Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 284
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Разписах се днес с поръчка изцяло за детето. Не всичко беше намалено, но идват по-високи температури, а и другите са му умаляли и къси.
Това якенце го издебнах, беше свършил неговият размер. Пролетно ми трябва. Заредиха, получих имейл и поръчах веднага. Дано да става за пролетта.

# 481
  • София
Здравейте,
Вече няма ли 10% и безплатна доставка за нова регистрация. Като гледам май не. Трябва ми една нещо, което е намалено на 10,00 лв, но няма как да дам 6,90лв за доставка.

# 482
Аз се регистрирах в началото на месец март, и също не получих код за 10% отстъпка. Направих две поръчки, и после реших да се обадя на съпорт, да питам, как мога да получа офертата за добре дошъл, спомената в описанието за членството. Аз все исках да питам за това и в темата, и все забравях. Мъжът, с когото разговарях, ми каза, че програмата още не влязла в силата поради пандемия и т.н., и не се ангажира да каже, кога ще е достъпна. И ми прати най-накрая по пощата код за -10% отстъпка. Та идеята ми, че който не е получил бонус с отстъпката при регистрацията, би могъл да пробва същото, може пък и да подарят код за отстъпката Simple Smile

# 483
Разписах се днес с поръчка изцяло за детето. Не всичко беше намалено, но идват по-високи температури, а и другите са му умаляли и къси.
Това якенце го издебнах, беше свършил неговият размер. Пролетно ми трябва. Заредиха, получих имейл и поръчах веднага. Дано да става за пролетта.

Якенцето е страхотно, вече поръчвам второ от този модел.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 21:58 от yanna777

# 484
Няма код за БД, за Petmall бил. Blush

# 485
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0935843003.html
Тези сандали някой да ги е виждал в магазин? Интересува ме подметката дали е доста гъвкава или по-скоро чук Simple Smile

# 486
Дойде поръчката ми, но ще връщам 80% от нея, защото всичко ми или малко, или голямо. Плюс липсват комплект боксерки, които съм поръчала. На някой случвало ли се? Дали връщат пари или изпращат това, което са пропуснали? Никой не отговаря в клиентски център Sad

# 487
  • София
Досега никога не съм имала липсваща част, а аз поръчвам мнооого. Имала съм обаче едно долнище (преди 3 години), което не го бях поръчвала. Нямаше и как да го върна, защото не беше в поръчката, нямаше и как да го използвам, беше момичешко за дете на 10-12г, а нямах никакви такива в обкръжението.
Според мен им се обади в работен ден. Всеки път са били адекватни.
И аз ще връщам, но само две неща. Едни обувки на малкия, бях поръчала два размера и по-големия му е добре… И едно долнище за бременни, хич не ми харесва и на усещане и на размер и на всичко.

# 488

Ей това поръчах ,на детето са за есента

# 489
Досега никога не съм имала липсваща част, а аз поръчвам мнооого. Имала съм обаче едно долнище (преди 3 години), което не го бях поръчвала. Нямаше и как да го върна, защото не беше в поръчката, нямаше и как да го използвам, беше момичешко за дете на 10-12г, а нямах никакви такива в обкръжението.
Според мен им се обади в работен ден. Всеки път са били адекватни.
И аз ще връщам, но само две неща. Едни обувки на малкия, бях поръчала два размера и по-големия му е добре… И едно долнище за бременни, хич не ми харесва и на усещане и на размер и на всичко.
Аз не съм поръчвала кой знае колко много, но тази поръчка беше голяма, 19 артикула, може да са пропуснали да ги сложат, но е малко неприятно.Ще звънна в понеделник, дано да са разбрани. Но аз реално нямам с какво да докажа, че имам липсваща част, не ми е хрумвало да записвам видео или нещо подобно.
Пуснах сега още 3 поръчки, напълних кошница от намалението Scream Rolling Eyes Луд умора няма, това е. Да видим какво ще пасне, а какво ще се връща. Една рокля толкова много я харесах, че чак след като пуснах поръчките, видях, че съм я поръчала и трите пъти. Grin Smirk Anguished В склада на НМ ще ме помислят за луда сигурно, особенно като ще я връщам 2 пъти.

# 490
Голяма съм патица.Фанелата и зелените гащя са за мен,за Звери са другите два парцала.
Чорапите на НМ как са?И за деца и за възрастни ме интересуват.

# 491
Аз имам от детските, 7чф. за 2 лв. Joy
Много качествени са, за 3 години съм скъсала едва 4 чф. Няма да казвам колко още имам. Stuck Out Tongue Winking Eye
На дъщеря ми съм поръчвала дамски, за маратонки, много е доволна.

# 492
Ще пробвам.Вкъщи на гащи и чорапи не можем насмогна.

# 493
Лоялната програма вече е активна във физически магазин.
На касата ме попитаха за карта още преди да съм си извадила телефона.
Имах и електронен ваучер за 10% в приложението.
Касовата бележка излиза в приложението, точките са начислени, всичко е точно.

# 494
Такааам… прехвърлих 300 точки, само че не виждам никакъв бонус ваучер или отстъпка 🙄

Общи условия

Активация на акаунт