Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 34 972
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
И аз белугата я знам от водката Joy

# 676
Смятате ли, че жокер от публиката е реален, а не генериран от екипа ?
Снощи май имаше един въпрос дето беше прекалено модерен за тази публика, пък те около 70% отговориха.
Друг път дори и на елементарни въпроси има и грешни %.

# 677
Или е генериран, или им е подаден. Точно за този въпос с "Дивата купа ФИФИ" ме наведе на мисълта, че май, май всичко е режисирано.

# 678
Преди време съм гледала предавания, в които публиката е отговаряла грешно или с почти равен брой на отделните отговори. Затова не бива да й се задават много сложни въпроси. Но в нашето предаване всичко става, та може и да подават отговори от името на публиката. На мен не ми харесва, че не пускат никой на по-сложните въпроси.

# 679
Публиката отговори грешно на въпроса за таблоида.

# 680
Да, малко безинтересно става като всички участници се въртят на въпроси до около 2000 лв.

# 681
Скрит текст:
Както винаги съм казвал -  Стани Богат в България е контролирана и
гра от редакторите, а участникът е буквално фигурант, чието продължаване не зависи пряко от знанията му.
Обективно излиза, че за да се получи игра и виждаме въпроси над 10-ти трябва да се надяваме, че интелигентните участници ще удържат фронта някак си, а от друга страна, посредствените такива които чрез късмет/жокери и доза помощ от Билалов(всъщност редакторите казват му казват какво да прави в ухото) достигат до тях, на практика единственото интересното е, че виждаме въпрос за голяма сума(който от своя страна пък и нерядко изобщо не отговаря на нея, в смисъл даже е по-лесен от такъв за 2500, а зрителите очакване нещо сложно, интересно и т.н.) осъзнавайки, че щом на магия и помощ е преминал през средната земя, то какво да очакваме за високите нива.
Скрит текст:
Какво голямо нещо да очаквам от брокерката, която е била в Париж и не може да отговори за Триумфалната Арка!?
Много хора адмирират Жанин, като цяло на фона на ш***** чалгаризация в страната наистина е цвете, но в действителност нивото й не е за въпрос/достигане до 10.000 лв.
Играчите, които до момента имаха капацитета и знанията да достигнат и да се борят с големите въпроси бяха 3-4 човека, те го и доказаха!
Просто имаха знания, асоциативно мислене, което им позволи да прескочат и някои умишлено заложени подводни камъни от редакторите.

Последният участник е под лека сценична треска, което не е нещо ненормално де и силно се надявам това да не му изиграе лоша шега.
Да, реално всичко зависи и какви въпроси ще му се паднат де, но усещам че има хем добър набор от знания, хем и възрастов опит(45 години), което не е маловажно.
Фактът, че и толкова чистосърдечно призна с лека изненада, че не знае какъв тип риба е белугата ме впечатли.
Обзалагам се, че никой от последните няколко участници нямаше да отговори на въпросите за пещерите и самолета.
Или щяха да ползват жокери, или щяха да маркират на късмет нещо.
Не че бяха и кой знае колко сложни де, но със сигурност не са и за 1000 и 1500 лв, а по-скоро за около 2-3 хил лв.
Ако не го закопаят някак си или подхлъзнат умишлено, мисля че със сигурност трябва да достигне до 5000 лв, т.е. да отвори въпрос за 10000 лв. и вече каквото стане.
И аз останах с впечатление, че на по-семплите участници задават по-прости въпроси, а на знаещите - по-трудни.  Не че съм тръгнала да участвам, но ако го направя, обмислям дали няма да е по-печаливша стратегия да се правиш малко на ударен. Примерно, знаеш отговора, но казваш: "А, това не го знам, ама звездите ми го говорят. Дали не е отговор В?" и пр. Пък може и някои да играят така, кой знае. Наскоро нали имаше един участник, който уцелваше верните отговори. Може пък да не е било чак толкова на късмет.

# 682
Доколкото съм чувала, за да участваш или за да кандидатстваш за участие, попълваш много голям въпросник, пишеш си подробно какво знаеш и какво не знаеш, образно казано. Та, по тази анкета, явно не е много трудно да ти скроят шапка.

# 683
  • España
Като споменахте за жокера от публиката …мен точно два пъти “ ме хързулна “ именно публиката в онлайн играта !

# 684
Мисля, че е точно оръжие (самоотбрана без оръжие).

# 685
  • Бургас
Да. Самозащита без оръжие

# 686
  • София
Да, това е защита без оръжие.
ПП Заедно пишем 😂

# 687
# 688
И как е името на периода в крайна сметка?

# 689
Къде се намира студиото?
Има ли някакъв кастинг/тест за участие като публика?
Няма кастинг, но и желаещи няма. 20 лв на по-младите, 15 на пенсионерите.
Студиото се намира в Овча Купел, до стадион Славия.
Къде се намира точно това студио?

Общи условия

Активация на акаунт