Радой Ралин.

# 666
  • Русе
Много ми е интересно някои тук всичко ли знаят, че се чудят на другите за незнанието на конкретно събитие или обект.
Минимум всичко!

По-младите знаят всичко. Даже и Бърнард Шоу си е признал: Не съм толкова млад, че да знам всичко. Smirk

# 667
Както винаги съм казвал -  Стани Богат в България е контролирана игра от редакторите, а участникът е буквално фигурант, чието продължаване не зависи пряко от знанията му.
Обективно излиза, че за да се получи игра и виждаме въпроси над 10-ти трябва да се надяваме, че интелигентните участници ще удържат фронта някак си, а от друга страна, посредствените такива които чрез късмет/жокери и доза помощ от Билалов(всъщност редакторите казват му казват какво да прави в ухото) достигат до тях, на практика единственото интересното е, че виждаме въпрос за голяма сума(който от своя страна пък и нерядко изобщо не отговаря на нея, в смисъл даже е по-лесен от такъв за 2500, а зрителите очакване нещо сложно, интересно и т.н.) осъзнавайки, че щом на магия и помощ е преминал през средната земя, то какво да очакваме за високите нива.
Какво голямо нещо да очаквам от брокерката, която е била в Париж и не може да отговори за Триумфалната Арка!?
Много хора адмирират Жанин, като цяло на фона на ш***** чалгаризация в страната наистина е цвете, но в действителност нивото й не е за въпрос/достигане до 10.000 лв.
Играчите, които до момента имаха капацитета и знанията да достигнат и да се борят с големите въпроси бяха 3-4 човека, те го и доказаха!
Просто имаха знания, асоциативно мислене, което им позволи да прескочат и някои умишлено заложени подводни камъни от редакторите.

Последният участник е под лека сценична треска, което не е нещо ненормално де и силно се надявам това да не му изиграе лоша шега.
Да, реално всичко зависи и какви въпроси ще му се паднат де, но усещам че има хем добър набор от знания, хем и възрастов опит(45 години), което не е маловажно.
Фактът, че и толкова чистосърдечно призна с лека изненада, че не знае какъв тип риба е белугата ме впечатли.
Обзалагам се, че никой от последните няколко участници нямаше да отговори на въпросите за пещерите и самолета.
Или щяха да ползват жокери, или щяха да маркират на късмет нещо.
Не че бяха и кой знае колко сложни де, но със сигурност не са и за 1000 и 1500 лв, а по-скоро за около 2-3 хил лв.
Ако не го закопаят някак си или подхлъзнат умишлено, мисля че със сигурност трябва да достигне до 5000 лв, т.е. да отвори въпрос за 10000 лв. и вече каквото стане.

# 668
Съвсем се изложиха с въпросите тази вечер - въпрос преди 500 лв. за сина на спортист, женен за българка. Само някой, който денонощно виси в жълтите сайтове, би могъл да знае това. А въпросът за пещерите е въпрос наистина на обща култура, поне аз го знаех и преди да покажат възможните отговори (е, не знам, че точно Адел е. свалила 40 кг и изобщо не ме интересува!).
Въпросът за белугата го знам (гледах документален филм за него, и дори самолетът беше надлежно украсен). Но и без да се знае отговорът, ако някой знае, че белугата е малък кит, веднага ще намери верният отговор- не може нещо чудовищно голямо да се натовари в самолет, наречен скумрия или сьомга.
Ето и снимка на "Белугата" -предната част на самолета наподобява кит.

# 669
Това за снахата на Майкъл Джордан се е обсъждало в темата за звездните компромати. Аз я помня с пищния ѝ бюст.
Не знам какъв е бил въпросът за белугата. Аз съм виждала белуга на шишето с водка, която баща ми обичаше Wink

# 670
Аз съм чувала за хайвер от белуга - не знаех, че е кит.

# 671
Аз съм чувала за хайвер от белуга - не знаех, че е кит.
Е, ясно е, че бозайникът няма как да има хайвер, а белугата е бозайник. Хайверът белуга е от есестрови риби, които май братушките наричат така. Но за мене тази дума означава едно - малко китче с делфиноподобна муцунка. Гледала съм и документални филми за тях - живеят в северните полярни морета.
Добавям след справка - рибата белуга на руски на български е моруна (Huso huso).

# 672
  • España

Белуга 😉

# 673
И аз мислех, че белугата е есетрова риба, егати заблуждението, в което съм живяла.

Мда, на руски белуга си е есетрова (моруна), и в тяхното Вики пише: " да не се бърка с белуХа, което е вид кит".

# 674
Да, много тънък момент с тези близки по звучене думи. Във всеки случай и рибата и бозайника са доста големшки, за разлика от рибите дадени в отговорите

Общи условия

Активация на акаунт