Пазаруване от Лили Дрогериe

• 30 336
  • 172
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Е, нали уж кодът не важи само за продукти за дома и бебешки.... Как така и пастите за зъби са ги изключили от намаление. Питам , защото ми предстои да пусна.
Ако е била намалена пастата е нормално да не хваща. Проверих с ненамален чорапогащник, хваща си кода.

# 76
  • В Космоса
Някой регистрирал ли е касова бележка от Лили? Имам два въпроса. Сумата точно 10 лв. ли трябва да е или минимум 10? Къде се намира номера на касовата бележка точно, защото до полето, в което трябва да я въведа пише, че се намира "над общата сума", а няма как да бъде там?

# 77
Когато става въпрос за намалени продукти - това е "друга бира". Потребителката не сподели, че нехваналите продукти са били в промоция.
Зная, че кодът не е за намалени. Огледала съм си поръчката и нямам намалени, за да ми е по-лесно при финализиране - да видя дали точно на половина ще е крайната сума  и дали има някой (ненамален) продукт , който системата не е е отчела с намаление на 50 процента.

# 78
Ами не помня да са били промоционални, възможно е.

# 79
Какво като са промоционални, според мен би трябвало да се намали 50% от първоначалната цена, а не от намалената. Т.е. възползваме се от по-голямото налично намаление, без да се комбинират отстъпките. Недомислица явно.

# 80
  • пустинята Гоби
Аз с моята драма с липсващия продукт от брошурата, да кажа, че го намерих в Лили на “Витошка”. Бях забравила, че там има магазин, но се присетих и той се оказа много голям и зареден. Пак не бяха чували за моя серум и ме подхлъзнаха, че го няма, ама реших да огледам, че ми се стори огромен магазина и си го намерих
Скрит текст:

# 81
  • София
Какво като са промоционални, според мен би трябвало да се намали 50% от първоначалната цена, а не от намалената. Т.е. възползваме се от по-голямото налично намаление, без да се комбинират отстъпките. Недомислица явно.
Това са условията на кода, дори не знам защо го обсъждаме, ясно е написано, ако искаш!

Промо кодът е валиден от 20.01.2022 г. до 31.03.2022 г. в онлайн магазина на „Лили Дрогерие“ ЕООД.
    Намалението е валидно за продукти на обявена редовна цена, неучастващи в промоция и до изчерпване на наличните количества.
    Промо кодът се изписва при финализиране на поръчката. Отстъпките се начисляват в кошницата/количката.

Във връзка с предоставения промо код за отстъпка „Лили Дрогерие“ ЕООД си запазва правото направените с него поръчки да бъдат обработени в удължен срок в рамките на 10 ( десет ) работни дни от потвърждаване на направената от Вас поръчка с имейл.
    Количествата на поръчваните продукти са ограничени до 3 бр. от един продукт в една поръчка
    „Лили Дрогерие“ ЕООД не гарантира за наличността на поръчаните стоки.
    Промо кодът важи само за онлайн магазина на „Лили Дрогерие“ ЕООД https://shop.lillydrogerie.bg/
    Промо кодът не е валиден за физическите магазини на „Лили Дрогерие“ ЕООД.
    Промо кодът се използва еднократно и не важи за категориите „Продукти за дома“ и „Бебета и деца“

# 82
Сигурно защото сме във форум и в него се обсъждат разни неща? Ясно съм написала, че това е “според мен”. Нито оспорвам условията им, нито имам нужда от копи-пейст назидадетелни отговори.

# 83
Ако потърсите в старата тема, ще видите, че поне няколко потребителки са били уверени по телефона как кодът ще важи и за намалени стоки. Помня, защото ми направи впечатление как при цялата липса на коректност по време на черния петък, все пак са обещали същите условия да важат и за кода-компенсация.
На мен не са ми изпращали код - уточнявам, защото някой може да води статистика.

# 84
  • Matera Italy
И аз съм в "статистиката" с код, не съм пуснала все още. Направи ми впечатление, че независимо дали махам или прибавям продукти - не пада таксата за доставка от 12,90 лв. Това е таксата до офис, а до адрес е 15,90. Странно е . Значи и за 200, и за 600 лв. да набера, и леки, и тежки продукти - пак е 12,90. Забелязахте ли и при вас тази закономерност?

# 85
4 лева платих за доставка до офис. Не съм поръчвала кой знае колко обемни неща обаче. Основно козметика, лосион за тяло, шампоан..

# 86
  • София
Добавила съм основно дермо козметика и малко продукти на Дори и Brave New Hair за проба, сметка 300лв. след приложен код, 7,90лв. доставка. Нямам тежки или обемни неща в поръчката.

# 87
Brave New Hair хубави ли са

# 88

Маската на Полина София ми е малко прехвалена. Съдържа много масла, аз съм със суха коса и би трябвало да пасва. Мирише хубаво, но сякаш нямах никакъв резултат от нея освен хлъзгава баня. След къпане с нея щях да направя шпагат. Едвам я доизхабих, грам резултат не видях. Все едно отмивам нещо мазно от косата си и няма помен от него после. Други продукти така и не пробвах повече.

# 89
  • София
Скептична съм към българската козметика, но отдавна ги заглеждам и мисля с този код да тествам всякакви шантави марки Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт