Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 229
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Сигурно е такава модата за чехлите- груби и големи чехли с рокля комбинезон...😅

# 691
Моите пръсти са като аптекарски шишета, м/у палец и кутре има 3см разлика и с тази форма на чехлите ще изглеждат чудно. Иначе при Манго отдавна чехли и сандали са такива.

# 692
Аз не приемам мам дънките, широки панталони, ами не. Още сме със скини - дъщеря ми, аз - тип цигара,.... и нИ моЙ ни мръднат от тая "ретро мода", ще караме , докато пак стане актуална.

# 693
И аз не харесвам новите кройки. Особено късите горни дрехи, независимо дали за тениска или яке става дума.
Мамски дънки съм носила преди години, сега не ги искам. Ще си карам и аз със скини, много добре се чувствам.

# 694
Както четох някъде, за да ти седят добре мам дънките, не трябва да си мам.Joy
Изглеждат добре само на перфектно слабо тяло.

# 695
Аз нямам промяна в тялото, тогава не бях още мам, но са ми омръзнали като визия. А и ниската талия ми харесва повече.

# 696
Както четох някъде, за да ти седят добре мам дънките, не трябва да си мам.Joy
Изглеждат добре само на перфектно слабо тяло.
Е, да. Аз не съм слаба и висока, затова не искам да се окарикатурявам, като сложа нещо свободно и на дупе, и на бедра - ще стана буре. Дъщеря ми е с хубави крака и дупе, иска да са описани. Ще чакаме, докато се върне нашата мода, и няма да я изоставим.

# 697
Дъщеря ми ми подари едно много скъсено яке, заради което май ще се прежаля за един чифт поне. Sunglasses
Като го видях колко струва на редовна цена, от магазина го е купила, лошо ми стана. Sunglasses После го намалиха, исках да ми даде бележката да го върна, а да поръчам намалено, тя не можа да я намери.
Това, но в каки/кафяво.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0975565001.html

# 698
Влудява ме сегашната мода на овърсайз дрехи. Аз съм низка и закръглена, с фигура тип пясъчен часовник. Изглеждам много добре със вталени дрехи, подчертаващи фигурата. Но тези овърсайз огромни дрехи ме превръщат в някакво нелепо кълбо, облечено в чувал. Ами не, не и не, не искам такива дрехи. И пуловерите ме влудяват - масово са къси и широки, с паднали рамене и невероятно дълги ръкави. Това е някакво недоразумение. Изглеждам невероятно зле с такива пуловери, много ми е трудно да намеря нещо прилично. Късите потници, тениски, якета, блузи изглеждат нелепо Sad Откъм панталоните - продължавам и аз да нося скини, тип цигара и буткът. Да, харесвам високата талия, ниската никога не ми сидеше хубаво. Един плюс намерих в тази нелепа мода на скъсените панталони - понеже обикновени винаги са ми дълги, скъсените поне ми стават крачолите, и не се налага да ги подкъсявам. А мамските дънки просто са нелепи. Както и модата на тези огромни блейзъри. Ами искам нормални вталени и със средна дължина, а сега масово са широки и дълги. Изглеждам като момиченце, отмъкнало сакото на баща си, много е нелепо.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 11:44 от Asmegin

# 699
Вярно е , че мамските стоят добре само на перфектно слабо тяло, поне да е с изразена талия.
Имам няколко, много добре ми стоят, но и аз още не мога да се приема изцяло.
Иначе са много удобни, когато са от мека еластична материя.

# 700
Аз си нося свободни дрехи по начало, не харесвам ниска талия ("низък" означава друго, не "нисък"). Нося ги, защото са ми удобни, няма нищо общо с теглото. Сега бях на една екскурзия и видях по-пълни дами с тесни дрехи - не знам как издържат, аз ще се побъркам, ако дрехите непрекъснато ми стягат.
Имам няколко скъсени якенца от началото на студентството ми - даже са по-къси от това, което е модерно сега. Не бих ги носила, но като по-млада ги намирах за забавни (и тях ги носех с широки дрехи, като туники и ризи). Помня, че давах по около 50 лв за тях (горе-долу от същите магазини пазарувах и не - цените на дрехите не са се променили особено - даже ми се струва, че сега е малко по-евтино).

# 701
И аз харесвам мамски дънки, както и овърсайз ризи и тениски. В момента не ми стоят добре, защото съм бременна и съм главно на клинове и туники, но ако си върна фигурата от преди, пак ще си ги нося. Овърсайз сака и палта не ми харесват, но всичко е въпрос на вкус като при всяко нещо. Смятам, че по магазините има колкото овърсайз, толкова и слим фит, така че всеки може да си избере това, което му харесва и му стои добре.
Поръчах си една рокля за бременни от ХМ, ето тази - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1060398002.html . Добре ми стоеше, но е малко по-лятна и не я носих до сега. Миналата седмица я пробвах - става ми, нагоре е супер, но ми се сртува по-къса от преди. Дали е възможно да се скъси при пране? Не усещам да ми е по-стегната в талията. Ще я нося на шивачка да й зашие някаква дантела отдолу, че наистина е много хубава. С дънково яке ще бъде разкош.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 13:45 от Raffaella_

# 702
Момичета, привет!
Имате ли отзиви за тези обувки?Много им се чудя, а и с намалението идват на добра цена. 38 номер съм, но сандалите ми се виждат тесни и не знам дали да не поръчам един номер по-голям. 🤔

# 703
Някои мамски са много удобни
Как ще да изглеждам, вече съм над тия неща

# 704
О, Хепи! Heart
Липсваше дълго в темата! Hug

Общи условия

Активация на акаунт