Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 34 954
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Нямам мнение, но както написах, не ми изглежда много млад, така че го нямам за момче. А и до тук още не сме разбрали какви са му интересите, освен снайперизъм.

# 46
  • Sofia
Не разбрах..баща му ли е участвал?

# 47
От bTV са пуснали онлайн игра "Стани богат"
Скрит текст:

# 48
  • Русе
Не разбрах..баща му ли е участвал?
/quote]

Да, да, баща му е участвал. Билалов има завидна памет. Момчето сигурно е добър войник, но няма да чуем нищо от него.
Опитах да играя в онлайн версията, но след като достигна 20 000 лева, играта се прекратява. Мислех, че след споделянето на резултата във фейсбук, ще мога да продължа, но и тогава не се получава. Нищо не се споменава в условията на играта за такова ограничаване.
Вече 3 пъти отговарям на 15-ти въпрос - Сергей Прокофиев - и не ми зачитат отговора.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 00:36 от евпетра

# 49
От bTV са пуснали онлайн игра "Стани богат"
Скрит текст:

Йее, супер.
Доста от въпросите са задавани в шоуто, та ги помня, дано вкарат повече. Зарибих се де.
Не че нещо, ама на десетия опит ударих джакпота Joy
Скрит текст:

# 50
Мисля и преди мноооого време, с Ники Кънчев, имаше онлайн.

# 51
  • София
Dirkkies_cx,
мерси за линка,
още от първият път стигнах 20 бона, вторият 50 бона, но засега спирам, че няма време, а е зарибявка голяма.
Обаче има въпроси, които им знам отговора, защото сравнително скоро са задавани в ефир и така ми е по-лесно на по-сложните въпроси.

Иначе вчера много зле бяха участниците. Но то не може всички да са като доктора и мецана...

# 52
Боже, и аз стигнах 100 000лв в онлайн версията,при това ми остана един жокер!!! Голяма емоция! Ама някои от въпросите са задавани.

# 53
Само на мен ли ми забива на последния въпрос... стигам до него и отговарям вярно, а времето продължава да тече и накрая ми изписва, че е изтекло и да опитам пак Grinning И двата пъти ми се пада въпроса за Сталин и Прокофиев. Повечето от въпросите са задавани - 90 % даже
Толкова е зарибяващо, че снощи играх до след полунощ Grinning Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 12:20 от T.Valcheva

# 54
Изгорях на 500 лева, защото не познах как се носи чанта тип банан Joy

Честно казано, моментално си представих това (наскоро си купих чанта и разглеждах всякакви по сайтовете и магазините), а те сигурно питат за чантичка за кръст:
Скрит текст:
Трябваше да ползвам жокер Laughing

# 55
ахха и аз това си представям под "банан"
На мен ми е малко напрягащо това с таймера. Няколко пъти "печеля" 10000, излиза ми поздравително съобщение и не ме допуска по-нагоре. Rolling Eyes

Иначе това е първата тв игра, която гледаме с детето/4г./ и то толкова се зариби, че непрекъснато ме кара да си играем на "Стани богат".
За предаването по БНТ разбрах от Вас, пуснах го на запис, но ми е малко тъпичко.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 12:58 от Г-жа Шантал

# 56
Само на мен ли ми забива на последния въпрос... стигам до него и отговарям вярно, а времето продължава да тече и накрая ми изписва, че е изтекло и да опитам пак
На мен ми забива всеки път, след като стигна 30,000лв и страницата ми се рестартира

За предаването по БНТ разбрах от Вас, пуснах го на запис, но ми е малко тъпичко.
Ако става дума за Последния печели, то беше интересно в началото, после го у...ха с тея тъпи теми.

# 57
При мен забива на 20000 играта.

# 58
  • Бургас
Аз пък не разбрах как да ползвам жокер . Къде ли зяпам, изтъкана от амбиции?

# 59
Отгоре са жокерите (над въпроса) - цъкаш на един и излиза отговор.

Общи условия

Активация на акаунт