Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 280
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Точките как се смятат? 1лв.=1 точка ли?

# 496
Те не бяха ли за над 400 точки?

# 497
  • Mostly in my mind
Точките как се смятат? 1лв.=1 точка ли?
Да.

# 498
Някъде из приложението срещах информация, че 30 дни след достигане до нивото се получава ваучерът.

# 499
Вчера ходих да върна 2 торби за рециклиране и си мислех, че програмата вече работи. Е да, ама не 😅 Или поне тази за ваучерите за 10%. Изгорях с 40 точки 😄

# 500
Аз мисля на Разпети Петък да нося. Дано е проработила.

# 501
Deva, много съдбоносно си го планирала 😄

# 502
Обадих се на подръжката за липсващия комплект дамски боксерки в поръчката ми, нямаше проблеми, казаха, че ще възстановят платената сума. Сигурно ще дойде с парите за артикулите, които върнах от същата поръчка, ама да видим.
Не мога да си уцеля размерите за анцузи/горнища/жарсени рокли и т.н. Ту идват огромни, ту малки. Явно става с проба грешка Simple Smile

# 503
Deva, много съдбоносно си го планирала 😄

Ами нали тогава нищо не се работи, да не нарушавам канона, ще направя една визита на НМ. Blush

# 504
Т.е. в момента няма никаква далавера от връщането с торби с дрехи- нито точки, нито 10%? Е, освен удовлетворението да рециклираш дрехи и да не ти заемат място вкъщи...Но все пак...🤔

# 505
  • София
Не дават ли вече ваучери?

# 506
Дават ваучери

# 507
Скрит текст:
Разписах се днес с поръчка изцяло за детето. Не всичко беше намалено, но идват по-високи температури, а и другите са му умаляли и къси.
Това якенце го издебнах, беше свършил неговият размер. Пролетно ми трябва. Заредиха, получих имейл и поръчах веднага. Дано да става за пролетта.

Якенцето пристигна и е наистина прекрасно. Леко, подплатено и сладурско. Перфектното пролетно яке. НО моят бебоняк на 1г 3мес вече си има разбиране за стил и отказва да го облича. Иска само едно жълто, гумирано и без подплата. Аз го намирам за твърде леко за сезона, но той е на друго мнение.
Ще го връщам…
Да похваля тези детски сандалки #0966946001. Велур, вътре кожа, хубав модел, който обхваща крачето и пръстите. Там пък съм поръчала твърде голям размер, та поръчах по-малък сега. Няма да му порасте крачето с чак толкова за няколко месеца… Като качество са супер и за тази цена…

# 508
На тази възраст дъщеря ми смени три размера сандали за едно лято - растеше само крачето, подготвяше се за поемане на височината. Беше станала като щъркелче. След това имаше мноого дълъг период без промяна на размера на обувките и ботушите, а растеше само на височина.

# 509
През първите 4-5 години и на моята дъщеря крачетата и' растяха страшно бързо...😄 Ако помня правилно, на 4 г носеше даден номер, който почти и' умаляваше- а на приятелка момичето на 7 г носеше същият номер...Имахме 1-2 чифта сандали, които не успя да носи изобщо, защото първо и' бяха големи, а следващото лято вече бяха пък много малки.🙂 Зависи си от детето. Сега е на 10 г и носи номер 37...

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 16:31 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт