Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 223
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Ние от магазина купихме дрехите. Нямам в профила още възможност да оценя дрехите. Ясно ми е, че при оценяване и после връщане на стоката си взимат точките. Просто очаквах веднага да излиза опцията за оценяване. 🙂

# 721
Ние от магазина купихме дрехите. Нямам в профила още възможност да оценя дрехите. Ясно ми е, че при оценяване и после връщане на стоката си взимат точките. Просто очаквах веднага да излиза опцията за оценяване. 🙂

Оценяването е само за онлайн поръчки.

# 722
  • Бургас
За този сутиен имате ли някакви отзиви - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1020924002.html
Дали е хубав, отговаря ли? След бременността и кърменето бюста ми е в отчайващо състояние и нищо от старите сутиени не ми стои добре. Искам нещо хем да е удобно, хем да изглежда, че има нещичко поне.

# 723
  • Пловдив
Аз откакто открих този друг не нося...https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0923368018.html
Ама е супер пуш ъп Grin мнооого удобен. Чакам да пуснат бял моя номер.
Само пуш ъп нямат почти пъдплънка.

п.п. май ще пускам днес да хвана отстъпката поне...

# 724
  • Бургас
Мистик и твоя много ми харесва. Отговаря ли? Четох в коментарите, че чашката е умалена?

# 725
  • Пловдив
Мистик и твоя много ми харесва. Отговаря ли? Четох в коментарите, че чашката е умалена?
Ами от магазинския тип си взимах пак с подплънки, но 85. От НМ ми е 80D и ми е точен.

# 726
Аз откакто открих този друг не нося...https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0923368018.html
Ама е супер пуш ъп Grin мнооого удобен. Чакам да пуснат бял моя номер.
Само пуш ъп нямат почти пъдплънка.

п.п. май ще пускам днес да хвана отстъпката поне...

И аз нося само този модел. Имам няколко цвята. Мъжът ми се шегува, че правя магия като съм с него. Joy
Преди имах много хубав бюст, но след две бременности и продължителни кърмения положението е много зле. Бих си сложила силикон при първа възможност.

# 727
  • Бургас
Aз имам крещяща нужда от магия ( за силикон пари няма) след 3 бременности и кърмене. Grin  Smile
Поръчах и от двата видя по един. Ако ми харесат и съм улучила номера ще взема и в други цветове.

# 728
Мистик, а как е този сутиен в частите отстрани на гърдите? Там, където на повечето сутиени има едно твърдо пластмасово, отвесно зашито...т.е. любопитно ми е как се захващат чашките отстрани. Не се вижда от снимките...

# 729
  • София
И аз съм този сутиен в бял цвят. Удобен е и нищо не се впива никъде и прави магия наистина 😹

# 730
  • Стара Загора
От HM-ските сутиени нося 85C, че 80 ми стяга, но при този модел 85С въобще не фигурира в нито един от цветовете, та се чудя еластичен ли е достатъчно, за да взема 80?

# 731
  • София
Според мен лично, да. В сравнение с другите ми този ми се вижда еластичен.

# 732
  • Пловдив
Мистик, а как е този сутиен в частите отстрани на гърдите? Там, където на повечето сутиени има едно твърдо пластмасово, отвесно зашито...т.е. любопитно ми е как се захващат чашките отстрани. Не се вижда от снимките...
Няма такава пластмаса отстрани...въобще не го усещам никъде. Чашката си е с банела.

# 733
А как са захванати чашките отстрани?

# 734
  • Пловдив
А как са захванати чашките отстрани?
аме незнам как да го обясня...някак двойно е с това парче отпред, което прикрива...виж на тая снимка дали ще ти стане ясно...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт