Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 35 258
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Много искам да видя участник, който ще устиска и ще заключи втора сигурна на 10 хил. Ама освен знания и смелост трябва явно, повечето бързат да заключат на 2-3.
Те повечето дори не стигат до въпрос за 10 хиляди Sweat Smile

# 256
Според мен, смелостта идва от наличието на жокери. Тогава е и оправдана! Ако ги профукаш още на 5-6-7 въпрос, как да не заключиш на 2-3000 лв.!
А и ми се струва, че ако някой се задържи с всички жокери до по-високо ниво, такъв въпрос му светват, че го принуждават да ги опука всичките наведнъж!
Което е нормално, все пак организаторите си пазят парите 🙂

# 257
Нике от Самотраки по метода на отпадането. Останалите не са с не пропорционални размери, а и нямат нищо общо с храмове.
Никето нямам спомен да съм я виждала.

# 258
Тя е без глава, мисля.

# 259
Излиза, че е Давид, според Гугъл. И на мен не ми изглежда несъразмерен, с изключение че е малко главест.
Обаче как можа да ползва два жокера за калинка-малинка...
Нике в момента няма нито глава, нито ръце, нямам представа как е изглеждала в миналото.

# 260
Тя е без глава, мисля.

И без ръце.
Този въпрос не ми е особено коректно зададен.

# 261
Нике от Самотраки беше единствената статуя, за която нищо не знам. На Давид едната му ръка със сигурност е по-голяма, но аз бях изключила този отговор. Сякаш големината на статуята и снимките, които съм виждала са от ъгъл, от който всичко изглежда много съразмерно, но явно не е.

# 262
Странно, Давид изобщо не ми изглежда несъразмерен...
При това съм виждала копие на статуята в Пушкин музей в Москва.

# 263
Може би снимките подвеждат. Не съм го виждала на живо.

# 264
Какъв беше този въпрос? Фирма в непризнатата република?!! В нашия търговски регистър пък ми излезе фирма Бешикташ.

# 265
Повиших си общата култура, като научих за съществуването на отбор и фирма "Шериф". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 266
  • Mediterraneo
Единствено за Аякс бях сигурна, че не е Simple Smile

# 267
Какъв беше този въпрос? Фирма в непризнатата република?!! В нашия търговски регистър пък ми излезе фирма Бешикташ.
И Аякс има - свинеферми 😄

# 268
Как само каза, че Аякс е герой от Троянската война... Даже са двама герои, но това не значи, че не може да е фирма Sad

# 269
Е аз пък знам почистващи препарати Ajax Simple Smile даже бях сигурна, че това е отговора Grinning

Общи условия

Активация на акаунт