Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 220
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
И аз съм с фигура пясъчен часовник и обичам вталени кройки, блузи, които по възможност не ми широчеят около рамене и мишници (макар че и там има изключения) и панталони boot cut. Познайте защо си купих няколко чифта дънки от втора употреба по 1-2 лв бройката...😃 Харесвам и панталоните с висока талия и wide leg, изобщо не ги намирам за ретро, защото на моята фигура винаги са стояли добре, а невинаги съм можела да намеря такива кройки по магазините. С изразен ханш и широки бедра даже много добре ми стоят, реално разширява се предимно от около коляното налолу в моя случай. С оувърсайз аз не се харесвам, с много малко изключения като някоя специална кройка жилетка или блуза. Обаче пък започнах да харесвам с оувърсайз модели малката почти тинейджърка. Добре и' стоят и широки дрехи, и скъсени...Обаче не иска вече нормални панталони, скини, джегингс- не можела да и' диша кожата (и поли, и рокли отказва, а ме е яд, че има доста купени такива дрехи). Дразня се малко и, защото има много хубава и нежна фигура, тясно дупе и бедра, изглежда страхотно с къси панталони и панталони по крака...Може да си позволи да носи всякакви кройки без проблем и всичко да и' стои добре. Но си иска вече предимно огромни оувърсайз долнища и дънки wide leg...И всеки панталон или дошнище се издърпва максимално нагоре към гърдите...😅 Сега си е наумила, че и' отиват пастелните цветове и все натам я влече- пастелни нюанси на зелено, жълто, лилаво, бежово...🙂
И аз мисля, че сега има дрехи за всеки вкус. Е, може би оувърсайз моделите и скъсените преобладават...

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 07:59 от dolce miele

# 706
Аз до сравнително скоро много обичах да нося дълги и широки тениски и пуловери. Въпреки, че съм слаба, много се харесвах така. Особено с клин.

# 707
Дева, аз съм тук, но освен един кожен панталон, нищо друго не харесвам
Нещо сайта не ме влече вече. Нищо интересно

# 708
  • Варна
Здравейте дами, купих на дъщеря ми едно яке, но след 2 седмици цялото се заваля. Мога ли да направя рекламация и ще я уважат ли? Лошото е, че съм изрязала вътрешните етикети...

Самоцитирам се, че не получих отговор... а аз не съм пазарувала скоро от HM и нямам опит

# 709
  • София
Според мен се свържете със съпорта и обяснете. Поне проблеми при комуникацията с тях не съм имала.

# 710
Кога ще си получа точките за въвеждане на нови лични данни, за пазаруване без да искам торбичка? Кога ще имам възможност да оценя двата артикула, които купих и да събера и оттам още точки? Трябва да чакам 30 дни ли? Няма да връщаме дрехите.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 22:45 от dolce miele

# 711
Отзив би трябвало да можеш да напишеш, Долче.

Здравейте дами, купих на дъщеря ми едно яке, но след 2 седмици цялото се заваля. Мога ли да направя рекламация и ще я уважат ли? Лошото е, че съм изрязала вътрешните етикети...

Самоцитирам се, че не получих отговор... а аз не съм пазарувала скоро от HM и нямам опит

С отрязан, но приложен, хартиен етикет съм връщала. Нямаше проблем.
Но без вътрешни? Не съм сигурна.
Питай по телефона, безплатно е.

# 712
Кога ще си получа точките за въвеждане на нови лични данни, за пазаруване без да искам торбичка? Кога ще имам възможност да оценя двата артикула, които купих и са събера и оттам още точки? Трябва да чакам 30 дни ли? Няма да връщаме дрехите.

Долче, аз също нямам получени точки за въвеждане на нови данни към профила.
Оценяването на артикул при мен беше активно едва след като поръчката беше променена със статус “доставена”.
За пазаруване с моя торба точките дойдоха 3 седмици някъде след покупката.

# 713
  • Стара Загора
След толкова направени поръчки от H&M, сега за 1-ви път мисля да върна поръчката. Направих я като лоялен клиент (или там, както го наричаха) с 20%-вото намаление, та връщането трябва да е безплатно, нали? И какво следва да направя? - лепкащото го слагам в/у стария етикет и нося в офиса на Еконт ли?

# 714
Да. Само това. И чакаш пари. Simple Smile

# 715
След толкова направени поръчки от H&M, сега за 1-ви път мисля да върна поръчката. Направих я като лоялен клиент (или там, както го наричаха) с 20%-вото намаление, та връщането трябва да е безплатно, нали? И какво следва да направя? - лепкащото го слагам в/у стария етикет и нося в офиса на Еконт ли?
Да, точно така. Или може да се извика куриер на Еконт до вкъщи (безплатно е, ако сте от плюс ниво). В поръчката има приложен хартиен формуляр за връщане, трябва да се попълни. Както и трябва да се регистрира банковата сметка на сайта. Това е общо взето.

# 716
  • Стара Загора
Мноого благодаря, момичета.
Поръчах oversize риза, но не очаквах да е толкова голяма. Ако стоеше като чувал някак си щях да го преживея, но все едно съм облякла палатка...  Grinning

# 717
Да, бланката за връщане попълваш, със съответния код. Слагаш я в пакета. Отвън  лепиш товарителницата за връщане. В профила си попълваш банкова сметка, ако не си.

# 718
  • Варна
Отзив би трябвало да можеш да напишеш, Долче.

С отрязан, но приложен, хартиен етикет съм връщала. Нямаше проблем.
Но без вътрешни? Не съм сигурна.
Питай по телефона, безплатно е.
Е, аз няма да направя нормално връщане, а рекламация. Ще питам и ще споделя в темата Simple Smile

# 719
Върнах изпран пуловер, който нямаше никакви етикети. Скъси се и стана по-широк, отколкото дълъг. Просто събрах пуловера и бланката  за връщане, попълних причина за връщане там което беше за промяна след пране, пратих го и никой никакви въпроси не ми е задавал. Върнаха ми парите.

Общи условия

Активация на акаунт