Пазаруване от Лили Дрогериe

• 30 344
  • 172
  •   1
Отговори
# 105
Дори с код за 50 процента отстъпка в Лили някои дермокозметики са по - евтини в емаг, изненадах се, не бях купувала такива от там, но ми попадна реклама,докато сравнявах цени в онлайн аптеки и сайтове.

Да, в емаг има много изгодна козметика, но трябва да се дебне непрекъснато. Последния път бях купила на Биодерма гел за измиване 400 мл за 9 лв.

# 106
  • Бургас
От Нотино също купих 2 бр Vicy Liftactiv Nuit за по 38 лв бройката,което е страхотна оферта,беше и с безплатна доставка...
Има понякога оферти,трябва да се следят.

# 107
Моята огромна поръчка от Лили дойде, без липси и бързо, но...също някои неща взех от емаг, единствено благодарение на Лили Wink та не знам какво да кажа. Доставката 16 лева също не беше приятна. Цветчета едва ли някога ще успея да свържа.

# 108
И аз си получих всичко поръчано и вече си "сядам на задника". И без това ми беше втръснало да разглеждам, добавям и, ако не завърша поръчката бързо, всичко да изчезва от кошницата. Накрая нахвърлях някаква дермокозметика основно, масла и две маски от марките, които препоръчвате, и толкоз. Основно на Ла Рош поръчах и не съм забелязала другаде по-ниска цена, но не съм и дебнала много.
Не обърнах внимание на цената на доставка, вярно ли съм платила към 16 лева?! Ужас. 🤨

# 109
Таксата доставка варира според теглото, може да е 4 лв.- някой сподели тскава за малка поръчка, по-често е 7,95 или 12,90 - до офис. Ако е до адрес - около 3 лв. отгоре.
Аз не пускам...чакам всичко да изкупите. Simple Smile Своевременно пускам в други сайтове.

# 110
  • Тра-ла-ла
Набабаних и аз едни 124лв. Е, с 60лв по-малко отколкото щях да хвърля на поръчката на Черния петък...която ми отмениха. Joy Та има и файда от спокойното пазаруване. 4.09 лв е моята доставка до офис. Поръчка на 13.02, взета от офис днес (18.02).

# 111
Сега съжалявам, че не поръчах боя за коса за цяла година, защото ми свършва. И моята доставка беше 4-5 лева.
Странни са с тези литражи - в сайта на Арома могат да се поръчат само шампоани и ако поръчката е над 25 лева, доставката е безплатна, независимо колко тежи. Наскоро си поръчах шампоани Здраве от тях.

# 112
  • Matera Italy
pppqqq,
Коя боя коса ползвате? На мен вече всички много бързо падат .

# 113
Обикновена боя на Гарние, не е от скъпите. Според мен не се отмива лесно.

# 114
Вие основно онлайн ли пазарувате от Лили? Аз винаги минавма през физическите и взимам по нещо.

Въобще не ми се плащат доставки…

# 115
Аз сега на намалението поръчах за първи път.

# 116
Аз поръчвах няколко пъти миналата година, защото на сайта имаше неща, които иначе бяха изчерпани. Но ходя и до магазина понякога.

# 117
  • София
Ех, че хубаво. Пуснали са Филорга в Лили, идеално се връзва с кода за 50% намаление, който още не съм използвала.

# 118
Някой регистрирал ли е касова бележка от Лили? Имам два въпроса. Сумата точно 10 лв. ли трябва да е или минимум 10? Къде се намира номера на касовата бележка точно, защото до полето, в което трябва да я въведа пише, че се намира "над общата сума", а няма как да бъде там?

И аз това гледам в момента, три касови бележки имам да регистрирам. Ако не намеря инфо, ще стрелям с номера срещу датата долу Joy

# 119
  • пустинята Гоби
Къде ги регистрирате тези касови бележки?

Общи условия

Активация на акаунт