Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 35 164
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
pep_si,
Ако забелязваш, съм писала ИСИ /моя грешка, чак толкова стара не съм/. После стана ВИСИ, после ВИАС. Та ако от ВИАС са ги водили, от ВИСИ не са. Stuck Out Tongue Winking Eye
А че стигнах до отговора по метода на изключването, не коментирам.
Много ми е интересно някои тук всичко ли знаят, че се чудят на другите за незнанието на конкретно събитие или обект.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 15:35 от W

# 646
Много ясно, че всеки е виждал тези сгради и ако не си се интересувал специално, може и да не си чул точно думата брутализъм.

# 647
  • Sofia
Аз сигурно ще съм също така спечена,стресирана и т.н.,ако съм там 🙄
Няколко пъти ми се е случвало,на изпити-учила съм,знам си нещата,но ако трябва да говоря и то пред повече хора-блокирам,бяло петно ми е всичко 🥺
Веднъж пък едва ли не насила ми бутнаха микрофон да говоря за мой здравословен проблем...хъка-мъка..,стана микрофония...ужасен  ужас 🤣

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 15:40 от Doli

# 648
Въпросът е там ако си, дали можеш да се сетиш 🙂 Знания, логика, услужлива памет, всичко май е без значение, ако нямаш здрава психика и се поддаваш на стрес. Като се шашнеш и изгубиш и ума и дума, като момичето, което не можа и 500 лв. да спечели, и ти така ще си тръгнеш, колкото и иначе да знаеш. Казват, че участието по тв за човек несвикнал с камерите било бая страшничко. Наш приятел е разказвал, че след първата му влизане в тв студио чак обувките му били мокри от пот 😀

# 649
Била съм в телевизии, но не, за да отговарям на такива въпроси. Обикновено, когато са ме канили са били добронамерени към мен и са гледали да ме представят в най-добра светлина. Не съм била притеснена.
На изпити също винаги съм се справяла добре. Но никак не съм сигурна дали, ако ми зададат някой от тези въпроси, бих реагирала адекватно. Забелязала съм, че когато гледам от фотьойла, отговорът, който изникне в съзнанието ми преди да се замисля, обикновено е верният. Когато започна да мисля вече виждам и други възможности и нещата се разводняват, дори и да знам отговора. Някъде бях чела, че въпросите в българското предаване са многократно по-трудни от тези в други страни.

# 650
Брутализмът е бил популярен стил  и в България по време на социализма. И в момента има знакови
То сгради има, ама нямат табелки в какъв архитектурен стил са. През социализма не се споменаваше думата въобще, тогава това беше възвишения стил на работническата класа и върхът на естетиката, просто беше несъвместимо да му се вика че има брутален вид. Така че не е било част от масовата култура като барок например, за който всичи са чували, макар че също едва ли повечето хора могат да го различат от рококо. Някъде в училище се учеха архитектурни стилове, но и там не знам дали е изчерпателно, а и тогава през едното ухо влязло през другото излязло. Отделно че като ти блеснат телевизионните прожектори ти се стряскат мозъчните клетки, пък и си притиснат за време. Всеки може да е пробва в онлайн играта да види колко е "лесно" да чаткаш отговорите на момента, и то докато си свети с фенерче в очите междувременно. А Билалов ми е сухар.

# 651
Много ми е интересно някои тук всичко ли знаят, че се чудят на другите за незнанието на конкретно събитие или обект.
Минимум всичко!

# 652
Андрей означава мъжествен, а този човек изгоря много тъпо. Толкова да не знае, че Петър е камък!

# 653
Чао пич. Симпатичен участник, ама никога да не е чувал за Петър означава камък от гръцки или че мъжкия вариант на менопаузата е андропауза.

# 654
Не знаех, но се сетих за андрология и веднага връзка с мъж.

# 655
И си тръгва с 2 жокера!

# 656

А, защо? Аз например много неща не знам, за други се досещам, най-често по пътя на излючването, трети искрено ме учудват. Но се радвам, че научавам нещо.
Аз също бих се радвала, ако водещият дава повече информация за верния отговор.

Ето, за Андрей също се досетих, отхвърляйки камък (Петър). Но пък имаме андрология и т.н. други думички с „андро“. Един мъж би трябвало да се досети.

# 657
Какво а защо? Нещо не сте ме разбрали. Казвам, че няма човек, който знае всичко. Ако аз знам едно, а друг друго, всеки от нас ще се чуди как пък отсрещния не знае толкова елементарен, за него, факт.
Ето, тази дама не знае що е маестро, звучи ѝ заплашително. Ами може да знае нещо, което аз не знам.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 18:37 от W

# 658
Тази дама защо така неприятно си цупи устата?

# 659
  • Пловдив
Тази дама защо така неприятно си цупи устата?
И ние това обсъждахме с мм. Но сигурно така се мисли за по-красива или не осмисля какво прави.

Общи условия

Активация на акаунт